تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3258 از 4105 اولاول ... 225827583158320832483254325532563257325832593260326132623268330833583758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,571 به 32,580 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

سلام یکی درباره واکسن منژیت ودوگانه کزاز و دیفتری جواب بده
    من همون روزی که میخواستم مدارک هاروبدم رفتم واکسناشو زدم
    یعنی باید دیرتر میزدم اخه یه جاشنیده بودم 15روز قبل از اعزام باید واکسناشو بزنید !یکی جواب بده!
    ..................
    تاریخ اعزام من 4ماه دیگست
    میتونم برم درخواست بدم زودتربرم؟ چجوری؟
    ...................
    يكبار واكسن مى زنيد قبل از اعزام فرقى نمى كند تاريخ اعزام شما دو ماه يا چهارماه بعده، براى درخواست تعجيل تشريف مى بريد پليس +١٠ و درخواست را ثبت مى كنيد اما ممكنه با ان نظام وظيفه با توجه به حجم زياد اعزام ها موافقت نكند
    ممنون از دوستان
    و اینکه برا دوره کد روز اول میریم دوره کد پرندک چه مدارکی باید ببرم ؟؟؟
    وسایل چی ببرم ؟؟؟
    همانند همان مداركى كه براى اموزش عمومى داشتيد به همراه برگه امريه
    سلام .

اقا امریه ما هم اومد و با درجه گروهبان یکم افتادم تیپ 1 لشکر 92 زرهی شهر خودمون (رسته استحکامات و عمران .الان چند تا سوال دارم که اگر جواب بدید ممنون میشم :

1-دهم که باید برم خودمو معرفی کنم شخصی باید برم یا نظامی ؟

2- پتو و ملحفه و اینا که تو اموزشی بهم دادن رو باید با خودم ببرم ؟

3-معمولا چه جور کاری اونجا باید انجام بدم ؟ اداریه یا بیل و کلنگ میدن بهم؟

4-از همون روز اول که خودمو معرفی کنم بهم کار میدن یا چند روز مرخصی میدن ؟

5-ارم و علایم و باند شلوار و اینا چه جوری باید باشه ؟

6-هر شب میتونم خونمون باشم یا باید توی تیپ بمونم ؟

ببخشید زیاد شدن
    ١-با لباس نظامى كامل ارم رسته و درجه
    ٢-اگر فاصله يگان تا محل سكونت شما نزديك است ممكنه به شما مرخصى دهند چون يگان ها تمايلى ندارند براى افراد پرسنل وظيفه ساكن شهر جيره مصرف كنند
    ٣-بيل و كلنگ مربوط به يگان خدمات است بيشتر بچه هاى هم رسته شما كارهاى دفترى دارند
    ٤-در روز اول شما يك دو فرم شامل اطلاعات شخصى را تكميل مى كنيد روز بعد شما را پيش ريس نيروى انسانى مى برند و يك مصاحبه كوتاه داريد و در روز بعد پيش جانشين يا امير مى رويد و تقسيم نهايي را او انجام مى دهد ممكنه يك يا دو روز اين روند بيشتر طول بكشد
    ٥-احتمالا در شهر شما لوازم و خياط هاى نظامى هستند انها مى توانند در كمتر از يك ساعت لباس شما را اماده كنند اما خودتون هم مى توانيد يك جستجو در گوگل كنيد با نوع و مكان ارام و علايم اشنا شويد
    ٦-در مورد مرخصى همه چي بسته به نظر فرمانده يگان دارد اما در حال حاضر سعى مى شود افراد بومى در پادگان نمانند براى صرفه جويي ، در ضمن شما دفترچه مرخصي خواهيد داشت
    شما که قبلا گفته بودی میشه از امریه استفاده کرد؟؟

یک سوال : میشه سال تولدمو از 74 به 72 تغییر بدم؟؟
    بله براى سازمانهاى وابسته به ارتش، تغيير سن شناسنامه غير قانونى است و مانند گذشته هاى دور نميشه اين كار رو كرد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    Last edited by mani6606; 26-08-2015 at 22:20.

2. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

٤-در روز اول شما يك دو فرم شامل اطلاعات شخصى را تكميل مى كنيد روز بعد شما را پيش ريس نيروى انسانى مى رويد و يك مصاحبه كوتاه داريد و در روز بعد پيش جانشين يا امير مى رويد و تقسيم نهايي را او انجام مى دهد ممكنه يك يا دو روز اين روند بيشتر طول بكشد

مثلا توی مصاحبه چه جور سوالاتی پرسیده میشه ؟ سوالات عقیدتیه یا در مورد رشته تحصیلیه ؟ و امکان داره برای تقسیم نهایی منو شهر دیگه بفرستن ؟

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز برای پذیرش سپاه که بودم. نامه داشتن که پنج تا رشته کارشناسی سپاه پذیرش نمیکنه. عمران برق معماری ودوتای دیگه که یادم نیس. بچه ها نرن بعد از کلی دوندگی دس خالی برگردن امیدوارم کمکی کرده باشم

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مثلا توی مصاحبه چه جور سوالاتی پرسیده میشه ؟ سوالات عقیدتیه یا در مورد رشته تحصیلیه ؟ و امکان داره برای تقسیم نهایی منو شهر دیگه بفرستن ؟
    عقيدتى كه نه بيشتر در مورد رشته تحصيلى و كارهايي كه انجام دادين و يا توانايي انجام ان را داريد ، بله ممكنه شما را به يگان هاى زير مجموعه بفرستند

6. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بیشتر سوالات در مورد توانایی و کارهایی که می تونی انجام بدی مثلا تایپ یا رانندگی یا مثلا می پرسن خط خوب داری!
    رسته هم چندان مهم نیست و ممکنه شما در هر قسمتی به کار بگیرن!
    رسته زرهی دیدم که مربی آموزش شده بود در حالی که باید رسته پیاده مربی بشه یا رسته رایانه رو فرستاده بودن بخش ش.م.ر
    رسته ش.م.ر رو داده بودن به شعبه قضایی و رسته پیاده آشپز شده بود

- - - Updated - - -

بیشتر سوالات در مورد توانایی و کارهایی که می تونی انجام بدی مثلا تایپ یا رانندگی یا مثلا می پرسن خط خوب داری!
    رسته زرهی دیدم که مربی آموزش شده بود در حالی که باید رسته پیاده مربی بشه یا رسته رایانه رو فرستاده بودن بخش ش.م.ر

8. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

عقيدتى كه نه بيشتر در مورد رشته تحصيلى و كارهايي كه انجام دادين و يا توانايي انجام ان را داريد ، بله ممكنه شما را به يگان هاى زير مجموعه بفرستند

خوب توصیه شما چیه ؟ چه کارهایی رو بگم بلدم و چه کارهایی رو بگم بلد نیستم که داستان نشه واسم و بعدا ازم بیگاری بکشن یا کار سنگین بهم بدن ؟ ضمنا من میخام توی همین شهر خودم باشم چکار کنم که به شهر دیگه منو نفرستن ؟
    Last edited by ahwazp30; 26-08-2015 at 23:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون دوستان فقط یه سوال من دوره اموزشی عجب شیر بودم اعزامی 1/4 بعد چند روز پیش که ترخیص شدم و امریه دادن که دوره کد خوردم پرندک یکی از اشناهامون تو مرکز تقسیمات لیست رو دیده که برا من با اسم پدر و مشخصات زده کرمانشاه افتادم یعنی بعد دوره کد میوفتم کرمانشاه ؟؟؟؟ طرف خیلی مطمئنه فامیل نزدیکه دروغ نمیگه یعنی امکان داره من هنوز دوره کد رو شروع نکردم برا بعد دوره کد جام مشخص شده باشه ؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب توصیه شما چیه ؟ چه کارهایی رو بگم بلدم و چه کارهایی رو بگم بلد نیستم که داستان نشه واسم و بعدا ازم بیگاری بکشن یا کار سنگین بهم بدن ؟ ضمنا من میخام توی همین شهر خودم باشم چکار کنم که به شهر دیگه منو نفرستن ؟
    اگر از شما درباره گواهینامه و رانندگی سوال کردند مکنر ان شوید که به دردسرش نمی ارزد، اگر اشنایی با کامپیوتر دارید به خصوص یا office میتواند کمک کند ، اگر کار اجرای وابسه به رشته تحصیلی انجام دادین هم به هیچ عنوان ذکر نکنید چون بسواستفاده می کنند. در مورد ماندگار شدن در شهر خوذتون هم امیر پادگان تصمیم می گیرد حتی ممکنه شما پارتی هم داشته باشید و سفارش هم کرده باشد اما تصمیم نهایی با اوست، اگر در یگان های وابسه در شهرهای اطراف بودید بهتر و زودتر می توانید به یگان اصلی منتقل شوید در مقایسه با انتقال از شهری ب شهر دیگر
    ممنون دوستان فقط یه سوال من دوره اموزشی عجب شیر بودم اعزامی 1/4 بعد چند روز پیش که ترخیص شدم و امریه دادن که دوره کد خوردم پرندک یکی از اشناهامون تو مرکز تقسیمات لیست رو دیده که برا من با اسم پدر و مشخصات زده کرمانشاه افتادم یعنی بعد دوره کد میوفتم کرمانشاه ؟؟؟؟ طرف خیلی مطمئنه فامیل نزدیکه دروغ نمیگه یعنی امکان داره من هنوز دوره کد رو شروع نکردم برا بعد دوره کد جام مشخص شده باشه ؟؟؟؟؟؟؟
    از الان که احتماش که هنوز دوره کد شروع نشده تقسیم انجام داده باشند

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من روز دهم باید اونجا باشم اره لیسانس دارم دوستانی که تو مرکز تکاور شهید ابوالفضل شبان پرندک دوره کد خوردن لطفا یکم راهنمایی کنن چی ببرم چی نبرم کلا توضیح بدید ممنون میشم
    نمیخوام نا امیدت کنم دوست عزیز و نمیدونم عجب شیر چطور بوده ولی برای ما که از 01 تهران دوره کد خوردیم پرندک اصلا پادگان جالبی نیست
    جالبه بدونی دورمون هنوز هم تموم نشده و امریمون رو هنوز ندادن و هفته دیگه هم باید بریم

تو منطقه پرندک کلا سه تا پادگان هست
    مرکز آموزش تکاور شهید ابوالفضل شبان که به "پادگان 33 "معروفه یعنی تاکسی رونا با این اسم میشناسنش

به شدت مشکل کمبود آب داره و گاهی اوقات ممکنه آب نباشه و آب تو تانکر میارن
    خبری از شیر آب و دستشویی در یگان و تو آسایشگاه ها نیست و هر گردان شیر آب مشترک و دستشویی در محوطه گردان داره که معمولا هم صف میشه
    حمامش اکثرا در دسترس نیست و یه چهل دوش هست برای کل پادگان و خیلی هنر کنی هفته ای یکبار بتونی از حمامش استفاده کنی اونم با آب سرد ( اکثر ما میرفتیم شهریار (نزدیک ترین شهر به این پادگان) حمام عمومی)

شما کلا باید خودت رو برای یه دوره آموزشی دیگه آماده کنی ...انگار از نو میخوای بری آموزشی...از نو باید بری سر کلاس ... تخت آنکادر کنی ...پوتین واکس بزنی...بری مراسم صبحگاه و ورزش و رژه و....و حتی حمالی و خار کندن در بیابان! و بد تر از همه مراسم مضخرف شامگاه!
    تنها مزیتش اینه که پنجشنبه و جمعه ها تعطیلی
    روزای عادی تا ساعت 4 بعد از ظهر آموزش دارید که اگه افسر آموزشاتون رو مخ باشن ممکنه تا بعد از شامگاه نگهتون دارن یا حتی اصلا بهتون مرخصی ندن
    و اینم بگم از هر فرصتی بهت دادن که بری مرخصی برو و پشت سرتم نگاه نکن چون اگه بمونی تو پادگان میبرنت برای حمالی و نظافت و ....

افسر های آموزشیتون اکثرا دیپلمه و گروهبان و یا حتی سرباز آجری هستن و بیشعور پس زیاد باهاشون دهن به دهن نشو
    هوای به شدت مضخرفی داره ظهرهای خیلی گرم و شبای خیلی سرد
    طوری که ممکنه در طول یک شبانه روز لختم بتابی عرق کنی و یا حتی شبا با فرنچ بری زیر پتو بازم سردت بشه !

وسایلی که آموزشی با خودت بردی اینجا هم بیار ....پتو و ملحفه ای هم که تو آموزشی بهت دادن هم بیار
    نمیدونم به شما گشتی هم میخوره یا نه ولی اگه خورد لباس over اتم لازمه بیاری چون شبا اگه باد بیاد بدون over قابل تحمل نیست

با این همه بدی در کل از آموزشی راحت تر میگذره و کم کم پوستت کلفت میشه و عادت میکنی
    خبری هم از آموزشای تکاوری نیست و همش سر کلاس هستید
    البته چون در مراسم 31 شهریور این پادگان باید نیرو بفرسته حرم امام برای رژه ممکنه همش رو با شما رژه کار کنن

به هر حال نا امید نباش و به خدا توکل کن .... انسان با سخت ترین شرایط هم کنار میاد....ما که از بهشت 01 به جهنم پرندک منتقل شدیم دووم آوردیم و دوره دیگه داره تموم میشه
    دیگه شما که عجب شیر بودی آموزشی رو نباید زیاد برات سخت بگذره
    Last edited by new2012user; 27-08-2015 at 08:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

تا می تونی زیر بار رانندگی و ماشین تحویل گرفتن نرو
    چون یه ماشین داغون به شما می دن و آخرش یه ماشین سالم باید تحویلشون بدی
    البته اگه راننده برای حفاظت اطلاعات یا عقیدتی خواستن اون موقع جریان فرق داره!
    به طور کلی شما سعی کن بیوفتی حفاظت یا عقیدتی یا در درجه بعد بازرسی هم خوبه و بعدش ستاد لشکر اگر برای منازل سازمانی هم نیرو خواستن اونجا هم از پادگان بهتره
    اگه خط خوب داری که می تونی منشی یگان بشی و تایپیست هم که اکثر قسمت ها نیاز دارن که بستگی داره شانس شما چی باشه و یا خودت بتونی یه جای خوب جا کنی خودت رو!
    شما سعی کن روز اول که میری سرت نمره ۸ و لباس و آرم و علایم کامل و خیلی مرتب و تمیز باشه و پوتین هم باید برق بزنه و بسیار مودب باش چون این چیزا تو تقسیم سربازا نقش زیادی داره و سربازهایی که ظاهر مناسب و اخلاق خوبی دارند رو معمولا جاهای بهتری تقسیم می کنن
    حتی بلند و کوتاه بودن نقاب کلاه و پایین و بالا بودنش هم مهمه برای بعضی فرمانده ها و از سرباز ی خوششون میاد که کلاهش رو تا آبرو پایین بکشه و کلاه هم محکم و آرم برجسته داشته باشه!
    روزهای اول هم صحبتی از مرخصی نکن چون بدشون میاد از سربازی که همون اول به فکر مرخصی هست بذار مرخصی اول رو خودشون بهت بدن اینم یه نکته ی مهم
    Last edited by Doctor Splinter; 27-08-2015 at 11:32.

15. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •