تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3258 از 4428 اولاول ... 2258275831583208324832543255325632573258325932603261326232683308335837584258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,571 به 32,580 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آره برای من جالب هست سرعت من کلا ثابت هست انگار هیچ تغییری نمیکنه سر ساعت 2 ثابت سر و ساعت 7 سرعت تخته میشه! ؛ یعنی همه کاربرا وایستادن تا ساعت 7 بعد دانلود نمیکنن سرعت ها باز میشه نه تقصیر خود شرکت تنظیم میکنندکه یک نفر اینقدر سرعت تو شبانه داشته باشه
    منم همین رو گفتم. مشکل اصلی از شرکت زیرساخت در درجه اول و بعد هم از منفعت‌طلبی شرکت‌های ISP‌ مثل پارس‌آنلاینه که با وجود محدودیت پهنای باند، می‌آن کاربرای زیادتر از حد می‌گیرن که باعث می‌شه تو ساعت‌های شلوغی مجبور بشن تو بعضی مراکز مخابراتی و بعضی شهرها سرعت رو محدود کنن.

ببین فرض کن تو یه مرکز مخابراتی پارس‌آنلاین کلاً 200مگابیت پهنای باند داشته باشه و بخواد این پهنای باند رو به صورت سرویس‌های 2مگابیت محدود بفروشه. از نظر تئوری باید حداکثر 100 تا مشتری داشته باشه که وقتی همه اینا با هم استفاده کنن پهنای باند کم نیاره و سرعت اسمی قرارداد رو بهشون بده. اما این کار یه جورایی از نظر ISP غیربهینه است. چون خیلی بعیده که 100 کاربر همزمان کل ظرفیت خطشون رو استفاده کنن. مثلاً یه سری از کاربرا تجاری هستند که روزها بیشتر استفاده می‌کنن، یه سری هم خونگی که شب‌ها بیشتر استفاده می‌کنن. ISP به تجربه، الگوی مصرف کاربرا رو پیدا کرده و داره.

تو ساعت‌های غیررایگان، حتی اگه همه 100 کاربر هم همزمان در حال استفاده از اینترنت باشن (که قاعدتاً در اوج مصرف هم به 60 تا 70 درصد بیشتر نمی‌رسه)، چون ترافیک واسه کاربرا هزینه داره، خیلی محتاطانه استفاده می‌کنن و باز هم پهنای باند خالی زیاد می‌مونه. شاید بیشتر از 25 تا 30 درصد پهنای باند بیشتر مصرف نشه. واسه همین ISPها می‌آن پهنای باند رو به تعداد بیشتری از مشترکین، مثلاً 200 تا 300 نفر، به صورت هم‌زمان می‌فروشن. با این کار سود خودشون رو بالاتر می‌برن و احتمالاً تو ساعت‌های غیررایگان مشکل خیلی زیادی هم واسه کاربرا پیش نمی‌آد.

اما تو ساعت‌های رایگان شبانه، یعنی 2 تا 7 صبح، بسته به این که تا چند برابر ظرفیت اولیه مشترک گرفته باشن، تو بعضی مراکز براشون محدودیت و مشکل پیش می‌آد. البته باز هم، بر اساس الگوی مصرفی که ISPها از کاربرها دارن، می‌دونن که تو ساعت‌های رایگان شبانه هم در بدترین حالت، حداکثر 20 درصد کاربرا دارن از شبکه اینترنت استفاده می‌کنن. (چون بقیه اون موقع خوابن.) تازه از این 20 درصد هم همه‌اشون که دانلودر نیستن. اما فرض کن، از 300 نفر، 40 تا 50 نفر شبانه رایگان استفاده کنن اونم به صورت سنگین. یعنی به مدت 5 ساعت فایل‌های زیاد و گنده بذارن واسه دانلود و با نرم‌افزارهایی مثل IDM و با تعداد کانکشن زیاد حداکثر پهنای باندشون رو استفاده کنن. اگه شرکت ISP به کاربرا سرعت اسمیشون رو بده، باز هم تو شبانه رایگان پهنای باند چندان کم نمی‌آد.

تا قبل از 9مگابیت کردن سرویس‌ها، تقریباً همین طور بود. اما مشکل از وقتی شروع شد که ISP ها اومدن واسه تبلیغات ایده 8مگابیت و 9مگابیت رو مطرح کردن. حالا فرض کن ISP اومده 2 تا 3 برابر ظرفیت اسمیش کاربر گرفته و به همشون هم قول تا 4 برابر سرعت اسمی قرارداد رو داده. بازم ممکنه تو ساعت‌های روزانه مشکل خاصی پیش نیاد اما. حالا همون 40 تا 50 نفر کاربری که از اینترنت شبانه رایگان به صورت سنگین استفاده می‌کنن، قاعدتاً پهنای باند مجازشون چند برابر شده. حالا یواش یواش گندش درمی‌آد که تو ساعت‌های رایگان پهنای باند ISP کفاف 8مگابیت 50 نفر رو که نه، 15 نفر رو هم نمی‌ده.

خوب چه چاره‌ای می‌مونه. ISP می‌آد سرعت شبانه رایگان رو محدودتر می‌کنه تا تعداد بیشتر بتونن از ساعت رایگان استفاده کنن. مثلاً سرعت رو نصف یا یک‌سوم می‌کنه.

اتفاقی هم که واسه شما می‌افته همینه. تو مرکز مخابراتی شما، پارس‌آنلاین پهنای باندش کمه. واسه همین تو ساعت‌های رایگان شبانه که 10 تا 15 درصد کاربرا به صورت سنگین از اینترنت استفاده می‌کنن، دچار کمبود پهنای باند می‌شه و مجبوره سرعت کاربرا رو تو اون ساعت کمتر کنه تا پهنای باند کم نیاره.

اما ممکنه این سؤال پیش بیاد که چرا پارس‌آنلاین تو یه همچنین مرکز مخابراتیی با این که می‌دونه کمبود پهنای باند داره، مشترک بیشتر از حد گرفته. علتش اینه که از نظر اقتصادی برای این که تو هر مرکز مخابراتی با توجه به امکانات و تجهیزاتی که ISP نصب می‌کنه مقرون به صرفه باشه، باید یه حداقلی از مشترک رو داشته باشه. اینجاست که یه سر تقصیر هم می‌افته گردن شرکت زیرساخت که نتونسته برای اون مرکز مخابراتی یا شهر، به اندازه کافی پهنای باند تأمین کنه و در اختیار ISPها بذاره.

فکر کنم خیلی روده‌درازی کردم. اما امیدوارم که توضیحاتم کمک کنه به درک مشکل کم شدن سرعت شبانه رایگان.

2. 8 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به هر حال، جدای از اون قصه‌ای که برات تعریف کردم، اگه شبانه رایگان سرعتت از سرعت اسمی قراردادت کمتره، حتماً پیگیری کن. اگه لازمه به اون سامانه شکایت وزارت ارتباطات هم برو و یه شکایت ثبت کن. سرعت اسمی قرارداد رو باید حتماً بهت بدن.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

هدیه تمدید اینترنت پرسرعت برای همه کاربران در تابستان 93

جشنواره تمدید تابستان 93 پارس آنلاین از اول تیرماه در سراسر کشور اجرا میگردد.

هدیه ویژه این جشنواره، چاپ و تحویل عکسهایی است که شما سفارش داده اید.

چاپ و تحویل درب منزل عکسها، توسط شرکت عکس پرینت انجام خواهد شد.

جزئیات مربوط به جشنواره تمدید در جدول زیر مشاهده فرمایید.

تمدید سرویسهای 3 ماهه 20 عدد عکس در ابعاد 15*10
    تمدید سرویسهای 6 ماهه 40 عدد عکس در ابعاد 15*10
    تمدید سرویسهای 12 ماهه 93 عدد عکس در ابعاد 15*10

برید تمدید کنید تا جایزهاز دستتون نپریده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. 3 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان من مخابرات دارم ، پدرمو در آورده همش تایم اوت میده هر چند دقیقه حتی DNS خود مخابرات رو هم پینگ میگیرم همینطوریه و قصدم اینه اگه پارس آنلاین خوب باشه ، مهاجرت کنم به پارس
    حالا خواستم ببینم از دوستان کسی هست سرویس 256 نامحدود ( 45 هزار درماه ) رو استفاده کرده باشه ؟ سرعتش چطوره ؟ پینگیش چی ؟
    از اون 30 گیگ دوبله کم میکنن یا نه واقعی کم میشه ؟ بعد 30 گیگ سرعت به چقدر میرسه ؟
    ممنون میشم دوستانی که از این سرویس استفاده کردن راهنمایی کنن.

کرج.
    Last edited by فرخند; 22-06-2014 at 15:02.

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دقیقا برعکس گفتی ! سرعت دانلود به بایته سررعت سرویس به بیت .
    عزیز فرقی نمیکنه هر 8 بیت برابر با 1 بایته.
    اگه سرعت شما 8 مگابیت هست.با 1 مگابایت هیچ فرقی نمیکنه.

SONY XPERIA Z2

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

عزیز فرقی نمیکنه هر 8 بیت برابر با 1 بایته.
    اگه سرعت شما 8 مگابیت هست.با 1 مگابایت هیچ فرقی نمیکنه.

SONY XPERIA Z2
    تو خوبی

11. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ahmad_742009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اینا هر روز توی یه ساعتی باید گند بزنن, این کاراشونم یک هفته ــست شروع شده

مثلاً دیروز و پریروز صبح 10-11 اینا خیلی داغون بود, اما امروز ساعت 2-3 بعدظهر حسابی گند زده حتی یه صفحه معمولی هم بازنمیکنه
    خدا میدونه برای فردا چه ساعتی رو تدارک دیدن

این یکی شاهکاره ... 93 عدد عکس

13. این کاربر از Ahmad_742009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

به هر حال، جدای از اون قصه‌ای که برات تعریف کردم، اگه شبانه رایگان سرعتت از سرعت اسمی قراردادت کمتره، حتماً پیگیری کن. اگه لازمه به اون سامانه شکایت وزارت ارتباطات هم برو و یه شکایت ثبت کن. سرعت اسمی قرارداد رو باید حتماً بهت بدن.
    دوست عزیز دستت درد نکنه الان فکر کنم به جای پشتیبانی راضیم کردی آره پیگیرش هستم با speedtest تست میکنم 0.4 مگ سرعت میده ؛ سرعت من 512 هست ، حالا اگر همین سرعت به من 60 تا 70 تا ثابت میداد دلم خوش بود که سرعت قرا داد هست اما پارس خوبیش اینه که سرعت آپلود به جرات 24 شبانه روز ثابت هست که اونم به کار ما نمیاد.

15. این کاربر از fanoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

هدیه تمدید اینترنت پرسرعت برای همه کاربران در تابستان 93

جشنواره تمدید تابستان 93 پارس آنلاین از اول تیرماه در سراسر کشور اجرا میگردد.

هدیه ویژه این جشنواره، چاپ و تحویل عکسهایی است که شما سفارش داده اید.

چاپ و تحویل درب منزل عکسها، توسط شرکت عکس پرینت انجام خواهد شد.

جزئیات مربوط به جشنواره تمدید در جدول زیر مشاهده فرمایید.

تمدید سرویسهای 3 ماهه 20 عدد عکس در ابعاد 15*10
    تمدید سرویسهای 6 ماهه 40 عدد عکس در ابعاد 15*10

این پارس کلا دیوانه عکس میده ، برن بساطشون رو جمع کنند ، ما کیفیت میخوایم نه عکس ! دیروز تو سایتش نگاه کردم خندم گرفت
    باید مدیریت پارس بیاد اینجا به نظرات سازنده ما گوش کنه

17. 2 کاربر از fanoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •