تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3257 از 4105 اولاول ... 225727573157320732473253325432553256325732583259326032613267330733573757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,561 به 32,570 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت torero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

کد 159: یگان ویژه شیراز

کد 232: یگان ویژه زاهدان

کد 238: یگان ویژه مشهد (کوهسنگی رضا شهر)

کد 270 : یگان ویژه قزوین

کد 277 : یگان امداد فاتب نیروی انتظامی (تهران خیابان شریعتی خیابان معلم مرودشت جنوبی فضای سبز مجتمع آموزشی فاتب)

سلام. این یگان های ویژه همون یگان ویژه نیرو انتظامیه؟ مشکی پوشان؟
    یگان امداد چیه؟
    با کاردانی میگیرن؟

یه سوال دیگه (مهم)
    من کاردانی در رشته گرفتم (کارشناسی بودم و درخواست کاردانی دادم) ولی مدرک بهم ندادن. فقط یه برگه دادن که فلانی کاردانی در رشته داره. موقع ارسال دفترچه همون برگه کافیه یا باید مدرک هم باشه؟؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. این یگان های ویژه همون یگان ویژه نیرو انتظامیه؟ مشکی پوشان؟
    یگان امداد چیه؟
    با کاردانی میگیرن؟

یه سوال دیگه (مهم)
    من کاردانی در رشته گرفتم (کارشناسی بودم و درخواست کاردانی دادم) ولی مدرک بهم ندادن. فقط یه برگه دادن که فلانی کاردانی در رشته داره. موقع ارسال دفترچه همون برگه کافیه یا باید مدرک هم باشه؟؟
    بله همون یگان ویژه هست مشکی پوشان نوپو هست که زیر مجموعه یگان ویژه میشه و فکر هم نکنم سرباز عملیاتی بگیره.. ناجا خیلی به مدرک کاری نداره!
    یگان امداد یگانی هست که وظیفه اش گشت زنی در پارک ها و خیابون ها هست و جمع اوری اوباش... یک یگان کمکی هست که به کلانتری های محل کمک میکنه... کلن برای سربازا زیاد حالب نیست..

بله همون برگه کافی هست

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام .

اقا امریه ما هم اومد و با درجه گروهبان یکم افتادم تیپ 1 لشکر 92 زرهی شهر خودمون (رسته استحکامات و عمران .الان چند تا سوال دارم که اگر جواب بدید ممنون میشم :

1-دهم که باید برم خودمو معرفی کنم شخصی باید برم یا نظامی ؟

2- پتو و ملحفه و اینا که تو اموزشی بهم دادن رو باید با خودم ببرم ؟

3-معمولا چه جور کاری اونجا باید انجام بدم ؟ اداریه یا بیل و کلنگ میدن بهم؟

4-از همون روز اول که خودمو معرفی کنم بهم کار میدن یا چند روز مرخصی میدن ؟

5-ارم و علایم و باند شلوار و اینا چه جوری باید باشه ؟

6-هر شب میتونم خونمون باشم یا باید توی تیپ بمونم ؟

ببخشید زیاد شدن

داره خودمونی میشه damino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    برادر من یکم شهریور اعزام شد به پادگان محمد رسول الله بیرجند برای آموزشی (نیروی انتطامی)
    حالا میگن اونجا فقط برای مرزبانی هست از موقعی که فهمیدم خیلی ناراحت شدم
    حالا می خوام بدونم که حتما اعزام میشه به مرز یا امکانش هست بیفته جای دیگه
    چطور می تونیم بندازیمش تو شهر
    در کل پارتی کجا داشته باشیم می تونیم براش کاری کنیم
    تو رو خدا کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام، دوستی من داشتم با فوق لیسانس افتاد همینجا الانم متاسفانه لب مرز هست و چن شب یبار میرن کمین..فرمانده هنگ اون منطقه یا استان رو بتونید پیدا کنید میتونه جابه جاشون کنه. البته اینجوریم نیست که صد در صد نیروها هم بفرستن لب مرز، اگه شرایط تک پسری یا پدر نظامی یا متاهلی یا خانواده های معظم ازاده جانباز یا شهدا باشید اونجا نمیفتید.

در آغاز فعالیت torero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

بله همون یگان ویژه هست مشکی پوشان نوپو هست که زیر مجموعه یگان ویژه میشه و فکر هم نکنم سرباز عملیاتی بگیره.. ناجا خیلی به مدرک کاری نداره!
    یگان امداد یگانی هست که وظیفه اش گشت زنی در پارک ها و خیابون ها هست و جمع اوری اوباش... یک یگان کمکی هست که به کلانتری های محل کمک میکنه... کلن برای سربازا زیاد حالب نیست..

بله همون برگه کافی هست
    سپاس از شما

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

اگر تنها هرف از تحصیل وقفه انداختن در خدمت است به نظر من خدمت را ادامه بده چون معلوم نیست تا ۴ سال اینده که فارغ التخصیل بشی قانون چه تغییری کند در ضمن چون شما سابقه خدمت قبلی دارید نمی توانید برای امریه اقدام کنید.
    شما که قبلا گفته بودی میشه از امریه استفاده کرد؟؟

یک سوال : میشه سال تولدمو از 74 به 72 تغییر بدم؟؟
    Last edited by Hans Christian; 26-08-2015 at 19:54.

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

غیبت می خوری، 3 ماه هم اضافه می خوری ولی نگران نباش بری نظام وظیفه پیگیری کنی درستش می کنن. بخاطر دو سه روز به کسی سه ماه اضافه نمیدن.

شما معافیت تحصیلی که بگیری بعد از پایان تحصیلات دوباره باید برگردی همین یگان و خدمت کنی. 15 تا 21 روز هم دوره آموزشی مجدد داری.
    اصلا امکانش نیست که بتونی امریه بگیری چون طبق قانون باید برگردی همین یگان.
    البته لازم نیست از اول خدمت کنی و این 7 ماه خدمتت، از روزی که آموزشی شروع شد تا روزی که از یگانت تسویه کنی، بعنوان کسری برات حساب میشه.
    بعدشم این چیزایی که گفتی داستان خدمت همه اونایی هست که پارتی ندارن. به خدا توکل کن. اوضاع سربازی خیلی ها از شما بدتره. بنظر من تحمل کن بقیه خدمت رو هم بگذرون. خدا بزرگه. یه کمی از خدمت بگذره عادت می کنی به این چیزا.
    من یه بار می خواستم مرخصی بگیرم مسئولم داشت آب می خورد تا اسم مرخصی آوردم آب توی دهنش رو تف کرد توی صورتم!! اون موقع 29 سالم بود و مدرک کارشناسی ارشد داشتم و واقعا برام توهین بود ولی هیچ کاری نمی تونستم بکنم. یه بار چون کار بانکی داشتم، سه ساعت (از ساعت 11 تا 2 بعدازظهر) مرخصی ساعتی گرفته بودم، مسئولم که می دونست خیلی عجله دارم عمدا تا ساعت 12 و نیم گرفتم به کار!!! آخر سر هم در اتاق رو بست و گفت تا میام باید همینجا باشی!! رفت ساعت 1 اومد گفت حالا برو!!
    پنج بار با این سن و مدرکم، برای 2 روز انداختنم بازداشتگاه!! یه بارش چون بعدازظهر پادگان نمونده بودم اونم در حالی که مسئولم خودش اجازه داده بود برم و دفترچه ام رو امضا کرده بود! خودش هم رفته بود!! فقط به این دلیل که از مسئول نیرو انسانی اجازه نگرفته بودم!! تازه نامه معرفی به دادسرا برای همین کارم نوشته بودن!
    یه بار توی تیر سر ظهر اوج گرما مسئولم فرستاده بودم وسط خار و خاشاک بیابون دنبال سنگ گرد برای بچه اش بگردم!
    روز آخر خدمت هم می خواستم امضای تسویه رو از مسئولم بگیرم مسخره بازی در میاورد امضا نمی کرد، داشت میرفت توی اتاقش که پاش گرفت به پله جلو در و نزدیک بود بیفته منم همینجوری از دهنم پرید که ببین داری ظلم سرباز می کنی این بلا سرت اومد! اونم نه گذاشت و نه برداشت گفت حالا که ظلمه، ظلمی نشونت بدم که حال کنی! اونقدر توی کارم امروز و فردا کرد که چهار روز بیشتر مجبور شدم بیام دنبال کارهای تسویه! هر جایی امضا می خواستم زنگ زده بود که این بهم گفته دارم ظلم می کنم و اذیتش کنین!!!
    این روزا توی مود خدمت هستی و تا حد زیادی داری عادت می کنی،ولی اگه رفتی دانشگاه و برگشتی خواستی بری خدمت دوباره تا بخوای عادت کنی بازم بهت سخت میگذره.
    تازه توی این مدتی که داری درس می خونی اگه کاری برات پیدا بشه چون پایان خدمت نداری نمی تونی بری و وضعیتت مشخص نیست که سربازی یا دانشجویی!
    بنظر من دندون رو جیگر بذار خدمتت رو تموم کن.
    اگه نشه که امریه بگیرم پس حتما باید به خدمتم ادامه بدم..
    موقعی که مرخصی می خوام هی امروز فردا میکنند... یه روز میگن بعد از برنامه پاسگاه فرماندهی پاسگاه فرماندهی که تموم شد میگن بعد از بازدید بازدید که تموم شد میگن بعد از.....
    البته الان 15 روزی مرخصی گرفتم.. انداره 30 روز تشویقی داشتم ولی ندادند..
    خدا لعنت کنه اونایی که از عقیدتی - سیاسی انداختنم بیرون
    هنوز هم بعد 4 ماه توی شک هستم و فراموشش نکردم..خیلی اذیت شدم به خاطر این قضیه
    توی تبریز متاسفانه پارتی ندارم ولی آموزشی که عجب شیر بودم پارتی زیاد داشتم... با این اوصاف باید به فکر انتقالی به عجب شیر باشم
    خودم بچه آذرشهرم با سختی هر روز میرم خونه و میام

شما کجا خدمت کردی؟؟ اینجا فوق لیسانس ها دارن کیف میکنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ممنون از دوستان
    و اینکه برا دوره کد روز اول میریم دوره کد پرندک چه مدارکی باید ببرم ؟؟؟
    وسایل چی ببرم ؟؟؟
    شما لیسانس دارید؟
    کی باید خودتون رو به پادگان معرفی کنید؟

10. این کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما لیسانس دارید؟ کی باید خودتون رو به پادگان معرفی کنید؟
    من روز دهم باید اونجا باشم اره لیسانس دارم دوستانی که تو مرکز تکاور شهید ابوالفضل شبان پرندک دوره کد خوردن لطفا یکم راهنمایی کنن چی ببرم چی نبرم کلا توضیح بدید ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •