سلام به همگي
من ميخواستم يدونه psp بخرم كه به تلويزيون هم وصل بشه(آيا بازي را هم توي تلويزيون نشون ميده)؟
لطفا من را راهنمايي كنيد چه ورژني بخرم و قيمتش چند هست؟
سلام به همگي
من ميخواستم يدونه psp بخرم كه به تلويزيون هم وصل بشه(آيا بازي را هم توي تلويزيون نشون ميده)؟
شما بايد مدل اسليم رو تهيه كنيد قيمت از 180 به بالا الان دم عيده قيمت ها رفته بالا !سلام به همگي
درسته الان قیمتها شدید رفته بالا بهتره صبر کنی بعد عید .
بنده خدا ميخاد بخره كه تو عيد باهاش بازي كنه چرا مايوسش ميكنيد .
از 180 تا چه قيمتي داره چه مدليش را بگيرم خود شماها از چه مدلي استفاده ميكنيد و تفاوت اينها چي هست
آيا كپي خور هست يا نه چه ورژني تهيه كنم خلاصه همه چيز را برام توضيح بديد
يكي دم عيد يكي هم دم تابستون و خود تابستون چون فروش مي ره بالا قيمت ها هم مي ره بالا ... ما كسي مايوس نمي كنيم اينو مي گيم كه اگه دوستمون رفت بازار يه دفعه ديد دستگاه 180 تومني رو دارن 260 تومن مي فروشن فكر نكنه قيمت دستگاه همينه و بي خيال شه !! كه البته اگه هم از اقشار مايه دار جامعه باشن ديگه اين مسائل اصلا مطرح نيست در هر صورت داريم تشويق مي كنيم !بنده خدا ميخاد بخره كه تو عيد باهاش بازي كنه چرا مايوسش ميكنيد .
PSP كلا تو مدل عرضه مي شه يكي اسليمه (جديدتره) يكي هم فت (قديمي تره) ، اونايي كه قديمي ترن چون اسليم نبود همه فت دارن ! اونايي كه جديد ترن اكثرا اسليم مي گيرن نمي شه گفت كدوم بهتره اسليم يه سري قابليت ها داره كه فت نداره ، مثل اتصال به تلوزيون كه نوع فت فاقد اين امكانه ! ولي فت به نظر من اصيل تره !!!!از 180 تا چه قيمتي داره چه مدليش را بگيرم خود شماها از چه مدلي استفاده ميكنيد و تفاوت اينها چي هست
قيمت ها هم الان به خاطر عيد كاذبه واسه همين من قيمت دقيق ندارم ...
اگه كپي خور نبود كه ما نداشتيم بازي هاي كپي شو مي ريزي رو مموري حالشو مي بري ! فريم ور هك شده (يا همون كپي خور شده) الان آخرين ورژنش 3.90 m33-2 ...آيا كپي خور هست يا نه چه ورژني تهيه كنم خلاصه همه چيز را برام توضيح بديد
آره قيمت ها خيلي رفته بالا . امروز توپخونه بودم . از گلچين ps2 رو قيمت كردم گفت 170 . چند ماه پيش تا 135 هم رسيده بود .
راستي اين پرو استريت رو از گلچين گرفتم . ولي اصلا تو بازي نميره همون اولش گير ميكنه .
راستش یه کم پر پیچ و خمه! خ ستارخان بلغارستوم (اگه درست نوشته باشم)پاساژ توحید کلا سه تا مغازه بازی فروشی داره یکیش به سمته مجموعه ورزشی توحیده فهمیدی ؟!
اونم تو رودر وایسی گیر کردم یه جورایی وگرنه عمرن نمیدادم دمه ارشیوتو گرم!من فقط بازی های اسطوره ای رو جمع میکنم مثل diablo که فعلا دنبالشم اگه بشه تا اخر هفته میگیرم
قبول کن که تو ایران فروش اینترنتی زیاد طرفدار نداره
Last edited by ali_ranger22; 01-03-2008 at 14:50.
من بدون umd تموم کردم این بازی رو بزار رو sony no umd
2 و3 هفته چیه همین سه شنبه
Last edited by ali_ranger22; 01-03-2008 at 14:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)