تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3256 از 3347 اولاول ... 2256275631563206324632523253325432553256325732583259326032663306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,551 به 32,560 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست من فرانسه هست و ميگه يه نت واي فاي هست بصورت سراسري كه مجاني هست براي همه ولي سرعتش كمه(حدود 2 مگابيت در ثانيه)
    در اكثر فروشگاه ها و بازارها هم كه نت واي فاي پرسرعت مجاني هست
    اينترنت سيمكارت هم ميگه يه طرح جديد اومده ماهانه 60 گيگ به قيمت 9 يورر
    قبلاً از يه اپراتور ديگه ميگرفت ماهي 15 يورو نامحدود(تا حدود 200 گيگ با سرعت بالا و بيشتر از اون با سرعت كم)
    همين الان باهاش حرف زدم، گفت يه اوپراتور نت 4 ماهه با 400 گيگ رو ميده به 10 يورو(يعني ماهي 2.5 يورو و 100 گيگ)
    اون اوپراتوري هم 60 گيگ 9 يورو ميده، بعضي وقتا يه ماه مجاني اشتراك ميده!!
    خلاصه اينترنت اونجا واقعاً مفته. البته نسبت به درامدشون هم كه اصلاً عددي نيست
    تو اتريش هم يه طرح بوده ماهي 20 يورو، بصورت كاملاً نامحدود و با نهايت سرعت
    حداقل دستمزد كارگر هم اونجا ساعتي 10 يورو هست.

2. 4 کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

جهت اطلاع خیلی از کشورها نت سیمکارتشون از ایران هم ارزون تره، از جمله هند.
    بزرگترین اپراتور هند وودافون یک گیگ یک ماهه 49 روپیه، هر دلار 71.46 روپیه. حدودا 68 سنت
    ایرانسل یک گیگ یک ماهه 10500 تومان، هر دلار 11700 تومان، حدودا 89 سنت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ERF@NIAN; 03-02-2019 at 19:03.

4. 3 کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

توصیه میکنم بری سایت دو تا اپراتور موبایل خارجی ببینی یک گیگ یک دلار هست یا خیلی خیلی بیشتر از یک دلار اینترنت موبایل توی ایران ارزون ترین توی دنیا هست ولی در کنارش هم بله حقوق های توی ایران با معیار جهانی فاصله بسیار بسیار زیادی داره
    ولی این حرف مفتی هست که کجای دنیا یک گیگ یک دلاره در جریان باش آقای دانا !!!!!
    سری قبل بهت نگفتم رو پیام من نظر نده؟ خوبه خودت جواب خودتو میدی! وقتی تو‌مملکتی زندگی میکنی که حقوق روتین کارمند ماهی ۲۷۰ دلاره، و میگن ما رو همه چی یارانه میدیم، یه دلا خیلی حساب میشه برای یک گیک
    Last edited by ShadowDragon; 03-02-2019 at 19:20.

6. 5 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

جهت اطلاع خیلی از کشورها نت سیمکارتشون از ایران هم ارزون تره، از جمله هند.
    بزرگترین اپراتور هند وودافون یک گیگ یک ماهه 49 روپیه، هر دلار 71.46 روپیه. حدودا 68 سنت
    ایرانسل یک گیگ یک ماهه 10500 تومان، هر دلار 11700 تومان، حدودا 89 سنت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برو میانگین درآمد هند رو هم نگاه کن که حدود 250 دلار ماهانه هست هرجا ارزونه دلیل داره چون درآمدشون کمتره و دوباره دارم میگم اینایی که میگم دلیل بر توجیه ایرانسل و قیمت نیست , ایرانسل دزدی بیش نیست و درآمد ها تو ایران هم به افغانستان بری بگی این قدر درآمد داری پناهندگی میدن

8. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

حرف مفت نزن تا جواب ندم بچه جون منم گفتم ایران وضعش آشغاله ولی گفتی کجا انقدره گفتم بهت همه جا خیلی بیشتره
    اینترنت موبایل در اروپا و کشورای جهان اول حتی اکثر کشورای دیگه یه چیزیه که حتما نیاز نیست داشته باشی،مثل همین که دوستمون گفت وایفای مجانی تو بعضی محیط های شهر هست،و تو خونه هم همه نت سیمی دارن هم کیفیتش بهتره هم ثباتش بیشتره هم ارزونتره،اما مثلا تو اهواز ما خونمون فیبرنوریه و ففط مخابرات حروم لقمه سرویس میده با اون نت تخ.میش و قیمت علکیش،بخاطر همین مجبوری از ایرانسل استفاده میکنم بمدت ۱۰سال و همینطور خیلیای دیگه در اهواز

10. 3 کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در ضمن اينو بهتون بگم كه اين قيمتايي كه تو سايتاي خارجي ميبينيد، نرخ خريد اوليه سيمكارت هست. كه مثلاً 2 گيگ هم اينترنت روشه. ولي وقتي بخوايد بريد رو همون سيمكارت اينترنت بگيريد، قيمت ها خيلي خيلي كم هست و اصلاً قابل مقايسه با نرخ اوليه و مقدار حجم اوليه نيست.
    مشكل اينجاست كه شما مثلاً ميبينيد زده 40 يورو كه 2 گيگ نت داره. خب اين در واقع نزخ خريد اوليه سيمكارته. اشتراكي كه بعداً رو سيمكارت ميگيريد خيلي خيلي ارزونه

