تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 326 از 645 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در ضمن شنیده بودم یه نرافزار هست محدودیت اینترنت از بین میبره یعنی هر چقدر میخوای دانلود کنی بکن
    و من این قضیه رو حدود یه سال پیش تو یه فرومی خوندم که اسم یه نرافزار معرفی کرده بود
    اگه شما هم چیزی خبر دارید بگید؟
    مگه میشه !
    ببین شاید محدودیت راپیدشیر رو گفته بودن و شماطور دیگه ای متوجه شدید ...
    اگه این نرم افزاری که میگی وجود داشته باشه که دیگه ISP ها واسمون محدودیت نمیزاشتن .....
    و اینجوری دیگه کسی نامحدود نمیگرفت و کارش رو با این نرم افزار میکرد .....

شاید ISP رو هک میکنه !!!!

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

مگه میشه !
    ببین شاید محدودیت راپیدشیر رو گفته بودن و شماطور دیگه ای متوجه شدید ...
    اگه این نرم افزاری که میگی وجود داشته باشه که دیگه ISP ها واسمون محدودیت نمیزاشتن .....
    و اینجوری دیگه کسی نامحدود نمیگرفت و کارش رو با این نرم افزار میکرد .....

شاید ISP رو هک میکنه !!!!
    بسیار مطمئن هستم چون من اون موقع دایال اپ داشتم توجه نکردم
    و مطمئن باش که تا حالا این نرافزارا از کار افتادن ( از خودم گفتم )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    خیلی خیلی ممنون می شم جواب بدید . بد جوری تو 2 راهی موندم !
    من الان صبانت دارم و واقعا عالی هستش ولی محدودیت حجمش خیلی اذیت می کنه من 99 درصد دانلود هام از راپید شیر هستش . طی ترفندهایی که یاد گرفتم ! هر روز می تونم 7 تا 100 مگابایتی از راپید بگیرم . ولی همون طور که گفتم مکل محدودیت حجم خیلی اذیتم می کنه و برنامه خوابیم به هم ریخته ! بعد از کلی جستجو به آسیاتک رسیدم که محدودیت حجم نداره و سرویس 128 اش نزدیک 20 تومن درمیاد ولی بعد از خوندن بعضی پست ها حالم حسابی گرفته شد ! سوالهام اینهاست :
    1 . آیا ip آسیاتک ولید هست ( به خاطر دانلود از رپید می گم )
    2 . آیا سرعت به طور متوسط از 10 کیلوبایت در ثانیه پایین تر میاد ؟ ( چون اگه این طور باشه دانلود از راپید طولانی و احتمال قطع شدن زیاد می شه )
    3 . آیا آسیاتک هم مثل صبانت هر چند ( 60 ) دقیقه یک بار به صورت اتوماتیک قطع می کنه ؟ اگه جواب مثبته هر چند دقیقه ؟ ( باز هم به خاطر دانلود از راپید می گم چون راپید resume نداره ... )

و یه نکته اینکه پیش شماره من 7730 هستش یعنی حکیمیه ( سمت تهرانپارس ) که یوزرها اینجا خیلی کم هستند و ممکنه مشکلات یوزرهای مرکز شهر رو اینجا نداشته باشه ...

خیلی ممنون می شم کسی جواب بده
    Last edited by iran_adventure; 25-12-2007 at 01:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mse1445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بنظر من سرویس صبا نت و با هیچ شرکتی عوض نکنید با سرویس صبا در هر ساعت حداقل میتونید 150 مگ دانلود کنید سرویس های 128 اسیاتک و داتک و غیره ... فقط شما رو عذاب میده ساعتی 50 مگ حدودا میتونه دانلود کنه مخصوصا که بخواهید از لینک های غیر مستقیمی مثل رپید بگیرید که اجازه resume به شما نمیده ...

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

به نظر منم اگه صبا رو با آسيا تك عوض كنيد پشيمون مي شيد ! ولي خوب ساعت سه شب هم بيدار شدن واسه دانلود خوب نيست ....

پاسخ سوال هاتون :
    1.اطلاع ندارم
    2. بله نوسان سرعت آسيا تك خيلي زياده
    3. بله هر چند وقت يه بار قطع مي كنه ولي چند ساعت يه بار قطع مي كنه رو نمي دونم !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

داره خودمونی میشه kamran agha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران دودی

پيش فرض

سلام
    خیلی خیلی ممنون می شم جواب بدید . بد جوری تو 2 راهی موندم !
    من الان صبانت دارم و واقعا عالی هستش ولی محدودیت حجمش خیلی اذیت می کنه من 99 درصد دانلود هام از راپید شیر هستش . طی ترفندهایی که یاد گرفتم ! هر روز می تونم 7 تا 100 مگابایتی از راپید بگیرم . ولی همون طور که گفتم مکل محدودیت حجم خیلی اذیتم می کنه و برنامه خوابیم به هم ریخته ! بعد از کلی جستجو به آسیاتک رسیدم که محدودیت حجم نداره و سرویس 128 اش نزدیک 20 تومن درمیاد ولی بعد از خوندن بعضی پست ها حالم حسابی گرفته شد ! سوالهام اینهاست :
    1 . آیا ip آسیاتک ولید هست ( به خاطر دانلود از رپید می گم )
    2 . آیا سرعت به طور متوسط از 10 کیلوبایت در ثانیه پایین تر میاد ؟ ( چون اگه این طور باشه دانلود از راپید طولانی و احتمال قطع شدن زیاد می شه )
    3 . آیا آسیاتک هم مثل صبانت هر چند ( 60 ) دقیقه یک بار به صورت اتوماتیک قطع می کنه ؟ اگه جواب مثبته هر چند دقیقه ؟ ( باز هم به خاطر دانلود از راپید می گم چون راپید resume نداره ... )

و یه نکته اینکه پیش شماره من 7730 هستش یعنی حکیمیه ( سمت تهرانپارس ) که یوزرها اینجا خیلی کم هستند و ممکنه مشکلات یوزرهای مرکز شهر رو اینجا نداشته باشه ...

خیلی ممنون می شم کسی جواب بده
    جوابای من:
    1- آی پی متغیر (دینامیک) هست. ولید بودنشو نمی دونم.
    2- اگه منطقه مخابراتیت خوب باشه با همه نواسن و اینا 100 مگ رو تو دو ساعت میگیری بالاخره.
    3- نه اونطوری قطعی منظم نداره ولی الان مثلا بعد حدود 20 روز که اصلا قطعی نداشت یکی دو نوبت هر نوبت حدود سه ربع قطع و دوباره وصل شد.

چند تا توصیه هم بگم اگه اکانت رپید داشته باشی با آسیا خیلی خوب میشه چون مشکلت فقط ریزیومه که اونم تو اکانت پرمیوم رفع میشه. در عوض نامحدود می تونی تا ماهی 30 گیگ هم دانلود داشته باشی برنامه خوابت هم به هم نریزه. هروقت خواستی بذاری برای دانلود.

** ولی نکته مهم اینه که ببینی بقیه که تو منطقه شما آسیا گرفتن خوب جواب داده یا نه. بعد اگه خواستی عوض کنی.
    چون میگی دانلودر هستی محدودیت خیلی اذیت می کنه.

داره خودمونی میشه peyman sis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سالم بر همگي
    من در خيابان پيامبر (ستاري) هستم.مي خواستم ببينم از کدوم شرکت بگيرم بهتره؟
    64 مي خوام و کدوم مودم رو بگيرم؟
    مودم وايرلس چي؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مرسی بچه ها . در کل نظر خودمم بد نیست . اگه هر دو ساعت 100 مگ رو جواب بده که عالیه ! من روی کمتر از این حساب باز کرده بودم می شه روزی 1.2 گیگ یعنی 500 مگ هم از صبانت بیشتر در میاد هر چند گفتم که دلیل اصلیش به هم ریختن خواب بود ... به نظر من زیاد هم نباید سخت گرفت اگه 20 روز وصل بوده بزار 1 روز کامل قطع باشه ! من منظورم قطع های پی در پی هستش که می گید این طور نیست ...
    تو منطقه ما هم که کسی اصلا سراغ adsl نمی ره ! یوزرها خیلی کم اند . به هر حال تا 10 روز از اکانت صبانت مونده من امروز برای سرویس 128 رایگان آسیاتک ثبت نام کردم ( 2 تا خط داریم ) که 10 روز دیگه وصل می شه ! و می تونم تو اون چند روز مقایسه کنم . راستی من دانشجو هم هستم و می تونم 256 بگیرم ...
    باز هم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه toadstool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان کسی هست که سرویس شاتل داشته باشه توی مرکز رجایی؟؟

می خواستم ببینم سرعتش چنده ؟؟

کلا شاتل 256 معمولا با چند دانلود و آپلود می کنه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما چطور adsl 256 میگیرید در صورتی که برای خانگی 128 هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •