کسی از بچه ها این قسمت خدمت کرده که راهنمایی کنه؟
کسی از بچه ها این قسمت خدمت کرده که راهنمایی کنه؟
[QUOTE=Doctor Splinter;8696479]سلام دلاور!
معاف از نگهبانی فقط شامل نگهبانی با اسلحه روی برجک میشه و در سایر موارد مثل نگهبانی آسایشگاه یا هر نگهبانی با سر نیزه میشه از نفر استفاده کرد
از بازرسی هم بپرسید همین رو میگن
- - - Updated - - -
فقط میخوام بدونم عمل سنگ کلیه یا داشتن سنگ کلیه باعث معاف نگهبانی میشه یا نه ؟؟
[QUOTE=javadi.0069;8697125]بعید می دونم چون موارد حاد تری دیدم که نگهبانی هم دادن و حق اعتراض هم نداشتن
- - - Updated - - -
[QUOTE=javadi.0069;8697125]بعید می دونم چون موارد حاد تری دیدم که نگهبانی هم دادن و حق اعتراض هم نداشتن![]()
سلام به همه دوستای گلم بلاخره امروز یکم شهریور امریه ما هم اومد و از عجب شیر خلاص شدیم و گیر دوره کد افتادیم
دوره کدم اینجا هست
مرکز اموزش تکاور شهید سرلشگر ابوالفضل شبان-نزاجا - فرهنگی
رسته : پیاده
کد : عملیات پیاده
پرندک دوره کد بخوری نگهبانی پاسدارخونه و اینا داره ؟؟؟ به راه دورا مثلا 6 ساعته ها هم هر هفته مرخصی میدن ؟
خوب یکی واسم توضیح بده این فرهنگی یعنی چی ؟؟؟ بعد الان رسته و کد من خیلی بد هست ؟؟
کلا در مورد پرندک توضیح بدید ممنون میشم لیسانس هستم
هنوز ابلاغی در این باره نشده
اگر تنها هرف از تحصیل وقفه انداختن در خدمت است به نظر من خدمت را ادامه بده چون معلوم نیست تا ۴ سال اینده که فارغ التخصیل بشی قانون چه تغییری کند در ضمن چون شما سابقه خدمت قبلی دارید نمی توانید برای امریه اقدام کنید.
خیر
[QUOTE=javadi.0069;8697125]
خیر نمیشه.
اتفاقا دوره کد چیز خوبیه ، شما مثل اموزشی تنها کلاس دارید و نهایت نگهبانی و مسولیت خاصی مانند یگان ندارید و هنگامی که وارد یگان شوید به راحتی ۵ ماه از خدمت شما گذشته ، طول مذت دوره کد نیز کمتر از اموزشی است شما ۱۰ شهریور به دوره که می روید مرخصی میان دوره هم خواهید دتشت به علاوه در پایان دوره ۱۰ روز مرخصی دارید تا خودتان را به یگان معرفی کنید.نگهبانی هم شامل پاسدارخانه میشه اما به طور گردشی هر بار نوبت یک یگان میشود مرخصی در پایان هفته هم خواهید داشت، ممکنه در پایان شما در یگان های عقیدتی سیاسی باشید اما رسته در ارتش اهمیتی ندارد در یگان ها جایی که نیاز باشد شما انحا خدمت می کنید و ربطی به رسته ندارد
اقا من برج 4 فرستادم افتادم برج 8...به نظرتون تمدید میخورم؟!!!!
تو روحششششون
سلام یکی درباره واکسن منژیت ودوگانه کزاز و دیفتری جواب بده
من همون روزی که میخواستم مدارک هاروبدم رفتم واکسناشو زدم
یعنی باید دیرتر میزدم اخه یه جاشنیده بودم 15روز قبل از اعزام باید واکسناشو بزنید !یکی جواب بده!
..................
تاریخ اعزام من 4ماه دیگست
میتونم برم درخواست بدم زودتربرم؟ چجوری؟
...................
حداقل 15 روز قبل اعزام
حالا میتونه حداکثرش یه ماه قبل اعزام باشه یا 6 ماه یا ...
منم این هفته واکسن زدم و احتمالا اعزامم برج 12 ست
این یکی رو یکی جواب بده!
ممنون از دوستان
و اینکه برا دوره کد روز اول میریم دوره کد پرندک چه مدارکی باید ببرم ؟؟؟
وسایل چی ببرم ؟؟؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)