تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3257 از 4428 اولاول ... 2257275731573207324732533254325532563257325832593260326132673307335737574257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,561 به 32,570 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فکر نکنم ربطی داشته باشه چون از ساعت 2 تا 7 سرعت من ثابت هست قبلا رفته رفته رو به صبح زیاد تر هم میشد این پارس میخواد ما کم مصرف کنیم
    ببین هیچ دلیلی نداره پارس‌آنلاین یه نفر رو به خاطر دانلود بایکوت کنه. اونم تو ساعتی که رایگانه و برای پارس‌آنلاین مهم نیست. (البته برای کاربرای پارس‌آنلاین تو همون ساعت مهمه‌ها.) اما اگه پهنای باندش کم باشه تو یه مرکز مخابراتی (که البته مقصر این مشکل کاربرا نیستند؛ خود پارس‌آنلاین و شرکت زیرساخت مقصرای اصلی هستند.) ممکنه یه سقف سرعت تو ساعت‌های پرترافیک بذاره. این فقط مختص پارس‌آنلاین یا حتی ایران نیست. تو کشورهای دیگه هم بعضی از ISPها روی ترافیک و سقف سرعت محدودیت‌هایی اعمال می‌کنن.

مرکز مخابراتی ما هم چند هفته پیش مشکل داشت. سرعت من که تو حالت عادی و حتی تو شبانه رایگان دور و ور 900 کیلوبایت در ثانیه بود، یه 2 تا 3 هفته‌ای از 500 تا 550 کیلوبایت بالاتر نمی‌رفت تو ساعت‌های رایگان. اما الآن یک هفته‌ای هست که دوباره بهتر شده. گر چه دیگه مثل سابق نیست. ولی به مرز 900 می‌رسه تو ساعت‌های 5 تا 7 صبح.
    Last edited by bilmazlar; 22-06-2014 at 06:56.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ببین هیچ دلیلی نداره پارس‌آنلاین یه نفر رو به خاطر دانلود بایکوت کنه. اونم تو ساعتی که رایگانه و برای پارس‌آنلاین مهم نیست. (البته برای کاربرای پارس‌آنلاین تو همون ساعت مهمه‌ها.) اما اگه پهنای باندش کم باشه تو یه مرکز مخابراتی (که البته مقصر این مشکل کاربرا نیستند؛ خود پارس‌آنلاین و شرکت زیرساخت مقصرای اصلی هستند.) ممکنه یه سقف سرعت تو ساعت‌های پرترافیک بذاره. این فقط مختص پارس‌آنلاین یا حتی ایران نیست. تو کشورهای دیگه هم بعضی از ISPها روی ترافیک و سقف سرعت محدودیت‌هایی اعمال می‌کنن.

مرکز مخابراتی ما هم چند هفته پیش مشکل داشت. سرعت من که تو حالت عادی و حتی تو شبانه رایگان دور و ور 900 کیلوبایت در ثانیه بود، یه 2 تا 3 هفته‌ای از 500 تا 550 کیلوبایت بالاتر نمی‌رفت تو ساعت‌های رایگان. اما الآن یک هفته‌ای هست که دوباره بهتر شده. گر چه دیگه مثل سابق نیست. ولی به مرز 900 می‌رسه تو ساعت‌های 5 تا 7 صبح.
    عزیزم شما منظورت کیلوبایته یا کیلو بیته؟

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

فکر میکنم منظورشون کیلوبایت باشه
    واسه خودمم هم خیلی پیش اومده شب تا 6.5 گیگ دانلود کردم
    از 130 کیلوبایت شروع میشه تا صبح بعضی وقتها به 1 مگابایت به زور میرسه بعضی وقتها هم تا 400 یا 500 میرسه نهایت
    مثلا دیشب سرعتش واسم خوب نبود تقریبا 3.1 گیگ دانلود کردم :

ولی اون شبهایی که خوب هست :

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

شما اگه راجب سرعت دانلود حرف میزنید بگید بیت بهتره ............... ولی سرعت اصلی بایته

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قرار بود نت قطع بشه از ساعت 9 برای ارتقاء مرکز بازم قطع نشد دفعه 2ـه

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

آره برای من جالب هست سرعت من کلا ثابت هست انگار هیچ تغییری نمیکنه سر ساعت 2 ثابت سر و ساعت 7 سرعت تخته میشه! ؛ یعنی همه کاربرا وایستادن تا ساعت 7 بعد دانلود نمیکنن سرعت ها باز میشه نه تقصیر خود شرکت تنظیم میکنندکه یک نفر اینقدر سرعت تو شبانه داشته باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منظورم کیلوبایته. همون سرعتی که IDM‌ نشون می‌ده. کیلوبیتی بخوام بگم می‌شه حدود 7000 کیلوبیت یا 7مگابیت در ثانیه. البته سرویس من 2مگابیته محدوده. من الآن بعضی شبا اگه فایل داشته باشم واسه دانلود تا 10 گیگ هم می‌تونم دانلود کنم. البته این در مقایسه با دانلود بعضی‌ها خیلی هم زیاد نیست. چون هستن کسایی که تا 16 - 17 گیگ در شبانه رایگان دانلود می‌کنن. سرویسشون هم مثلاً 256 کیلوبیته نه مثل من 2مگابیت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

والا منم وضعم همینه ............ سال پیش که گرفته بودم باز سرعتش بهتر بود الان دیگه پارس آنلاین گندو زده.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شما اگه راجب سرعت دانلود حرف میزنید بگید بیت بهتره ............... ولی سرعت اصلی بایته
    دقیقا برعکس گفتی ! سرعت دانلود به بایته سررعت سرویس به بیت .

10. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت سعید تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها با 2 مگ پارس آنلاین شبانه رایگان چند گیگ میشه دان کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •