تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3256 از 4751 اولاول ... 2256275631563206324632523253325432553256325732583259326032663306335637564256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,551 به 32,560 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

تا اونجا که من می دونم و دیدم مودم زایکسل برای شاتل بهتر جواب می ده ( هر چند نحوه کارش با مودم های دیگه فرقی نداره در کل هر مودمی برای هر خدماتی کاربرد داره ) بزرگترین چیزی که باعث تفکیک مودم ها برای سرویس ها می شه آشنایی اون سرویس ها به نوع خواصی از مودم و این که خودشان فروشنده اون مارک از مودم هستن می باشد

از دوستان کسی با دانلود از سایت های ( میهن دانلود ، دانلود ها ، کلا سایت های دانلود ) مشکل داره یا نه ؟ ( اونهایی که از شاتل استفاده می کنند جواب بدن )
    از راهنمایت ممنون حالا من راهنمایت میکنم برای این که بتونی از میهن دانلود ویا در کل سایتهای که باهش مشکل داری کافیه فقط اون لینکی رو که میخواهی دانلود کنی به سایت های لیچ بدهی مثلا ویستا اپلود یا اپلودفا یا اپلود باز ، فایلت به اون سایتها انتقال پیدا میکن و راحت دانلود میکنی و از دست مسخره بازی های شاتل راحت میشی
    منم با شاتل توی ساعات رایگان برای دانلود از سایت میهن دانلود مشکل دارم اما با کار بالا به حالم فرقی دیگه نمیکنه

2. 3 کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت barbyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز ما سرویس 6 ماهه گرفتیم که 4 ماهش مونده و این شرکت درست کار اگه بفیه پولمون رو پس میداد
    میرفتیم از جای دیگه میگرفتیم ؛ شک نکن.در ثانی ما گیر کردیم تو اشتباه خودمون انتظار داری اطلاع رسانی هم نکنیم
    تا یه بنده خدای دیگه هم مثل ما بیاد بیوفته تو دردسر و این شرکت دروغ گو پول اون رو هم بالا بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    همچنین دوست عزیزم شما اگه برگردی به عقب میبینی که هییییییییییییییییچ کسی از این شرکت خائن راضی نیست ؛
    حالا نمیدونم چرا شما باید ازش طرفداری کنی و مخالف صحبت و نظر و تجربه دیگران پست بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برام خییییییلی عجیبه !!!
    والا من که فکر میکنم شما با شاتل در ارتباط باشید وگرنه هیییییچ کسی دل خوش از این شرکت حروم خور نداره که بیاد الکی طرفداری کنه.
    شما اگر تونستی پادر میونی کن پولمون رو پس بدن میریم جای دیگه ؛ نشد والا دایال اپ از این شرکت خائن حیثیتش بیشتره.

پ.ن .

چند شب پیش که با یکی از مسئولین فنی قاتل چت میکردم(بیشتر به مسئول فروش شبیه بود) ؛ هی میگفت شما اولین ناراضی هستید !!!!!!!!!!!!
    منم گفتم اونی که فکر میکنی منم خودت هستی بیا به لینک تا حقیقت رو ببینی.
    و الان هم حضور ایشون و پست اولشون که در طرفداری از شاتل است(که همه دارن مینالن ازش) خیلی هم عجیب نیست.

پسره خوب اگه شما ادعات میشه برو اینترنت ماهواره ای بخر شماکه میخواستی بگیری میرفتی تحقیق میکردی بعدمیگرفتی یا حداقلش این بود که 1ماهه میگرفتی

از طرفه شاتل؟؟ اره من الان پشتیبانیه شاتلم میتونم کمکتون کنم!!!! حالا شاتل خداتا مشتری داره 4تاش کم بشه زیاد فرقی نمیکنخ فکرکنم من خودم ماهه دیگه میرم مخابرات

دیگه اینکارا رو نداره هر کی داره میدونه چه افتضاحیه 1ماهه سرعتو بردن پایین کاریشم نمیشه کرد زنگم که میزنی میگه درسته چشه مگه سرعته دانلود باید18 باشه که هست چی باید گفت!!

حالا این پسرم اومده میگه چه جوابی بهش دادی با اون اواتاراتون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

حالا بازم یه سوال برام پیش اومده
    من یه tp-link داشتم سوخت توی این مودم نویزم 61 بود
    الان یه زاکسل گرفتم الان نویزم شده 46
    واقعا مودم روی نویز تاثیر داره بازم سوال میکنم هر چند که دوستان جواب دادند کدام بهتره اگر زاکسل بهتره که اگر تی پی لینک بهتره که برم بخرم بزارم کنارش چی میگید دوستان

5. این کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

پسره خوب اگه شما ادعات میشه برو اینترنت ماهواره ای بخر شماکه میخواستی بگیری میرفتی تحقیق میکردی بعدمیگرفتی یا حداقلش این بود که 1ماهه میگرفتی

از طرفه شاتل؟؟ اره من الان پشتیبانیه شاتلم میتونم کمکتون کنم!!!! حالا شاتل خداتا مشتری داره 4تاش کم بشه زیاد فرقی نمیکنخ فکرکنم من خودم ماهه دیگه میرم مخابرات

دیگه اینکارا رو نداره هر کی داره میدونه چه افتضاحیه 1ماهه سرعتو بردن پایین کاریشم نمیشه کرد زنگم که میزنی میگه درسته چشه مگه سرعته دانلود باید18 باشه که هست چی باید گفت!!

سلام جاسوس
    اگر تو واقعا پشتیبانی شاتل هستید وای به حال مهندسینشون اونا دیگه چه..... هستند وقتی شرکتی میاد سرویس بده باید بزار سوار بشیم نه سوارمون بشه بدبختی ما اینه که اینترنت سی یا س ی شده و هرکی میاد یه حرفی مزنه وزیر میاد میگه که تا 128 فقط میدیم از اونور مخابرات میاد میگه تا 512 مشکلی نیست از اونور آ...دها میگن اینترنت حرامه از اینورهم ما مزنیم تو سرمون

7. 5 کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

گل پسر اونوقتا که خیییلی ها پولاشونو میدادن قاقالیلی ماها از این شرکت دزد سرویس گرفتیم ؛ قرارداد من مال
    3/5 سال پیشه ؛ فک کنم شما به خاطر خوشحالی مفرط از قاتل دچار توهم شدید.

کمک من کنی ؟ اره میتونی به همه کمک کنی و کمکت هم اینه که دیگه در این باره پست ندی.در ضمن قاتل تو
    شکم مامانش که خداتا مشتری نداشته یواش یواش مشتری جمع کرد که حالا به قول شما خداتا داره خوب طبیعتا
    حالا هم با این رویه کلاه برداریو حروم خوری که پیش گرفته همون طوری کم کم و همین طوری 4تا 4 تا تمام
    مشتری هاش که تمام سرمایه اش هستن و اون .... اینو نمیفهمن از دست میدن.در ضمن گل پسر اگه دستت تو
    کار بود متوجه میشدی که سرعت بیچاره شدن در این امر 1000 برابر موفق شدنه و مطمئن باش که خیییلی
    زودتر که شما فک میکنید با این سیاست ها قاتل به خاک سیاه میشینه.

دیگه چه کارایی نداره دوست من ؟؟؟؟ انتظار داری همه مثل خودت بشینن و لام تا کام حرف نزنن تا سرویسشون
    تموم بشه و بعد برن از جای دیگه بگیرن؟؟ دوست من به خاطر خوب بودن!!! بیش از حد افراذی مثل شماست که
    قاتل هر غلطی دلش میخواد میکنه و گرنه اگه شما هم مثل ما اعتراض میکردی و صدتا از این خداتا هم مثل من و
    شما معترض میشدن که این همه حقمون ضایع نمیشد.حالا شما نمیدونم چرا عاشق قاتل شدی دلیل نمیشه که
    ما هم رویه شما رو پیش بگیریم و انگار بدهکارشون هستیم صدامون در نیاد.تا مظلومی نباشه که ظالم به وجود
    نمیاد.

اون اقا نظر خودش رو گفت و اواتارشون هم هر طوری هست به من و شما ربطی نداره. اینجا یک محیط دوستانه
    است که با توجه به انتقادات گاها تند ولی همه نسبت به هم با احترام و با محبت هستند ؛ خواهش میکنم که
    شما هم نهایت ادب و احترام رو رعایت بفرمایید.

موفق باشید .

9. 5 کاربر از xoma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دیشب سرعت ترکوند! 245 کیلوبایت در ثانیه به طور ثابت! عالی بود هرچند چندتا از پارت ها نصف شب از کار افتادن ولی بعد یک ماه واقعا سرعت عالی شده بود سرعت لود صفحه ها هم خوب بود

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حالا بازم یه سوال برام پیش اومده
    من یه tp-link داشتم سوخت توی این مودم نویزم 61 بود
    الان یه زاکسل گرفتم الان نویزم شده 46
    واقعا مودم روی نویز تاثیر داره بازم سوال میکنم هر چند که دوستان جواب دادند کدام بهتره اگر زاکسل بهتره که اگر تی پی لینک بهتره که برم بخرم بزارم کنارش چی میگید دوستان
    من دیلینک داشتم و الان تی پی لینک وایرلس. از هر دو خیلی راضیم.

دیشب سرعت ترکوند! 245 کیلوبایت در ثانیه به طور ثابت! عالی بود هرچند چندتا از پارت ها نصف شب از کار افتادن ولی بعد یک ماه واقعا سرعت عالی شده بود سرعت لود صفحه ها هم خوب بود
    مگه شما کوچ نکردی برای مخابرات؟!!هنوز شاتل داری؟

12. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من هم مودم TP-LINK 8901 G دارم که ازش راضیم
    خدا هم ازش راضی باشه!!!!!

14. این کاربر از vahoodonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

مگه شما کوچ نکردی برای مخابرات؟!!هنوز شاتل داری؟
    نه بابا رفتم مخابرات همون اول طرف روراست گفت مشترکین ما از سرویس هامون راضی نیستن منم منصرف شدم البته فعلا دانلود واسم مهمه که شرکت دیگه ای جز شاتل بدرد دانلود نمیخوره مابقی همه حد وسط هستن به جز صبانت که پینگش عالیه ولی بیرجند نیومده مخابرات هم که دانلودش نامحدوده ولی دولتیه که باید فاتحشو خوند نمونش هم همینی که گفتم
    تا اخر تابستون شاتل می مونم بعد یه خاکی به سرم میریزم

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نه بابا رفتم مخابرات همون اول طرف روراست گفت مشترکین ما از سرویس هامون راضی نیستن منم منصرف شدم البته فعلا دانلود واسم مهمه که شرکت دیگه ای جز شاتل بدرد دانلود نمیخوره مابقی همه حد وسط هستن به جز صبانت که پینگش عالیه ولی بیرجند نیومده مخابرات هم که دانلودش نامحدوده ولی دولتیه که باید فاتحشو خوند نمونش هم همینی که گفتم
    تا اخر تابستون شاتل می مونم بعد یه خاکی به سرم میریزم

من جای شما باشم که دانلود دارید یه ماهواره ای میگیرم ماهی 40 تومن نامحدود شاتلم که الان افتضاحه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 107 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 107 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •