تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3259 از 4105 اولاول ... 225927593159320932493255325632573258325932603261326232633269330933593759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,581 به 32,590 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

تا می تونی زیر بار رانندگی و ماشین تحویل گرفتن نرو
    چون یه ماشین داغون به شما می دن و آخرش یه ماشین سالم باید تحویلشون بدی
    البته اگه راننده برای حفاظت اطلاعات یا عقیدتی خواستن اون موقع جریان فرق داره!
    به طور کلی شما سعی کن بیوفتی حفاظت یا عقیدتی یا در درجه بعد بازرسی هم خوبه و بعدش ستاد لشکر اگر برای منازل سازمانی هم نیرو خواستن اونجا هم از پادگان بهتره
    اگه خط خوب داری که می تونی منشی یگان بشی و تایپیست هم که اکثر قسمت ها نیاز دارن که بستگی داره شانس شما چی باشه و یا خودت بتونی یه جای خوب جا کنی خودت رو!
    شما سعی کن روز اول که میری سرت نمره ۸ و لباس و آرم و علایم کامل و خیلی مرتب و تمیز باشه و پوتین هم باید برق بزنه و بسیار مودب باش چون این چیزا تو تقسیم سربازا نقش زیادی داره و سربازهایی که ظاهر مناسب و اخلاق خوبی دارند رو معمولا جاهای بهتری تقسیم می کنن
    حتی بلند و کوتاه بودن نقاب کلاه و پایین و بالا بودنش هم مهمه برای بعضی فرمانده ها و از سرباز ی خوششون میاد که کلاهش رو تا آبرو پایین بکشه و کلاه هم محکم و آرم برجسته داشته باشه!
    روزهای اول هم صحبتی از مرخصی نکن چون بدشون میاد از سربازی که همون اول به فکر مرخصی هست بذار مرخصی اول رو خودشون بهت بدن اینم یه نکته ی مهم
    ممنون دوست عزیز.

من تو یه چیز موندم .چرا واسه همه که توی خوزستان افتادن اسم پادگان رو زده و یگانشون هم همونجاست ولی من یگانم هنوز مشخص نیست ؟ یعنی تیپ 192 زرهی سرلشکر مدنی که توی امریه ی من نوشته، یگان من نیست ؟ فقط برای تقسیم بندی باید برم اونجا ؟ خو شاید یگانمم همون باشه دیگه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اگر از شما درباره گواهینامه و رانندگی سوال کردند مکنر ان شوید که به دردسرش نمی ارزد، اگر اشنایی با کامپیوتر دارید به خصوص یا office میتواند کمک کند ، اگر کار اجرای وابسه به رشته تحصیلی انجام دادین هم به هیچ عنوان ذکر نکنید چون بسواستفاده می کنند. در مورد ماندگار شدن در شهر خوذتون هم امیر پادگان تصمیم می گیرد حتی ممکنه شما پارتی هم داشته باشید و سفارش هم کرده باشد اما تصمیم نهایی با اوست، اگر در یگان های وابسه در شهرهای اطراف بودید بهتر و زودتر می توانید به یگان اصلی منتقل شوید در مقایسه با انتقال از شهری ب شهر دیگر
    الان سوال من اینه که :
    اگر قرار بود من برای تقسیم بندی برم توی امریه مینوشت لشکر 92 زرهی چون پادگان های اجا خوزستان تیپ 292 و 392 هستن ولی الان نوشته تیپ 192 زرهی فکر نکنم این تیپ دیگه زیر مجموعه داشته باشه
    توی امریه ی من نوشته به : تیپ 192 زرهی اهواز با درجه گروهبان یکمی معرفی میگردد ، ممکنه منو به تیپ 292 یا 392 بفرستن ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.

من تو یه چیز موندم .چرا واسه همه که توی خوزستان افتادن اسم پادگان رو زده و یگانشون هم همونجاست ولی من یگانم هنوز مشخص نیست ؟ یعنی تیپ 192 زرهی سرلشکر مدنی که توی امریه ی من نوشته، یگان من نیست ؟ فقط برای تقسیم بندی باید برم اونجا ؟ خو شاید یگانمم همون باشه دیگه ؟
    الان سوال من اینه که :
    اگر قرار بود من برای تقسیم بندی برم توی امریه مینوشت لشکر 92 زرهی چون پادگان های اجا خوزستان تیپ 292 و 392 هستن ولی الان نوشته تیپ 192 زرهی فکر نکنم این تیپ دیگه زیر مجموعه داشته باشه
    توی امریه ی من نوشته به : تیپ 192 زرهی اهواز با درجه گروهبان یکمی معرفی میگردد ، ممکنه منو به تیپ 292 یا 392 بفرستن ؟
    شما وظيفه ان واحد يعنى تيپ ١٩٢ هستيد، بستگى دارد كه تيپ هاى ٣٩٢ و ٢٩٢ زير مجموعه تيپ ١٩٢ هستند يا خير، واحد هاى كه زير مجموعه يگان بالاتر هستند فرماندهى مستقل ندارند و تحت الامر فرماندهى يگان اصلى هستند. براى مثال در مشهد پشتيبانى منطقه ٥ نيروى زمينى ارتش است اين يگان دو واحد زير مجموعه دارد يكى در نيشابور كه مهماتى است و ديگرى در شاهرود است فرماندهى پشتيبانى مى تواند وظيفه ها و كليه پرسنل خودش را بين اين يگان ها جابه حا كند اما نمى تواند وظيفه يا كادرى را به لشكر ٧٧ كه ديوار به ديوار پادگان است بفرستد و در انجا تقسيم كند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

الان سوال من اینه که :
    سلام

یگان شما تیپ 192 زرهی است . این تیپ مثل باقی تیپ ها مستقل هست . شما ممکنه که داخل خود تیپ خدمت کنی یا شما رو بفرستن پادگان حمید در جاده اهواز - خرمشهر یا پادگان دژ در خرمشهر .