12. 2 کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگر كسي باورش نميشه كه تو اروپا اينترنت واي فاي مجاني هست، بهتره اين عبارت رو در گوگل سرچ بزنه و خودش ببينه: WIFI4EU
    حتي تو سايتاي خبري داخلي هم هست. سرچ بزنيد اينترنت واي فاي رايگان در اروپا
    دوستم كه فرانسه هست ميگفت تو خونه چون بردش كم ميشه حدود سرعت 2 مگابيت داره براش ولي بيرون نزديك اماكن عمومي، سرعتش حدود 30 مگابيت و حتي بيشتر ميشه

14. 3 کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

اگر كسي باورش نميشه كه تو اروپا اينترنت واي فاي مجاني هست، بهتره اين عبارت رو در گوگل سرچ بزنه و خودش ببينه: WIFI4EU
    حتي تو سايتاي خبري داخلي هم هست. سرچ بزنيد اينترنت واي فاي رايگان در اروپا
    دوستم كه فرانسه هست ميگفت تو خونه چون بردش كم ميشه حدود سرعت 2 مگابيت داره براش ولي بيرون نزديك اماكن عمومي، سرعتش حدود 30 مگابيت و حتي بيشتر ميشه
    اخه چی میگی شما؟ اینترنت رایگان همه جای دنیا هست این عجیب نیست ! جزو امکانات شهریست. همین دوبی اکثر جاهاش رایگانه تمامی مالها و ساحل ها . یا ترکیه در اماکن مشابه.
    ولی کسی بابت مصارف شخصی استفاده نمیکنه که! هر جا فرهنگ خودشو داره شما فکر کردی طرف پا میشه بره فلان مال بشینه دانلود غیر قانونی با سرعت بی نهایت بر ثانیه بکنه؟!!
    اونجا شعور و فرهنگ هم داره و هر کی هر چی که نیست. مصارف خانگی از امنیت بیشتری برخورداره و مردم ترجیح میدهند همون خانگی استفاده بکنند که خیالشون بابت سرعت و کیفیت و عدم قطعی یا هر مشکل دیگری راحت باشه. متوجه هستی که؟!!
    در ایران به دلیل پایین بودن ضریب شعور و فرهنگ این امر عادیست. من که شکایتی ندارم.
    Last edited by italodance; 05-02-2019 at 07:06.

16. 3 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

سری قبل بهت نگفتم رو پیام من نظر نده؟ خوبه خودت جواب خودتو میدی! وقتی تو‌مملکتی زندگی میکنی که حقوق روتین کارمند ماهی ۲۷۰ دلاره، و میگن ما رو همه چی یارانه میدیم، یه دلا خیلی حساب میشه برای یک گیک

حرف مفت نزن تا جواب ندم بچه جون منم گفتم ایران وضعش آشغاله ولی گفتی کجا انقدره گفتم بهت همه جا خیلی بیشتره

داوا نکنید [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji23][emoji23]
    مهمترین اصل رقابته که تو ایران مخابرات نمیذاره وگرنه قیمت ها بازم پایینتر میاد.[emoji3590]
    Last edited by greatpouya; 05-02-2019 at 07:38.

18. 5 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اخه چی میگی شما؟ اینترنت رایگان همه جای دنیا هست این عجیب نیست ! جزو امکانات شهریست. همین دوبی اکثر جاهاش رایگانه تمامی مالها و ساحل ها . یا ترکیه در اماکن مشابه.
    ولی کسی بابت مصارف شخصی استفاده نمیکنه که! هر جا فرهنگ خودشو داره شما فکر کردی طرف پا میشه بره فلان مال بشینه دانلود غیر قانونی با سرعت بی نهایت بر ثانیه بکنه؟!!
    اونجا شعور و فرهنگ هم داره و هر کی هر چی که نیست. مصارف خانگی از امنیت بیشتری برخورداره و مردم ترجیح میدهند همون خانگی استفاده بکنند که خیالشون بابت سرعت و کیفیت و عدم قطعی یا هر مشکل دیگری راحت باشه. متوجه هستی که؟!!
    در ایران به دلیل پایین بودن ضریب شعور و فرهنگ این امر عادیست. من که شکایتی ندارم.
    مثل اينكه شما هنوز نفهميدي جريان چيه. اين اينترنتي كه گفتم، خود اتحاديه اروپا گذاشته كه همه مردم مجاني استفاده كنن. دكوري نيست. با اينترنت مجاني شركتاي خصوصي و يا فروشگاه ها و كافي شاپ ها فرق داره. يه بودجه صد و بيست ميليون يورو براش در نظر گرفتن. ربطي هم نداره به فرهنگ داشتن و نداشتن. تصميم سران اتحاديه اروپا بوده. نميدونم چرا بعضيا كاسه داغ تر از آش اين و اون ميشن
    البته همونطور كه گفتم نت سيمكارت هم اونجا خيلي ارزونه.

20. 3 کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •