تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 641 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض افزایش صدای گوشی P990 چه در حالت مکالمه و چه در حالت پخش موزیک

*** دومین سوپرایز ما نیز آماده شد ***

افزایش صدای گوشی P990 چه در حالت مکالمه و چه در حالت پخش موزیک

این روش که توسط رامین جان بیان شد و توسط هر دومون تست شد، این امکان رو میده که صدای اسپیکر داخلی و خارجی رو افزایش بدیم.
    (البته تغییرات حاصله بیشتر برای اسپیکر داخلی محسوس است)

برای این منظور مراحل زیر را طی کنید:

ابتدا منوی مخفی سونی اریکسون را توسط دستورات زیر بیاورید:
    راست*چپ چپ*چپ* ( با کلید جهات )
    بالا*پایین پایین*پایین* ( با jogdial )

سپس به قسمت service tests بروید و گزینه speaker را انتخاب کنید. در این مرحله با استفاده از دکمه فلش بالا عدد وسط صفحه را به 100% برسانید سپس دکمه وسط (که front نوشته شده) را بزنید و دوباره عدد وسط را به 100% برسانید.

کار تمام شد. با دکمه back از منو خارج شوید و گوشی را یکبار خاموش و روشن کنید و از صدای بلند گوشی مخصوصا در حالت مکالمه لذت ببرید.

امیدواریم از این سوپرایز هم راضی باشید.

منتظر سوپرایز های بعدی ما باشید.
    hamed1987 ramin2020

داره خودمونی میشه vack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز بیشتر توضیح میدی...
    قبلش اونجا نمیری؟
    نه نمیرم
    ولی وقتی بازش میکنم میبینم تو اون قسمته

پروفشنال Mohandes_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    c:/windows/system32/regedt32.exe

پيش فرض

سلام دوستانمن می خوام کاری کنم که خط کل منوی گوشی من کمی بزرگ کمی بزرگتر بشه !(برای P990i)یعنی اینکه می خوام خطش قابل خوندن باشه!!یکی گفت که باید خطشو عوض کنم...تا خطت بزرگتر بشه(منظورم بزرگ کردن خط SMS نیستا !!همه گوشی رو میگم)لطفا لینک دانلود این خط ها رو که کمی بزرگتره برام آپلود کنید...اگه هم میشه یه راهنمایی هم بکنید که چطور باید نصبش کنم ؟!خیلی ضروری هست برام....*****راستی چطور میتونم دوباره خطشو به حالت اول برگردونمش ؟؟؟؟؟؟****(اینم برام آپلود کنید)2.راستی من برنامه ی" کیبورد فارسی" رو برای P990i میخواستم که بتونم فارسی تایپ کنم و SMS فارسی بتونم بفرستم...من روش فارسی ساز SMS کردم ولی کیبورد فارسی ندارم که بتونم فارسی بفرستم...یکی از دوستام این کیبورد رو داشت....اینم برام آپلود کنید (به همراه کرک و آموزش نصب کردنش و حذف کردنش به طور کامل!)ببخشید که این همه درخواست کردما !!!/چون من تازه این گوشی رو گرفتم و...!!!لطفا کامل توضیح بدید...خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونمممممممم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Mohandes_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    c:/windows/system32/regedt32.exe

پيش فرض

کسی جواب منو نداد ؟!

داره خودمونی میشه hushang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Qazvin City

پيش فرض

آقا ما كه پير ميشيم 326 صفحه رو بخونيم. PDF هم كه نكرديد. ماشاللا search هم ميكنيم اما همش بيربط ورميداره مياره.
    حالا ما يه سوال ميكنيم ما رو ارجاع نديد اينور اون ور.
    تو سايت gsm قيمت رو زده 273. اما اينجا ديدم كه شما ميگيد فرانسوي داره... چيني داره... حالا اين مال كدومشونه؟ بعد ،‌ ما گوشيمونو تهران بگيريم يا همينجا قزوين؟
    يه چيز ديگه ، اين گوشي نسبت به قيمتش تكميله ديگه؟ يعني اشكالي چيزي نداره كه؟ (من هم دنبال دستكاري گوشي نيستما)
    ميگن اينگوشي رو مش عباس هم داره....
    راستي ! من با نام اين گوشي دو جور طرح ديدم. تو همين سايت gsm اگه به آلبوم تصوير اين گوشي سري بزنيد...