اگر شما رو در خود تیپ تقسیم کردند باز هم احتمال داره به منطقه اعزام بشید چون تمام گردانها و گروهانهای مستقل تیپ توی منطقه نیرو دارند .

رسته شما چیه ؟ تیپ 192 تا حدود 90 % بر اساس رسته سربازا رو تقسیم میکنه .

بهترین جاها واسه خدمت توی این تیپ 1- گردان خدمات 2- گردان 312 توپخونه 3- بهداری 4- انتقال پیدا کردن به خارج از پادگان از طریق گروهان قرار گاه

باز هم اگه سوالی بود من در خدمتم . من توی گروهان مهندسی رزمی تیپ 192 خدمت میکنم . خوشحال میشم کمکتون کنم .

5. این کاربر از south boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

با سلام .. آقا سوالم در مورد کسری جبهه هست ... باید خدمت انجام شده پدر تو مناطق عملیاتی بعد از انقالب و سال 57 به بعد باشه درست .... مثلا پدر ما که سال 46 خدمت کرده از این خبرا نیست ...درست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

یگان شما تیپ 192 زرهی است . این تیپ مثل باقی تیپ ها مستقل هست . شما ممکنه که داخل خود تیپ خدمت کنی یا شما رو بفرستن پادگان حمید در جاده اهواز - خرمشهر یا پادگان دژ در خرمشهر .

اگر شما رو در خود تیپ تقسیم کردند باز هم احتمال داره به منطقه اعزام بشید چون تمام گردانها و گروهانهای مستقل تیپ توی منطقه نیرو دارند .

رسته شما چیه ؟ تیپ 192 تا حدود 90 % بر اساس رسته سربازا رو تقسیم میکنه .

بهترین جاها واسه خدمت توی این تیپ 1- گردان خدمات 2- گردان 312 توپخونه 3- بهداری 4- انتقال پیدا کردن به خارج از پادگان از طریق گروهان قرار گاه

باز هم اگه سوالی بود من در خدمتم . من توی گروهان مهندسی رزمی تیپ 192 خدمت میکنم . خوشحال میشم کمکتون کنم .
    برای من توی امریه زده رسته استحکامات و عمران .(گروهبان 1 )الان تنها چیزی که میخام بدونم اینه که چند درصد احتمال داره خارج از اهواز بیفتم ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اگر کسی تونایی جسمیش پایین باشه و نتونه زیاد بدود توی دوره اموزشی چکارش میکنن؟ اضافه خدمتش میزنن؟

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه چند تا سوال دارم یکم فوریه
    تو نیرو انتظامی! استان تهران چندتا ستاد فرماندهی داره؟
    اطلاعاتی که من دارم در این حده که یدونه شرق داره(ورامین)یدونم غرب(شهریار).یدونم فرماندهی انتظامی تهران بزرگ(ادرسشو نمیدونم) جایی دیگم هست؟
    این فرماندهی انتظامی تهران بزرگ همونه که بالاتر ازمیدونه ونک هستش؟
    کدومش بهتره وچرا؟ کجاتقسیم میشه ادم بعدش؟
    کلا هر اطلاعاتی دارید بدید ممنون میشم

- - - Updated - - -
    Last edited by ah rad; 27-08-2015 at 19:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برای من توی امریه زده رسته استحکامات و عمران .(گروهبان 1 )الان تنها چیزی که میخام بدونم اینه که چند درصد احتمال داره خارج از اهواز بیفتم ؟
    در حالت عادی شما با توجه به رسته یا گروهان مهندسی رزمی میفتید یا گردان خدمات که هر دو اینها در خارج از اهواز نیرو دارند یا به اصطلاح منطقه دارند .

شما به احتمال زیاد در بدو ورود مامور خواهید شد یا به دژبان یا به پاسدارخونه یا برای رژه به گروهانهای دیگه مامور میشید . اگر این اتفاق بیفته بعد از 30 تا 40 روز تقسیم میشید .

شاید هم در جا به یگانهای اصلیتون تقسیم شید .

تیپ 192 یکی از بی در و پیکر ترین تیپ های ایرانه . اصلا حساب و کتاب نداره .

11. این کاربر از south boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ممنون دوستان فقط یه سوال من دوره اموزشی عجب شیر بودم اعزامی 1/4 بعد چند روز پیش که ترخیص شدم و امریه دادن که دوره کد خوردم پرندک یکی از اشناهامون تو مرکز تقسیمات لیست رو دیده که برا من با اسم پدر و مشخصات زده کرمانشاه افتادم یعنی بعد دوره کد میوفتم کرمانشاه ؟؟؟؟ طرف خیلی مطمئنه فامیل نزدیکه دروغ نمیگه یعنی امکان داره من هنوز دوره کد رو شروع نکردم برا بعد دوره کد جام مشخص شده باشه ؟؟؟؟؟؟؟
    چرت و پرت گفته عزیزم.... من الان خودم پرندکم و مثل تو عجب شیر بودم و 3-4 روز دیگه امریه های ما میاد و دوره کدمون تموم میشه

توی این چند روز ستاد نیرو روی تقسیمات و درجه کار میکنه همین.

بعدشم پرندک پادگان 33 - ابوالفضل شبان که ما هستیم خیالت راحت خیلی راحت هست و اصلا چیزی از تکاوری نخواهید دید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •