تا 15 اسفند هیچ کنکوری در کار نیست
ولی بعضی از دانگشگاه های آزاد نوشتن ثبت نام بدون کنکور به نظرتون میشه رفت ؟
تا 15 اسفند هیچ کنکوری در کار نیست
ولی بعضی از دانگشگاه های آزاد نوشتن ثبت نام بدون کنکور به نظرتون میشه رفت ؟
در صورتی که مورد تائید وزارت علوم باشه چرا که نه @
اگه مشمول شده اید نمیتونیند ثبت نام کنید !!
دوستان من یه راهنمایی از شما می خوام
من می خوام رسما تا 10-15 اسفند مدارک کاملا ارسال شده باشه و ثبت هم بشه .
و اینکه احتمالا سربازی من هم میخوره به احتمال زیاد یا شهریور یا تیرماه یا شایدم ؟؟؟ آبان ماه این میشه ؟!!
و می خوام اگه شهریور خورد بندازم تیرماه برم 2 ماه + 1 ماه معمولی ( 2 ماه آموزی ) تموم بشه + یه ماه هم خدمت عمومی اینا ...
بعد آخر های شهریور که نتایج ارشد رو میدن اگه قبول شدم مرخصی بگیرم برم ارشد آزادم رو بخونم و باقی رو بعدا !
به نظرتون چطوره خوبه؟
یا اینکه این 3 ماه رو من برم کار کنم و بعد از اینکه ارشد قبول شدم برم کلا سربازی؟
و اینکه آیا اینجا من 2-3 ماه سربازی رو برم و باقی بمونه واسه 2 سال بعد بعد از فارغ تحصییلی از ارشد رسما ثبت شده دیگه ؟
اگه مطمئن هستین که ارشد قبول می شین بهتره برای سربازی رفتن عجله نکنید و بزارید وقتی ارشدتون رو تموم کردید برید سربازی چون از سال آینده هم تغییرات گسترده در سربازی اعمال میشه و این تغییرات به نفع خیلی ها خواهد شد .در غیر این صورت اگه می دونید که قبول نمی شین بهتره همین حالا دفترچه رو بفرستین بره چون اگه قبول نشید و تا اون موقع هم بخواید صبر کنید انگار فقط یک سال خودتونو عقب انداختین و هیچ کاری هم نکردید .
Last edited by am_64; 11-02-2011 at 17:33.
چون احتمال اینکه برم کار کنم خیلی کم هستش و اینکه با 2 ماه کار کردن چیزی نصیب آدم نمیشه !
می خوام دفترچه رو پست کنم و از تیرماه برم اگه قبول شدم مرخصی تحصیلی میگیرم میرم ارشد رو می خونم اگه هم قبول نشدم که خدمتم رو هم ادامه میدم دیگه
قبولی من ! من که خیلی نرمال خوندم 50-50 هستش !!!
ببین دوست عزیز... شما پارسال بهت تا 15 اسفند امسال فرصت دادن که کنکورتو بدی ... حالا تو کنکورتو و دادی و قبولم شدی ...
حالا شما 4 ماه فرصت دارین که هر کنکوری شرکت کنید و برید سر کلاس ... اون 15 اسفند تمدید میشه یه جورایی..
بهمن 89 + 4 ماه = خرداد ... یعنی تا خرداد 90 فرصت داری شرکت کنی کنکور و همزمان قبل از اینکه این مدت زمان تموم بشه بری خودتو معرفی کنی به نظام وظیفه ( وگرنه غیبت میخوری و واویلا)
مثلا شما میای 28 بهمن تو کنکور آزاد ثبت نام میکنی ...( فرض میکنیم قبول میشی) ( کنکورش تو تیرماه فکرکنم)
بعد اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد میری نظام وظیفه و خودتو معرفی میکنی ...
بعد تا برگه و اینات بیاد ... اگه قبل از مهر 90 افتاد اعضامت میری خدمت و اگه قبولیت قطعی شد ترخیص میشی و میری دانشگاه ...
اگرم اعضامت افتاد بعد از مهر 90 که لازم نیست بری خدمت و معافیت تحصیلی میگیری و میری دانشگاه
اینا کلش بود ... اما با این حال فقط به این گفته اکتفا نکن و برو نظام وظیفه هم سوال کن
Last edited by babak_gww; 12-02-2011 at 13:23.
سلام
من برگشتم
حتما میگین من کیم ؟
من 1/10 رفتم نیرو دریای سیرجان الان هم آموزشیم تموم شده (14 روز مرخصی)
باز دوباره افتادم سیرجان برای مربی گری
.
سلام داداش خسته نباشی ..
یه ذره تعریف کن ببینیم آموزشی چطوریه ؟
اگه سخته نریم![]()
سلام
ممنون
نه بابا اگه یه ذره تنگ باشی سخت نیست
سختیش هفته اوله ودومه که باید به شرایط اونجا عادت کنی
ولی از لحاظ روحی یه خورده سخته یعنی برا من سخت بود
در کل خوبه
اگه سیرجان افتادی بیا یه کم راهنماییت کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)