طبق قوانین جدیدی که چندین ماه پیش تصویب کردن هر شخص 5 تا سیم کارت TD میتونه داشته باشه و 3 تا سیم کارت از هر اپراتور
طبق قوانین جدیدی که چندین ماه پیش تصویب کردن هر شخص 5 تا سیم کارت TD میتونه داشته باشه و 3 تا سیم کارت از هر اپراتور
مطمنی؟
اگه اینجوری باشه که باید سقف سیم کارت های پر شده ولی قطع نشده
ایرانسل تی دی ۲ تا
معمولی ایرانسل ۶ تا
لینک خبر میفرستید لطفا؟
داداش من خودم از دو تا اپراتور همراه اول و ایرانسل جمعا 20 تا سیم به نام خودم فعال کردم.... از هر اپراتور 10 تا سیم میتونید به نام خودتون ثبت نام و فعال کنید
درسته
امروز رفتم از نمایندگی پرسیدم گفت هر کس می تونه 10 تا سیم کارت ایرانسل باشه
و البته این 10 تا شامل سیم کارت TD-LTE نمیشه
مثلا میشه 10 تا سیم معمولی داشت و چند تا سیم TD
Last edited by Mana5; 30-01-2019 at 19:58.
قدیمی هست این یکی از لینک هاش اون یکی یارو هم که میگه 20 تا سیم کارت داره در توهمات خودش داره زندگی میکنه ولش کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از کی بسته ها ۶تا۱۲رو عوض کردن؟؟؟؟دیروز خاستم بگیرم بد جور رفت تو ذوقم قیمتا مسخره گذاشته،ای تف بیاد به هر چی شرکته تو ایران که هدفشون مفت خوری فقط
راست میگی عجب بیشرفند 5 گیگ رو برداشته جاش ۴ و ۶ گیگ با قیمتهای سلیقه ای گذاشتند ای بی وجدانها خیلی عوضیند.
سال ۹۴ بود اگه اشتباه نکنم، که 3g رو راه انداختن
و ایرانسل به ماه بعد هار شد و همه بسته ها رو گرون کرد! هیچکی نخرید آخرش هم در کمال شرمندگی مجبور شد ارزون کنه
البته الان اوضاع فرق میکنه
مردم معتاد به اینترنت موبایل شدن، دیگه ایرانسل هست که تا جایی که میبره تیغ میزنه
کجای دنیا یک گیگ ۱$ هست؟ انگار قبلا نت مفت میدادن الان دلار رفته بالا، اینا هن باید بالا ببرن
توصیه میکنم بری سایت دو تا اپراتور موبایل خارجی ببینی یک گیگ یک دلار هست یا خیلی خیلی بیشتر از یک دلار اینترنت موبایل توی ایران ارزون ترین توی دنیا هست ولی در کنارش هم بله حقوق های توی ایران با معیار جهانی فاصله بسیار بسیار زیادی داره
ولی این حرف مفتی هست که کجای دنیا یک گیگ یک دلاره در جریان باش آقای دانا !!!!!
دوست من فرانسه هست و ميگه يه نت واي فاي هست بصورت سراسري كه مجاني هست براي همه ولي سرعتش كمه(حدود 2 مگابيت در ثانيه)
در اكثر فروشگاه ها و بازارها هم كه نت واي فاي پرسرعت مجاني هست
اينترنت سيمكارت هم ميگه يه طرح جديد اومده ماهانه 60 گيگ به قيمت 9 يورر
قبلاً از يه اپراتور ديگه ميگرفت ماهي 15 يورو نامحدود(تا حدود 200 گيگ با سرعت بالا و بيشتر از اون با سرعت كم)
Last edited by mostafadc; 03-02-2019 at 17:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)