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان ، اگه صفحه 101 دفترچه راهنمای 990 رو بیارید ، چهار روش برای اتصال به اینترنت نوشته که یکی از اونها اینه که با یه دستگاه بلوتوث به وسیله ای از جمله کامپیوتر که به اینترنت وصله ، وصل بشی و از ایننترنت استفاده کنی.
    توی صفحه 104 روش ایجاد کانکشن بلوتوثی رو نوشته
    من همه اینها رو انجام دادم ولی نتیجه نهایی یعنی استفاده از اینترنت بر روی گوشی رو هنوز نتونستم
    شما هم یه تستی کنید ، شاید شما یه نتایجی گرفتید ...............

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این روش که توسط رامین جان بیان شد و توسط هر دومون تست شد، این امکان رو میده که صدای اسپیکر داخلی و خارجی رو افزایش بدیم.

سپس به قسمت service tests بروید و گزینه speaker را انتخاب کنید. در این مرحله با استفاده از دکمه فلش بالا عدد وسط صفحه را به 100% برسانید سپس دکمه وسط (که front نوشته شده) را بزنید و دوباره عدد وسط را به 100% برسانید.

کار تمام شد. با دکمه back از منو خارج شوید و گوشی را یکبار خاموش و روشن کنید و از صدای بلند گوشی مخصوصا در حالت مکالمه لذت ببرید.

hamed1987 ramin2020
    ای جانم یادتونه گفتم من مستر ریست کردم صدای گوشیم زیاد شد؟ حالا یادم اومد . من همینجا رفتم و صدای ارفون رو زیاد کرده بودم . حالا که شما گفتید یادم افتاد . آره جواب میده توپپپپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

آقا ما كه پير ميشيم 326 صفحه رو بخونيم. PDF هم كه نكرديد. ماشاللا search هم ميكنيم اما همش بيربط ورميداره مياره.
    حالا ما يه سوال ميكنيم ما رو ارجاع نديد اينور اون ور.
    تو سايت gsm قيمت رو زده 273. اما اينجا ديدم كه شما ميگيد فرانسوي داره... چيني داره... حالا اين مال كدومشونه؟ بعد ،‌ ما گوشيمونو تهران بگيريم يا همينجا قزوين؟
    يه چيز ديگه ، اين گوشي نسبت به قيمتش تكميله ديگه؟ يعني اشكالي چيزي نداره كه؟ (من هم دنبال دستكاري گوشي نيستما)
    ميگن اينگوشي رو مش عباس هم داره....
    راستي ! من با نام اين گوشي دو جور طرح ديدم. تو همين سايت gsm اگه به آلبوم تصوير اين گوشي سري بزنيد...
    همون جاهایی که خوندی فرانسوی داره چینی داره چند صفحه قبلش چندتا عکس هست که گفته کدوم به کدومه. شماره پستشو نمیدونم.
    قزوین با تهران چه فرقی می کنه؟ تهران که خطر توو پاچه انداختن بیشتره
    اگه سایت gsm.ir رو می گی. اون عکسه رو با سری قبلیش گرفتن. هواستن مقایسه کنن. اون که نقره ای هست p990.
    یکم باید دستکاریش کنی. در ضمن شما در نظر بگیر که فارسی نداره و طرز کارش با گوشی های معمولی هم فرق می کنه. انتخاب با خودته. خز هم که شده (فکر کنم کم کم داره کم میشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

بعد از مدتها با يه سؤال ديگه اومديم فقط نگيد برو فلان پست و بخون . من يه برنامه رو كلا" كپي كردم تو مموري گوشي تا از اونجا نصب كنم ولي بعد پاكش كردم و برنامه را هم نصب كردم ولي حالا وقتي گوشي خاموش روشن مي كنم مي گه برنامه را نصب كن . هر چند با يه كنسل درست مي شه ولي خوب اعصابم رو به هم ريخته . كسي مي دونه بايد چه كار بكنم . ممنونم مي شم اگه راهنماييم كنيد . راستي هيچ فايلي از اون برنامه تو گوشي نمونده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

hamed1987 ramin2020
    آقا يه سوال هم راجع به اين سورپريز . من امتحان كردم . اول اينكه وقتي Front را مي زنم يه بوق مي زنه مثل اون صدايي كه وقتي مي خواهي با دايل وارد اينترنت بشي ( منظورم اولشه ) و front به rear تبديل ميشه بعد هم وقتي گوشي را خاموش و روشن مي كنم و دوباره به اون منوي مخفي ميام باز هم اسپيكر رو 50 نشون مي ده . خواستم ببينم اينطوري ميشه يا من يه اشتباهي كردم و مطلب رو خوب نگرفتم . در هر صورت ممنون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •