غیبت می خوری، 3 ماه هم اضافه می خوری ولی نگران نباش بری نظام وظیفه پیگیری کنی درستش می کنن. بخاطر دو سه روز به کسی سه ماه اضافه نمیدن.
شما معافیت تحصیلی که بگیری بعد از پایان تحصیلات دوباره باید برگردی همین یگان و خدمت کنی. 15 تا 21 روز هم دوره آموزشی مجدد داری.
اصلا امکانش نیست که بتونی امریه بگیری چون طبق قانون باید برگردی همین یگان.
البته لازم نیست از اول خدمت کنی و این 7 ماه خدمتت، از روزی که آموزشی شروع شد تا روزی که از یگانت تسویه کنی، بعنوان کسری برات حساب میشه.
بعدشم این چیزایی که گفتی داستان خدمت همه اونایی هست که پارتی ندارن. به خدا توکل کن. اوضاع سربازی خیلی ها از شما بدتره. بنظر من تحمل کن بقیه خدمت رو هم بگذرون. خدا بزرگه. یه کمی از خدمت بگذره عادت می کنی به این چیزا.
من یه بار می خواستم مرخصی بگیرم مسئولم داشت آب می خورد تا اسم مرخصی آوردم آب توی دهنش رو تف کرد توی صورتم!! اون موقع 29 سالم بود و مدرک کارشناسی ارشد داشتم و واقعا برام توهین بود ولی هیچ کاری نمی تونستم بکنم. یه بار چون کار بانکی داشتم، سه ساعت (از ساعت 11 تا 2 بعدازظهر) مرخصی ساعتی گرفته بودم، مسئولم که می دونست خیلی عجله دارم عمدا تا ساعت 12 و نیم گرفتم به کار!!! آخر سر هم در اتاق رو بست و گفت تا میام باید همینجا باشی!! رفت ساعت 1 اومد گفت حالا برو!!
پنج بار با این سن و مدرکم، برای 2 روز انداختنم بازداشتگاه!! یه بارش چون بعدازظهر پادگان نمونده بودم اونم در حالی که مسئولم خودش اجازه داده بود برم و دفترچه ام رو امضا کرده بود! خودش هم رفته بود!! فقط به این دلیل که از مسئول نیرو انسانی اجازه نگرفته بودم!! تازه نامه معرفی به دادسرا برای همین کارم نوشته بودن!
یه بار توی تیر سر ظهر اوج گرما مسئولم فرستاده بودم وسط خار و خاشاک بیابون دنبال سنگ گرد برای بچه اش بگردم!
روز آخر خدمت هم می خواستم امضای تسویه رو از مسئولم بگیرم مسخره بازی در میاورد امضا نمی کرد، داشت میرفت توی اتاقش که پاش گرفت به پله جلو در و نزدیک بود بیفته منم همینجوری از دهنم پرید که ببین داری ظلم سرباز می کنی این بلا سرت اومد! اونم نه گذاشت و نه برداشت گفت حالا که ظلمه، ظلمی نشونت بدم که حال کنی! اونقدر توی کارم امروز و فردا کرد که چهار روز بیشتر مجبور شدم بیام دنبال کارهای تسویه! هر جایی امضا می خواستم زنگ زده بود که این بهم گفته دارم ظلم می کنم و اذیتش کنین!!!
این روزا توی مود خدمت هستی و تا حد زیادی داری عادت می کنی،ولی اگه رفتی دانشگاه و برگشتی خواستی بری خدمت دوباره تا بخوای عادت کنی بازم بهت سخت میگذره.
تازه توی این مدتی که داری درس می خونی اگه کاری برات پیدا بشه چون پایان خدمت نداری نمی تونی بری و وضعیتت مشخص نیست که سربازی یا دانشجویی!
بنظر من دندون رو جیگر بذار خدمتت رو تموم کن.