تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3255 از 4105 اولاول ... 225527553155320532453251325232533254325532563257325832593265330533553755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,541 به 32,550 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام..
    من توی دانشگاه آزاد واحد اسکو رشته حسابداری تو سایت آزمون ثبت نام کردم که میخوام به واحد ایلخچی تغییر بدم
    بعد از مدت ها انتظار بالاخره داره وقت معافیت تحصیلی بنده میرسه ولی اصلا حس خوبی ندارم
    از یه طرفی میخوام معافیت تحصیلی بگیرم و از خدمت خلاص بشم و از یه طرفی هم نه و به این فکر میکنم که بعد از تموم کردن دانشگاهم اگه نتونستم امریه ارگان های غیر نظامی رو بگیرم چی؟؟؟ باید اعزام مجدد بشم و احتمال اینکه تو یگان پیاده و... بخورم خیلی زیاده
    و یا اینکه بعد از درس خوندنم اگه نتونستم امریه جور کنم و اعزم مجدد هم نشدم غیبت میخورم و از کلی امکانات کارت پایان خدمت محروم میشم و تحصیلات دانشگاهیم هم حدر میره
    دارم دییونه میشم بخدا
    فعلا 15 روز مرخصی گرفتم و دارم به بدبختی خودم فکر میکنم... یه حسی به خودم میگه بشین خدمتتو تموم کن بعد هر کاری میخوای انجام بده ولی وقتی که وارد پادگان میشم و کار هایی که نباید انجام بدمو انجام میدم و حرف هایی که نباید بشنوم رو میشنوم این حس کاملا از بین میره

قبلا که تو پارک موتوری عقیدتی - سیاسی بودم اونجا یه اتفاقایی افتاد که حالمو خیلی خیلی خیلی خراب کرد
    توی پارک موتوری عقیدتی - سیاسی خیلی اذیت میشدم و نگهبانیم هم زیاد بود اولاش هم که با وجود بومی بودن به عنوان غیر بومی انتخابم کرده بود و یک هفته اول رو تو پادگان موندم ولی بعدا تونستم خودمو غیر بومی کنم و روز هایی که نگهبان نیستم رو بتونم از تبریز به آذرشهر برم
    توی پارک موتوری عقیدتی که بودم فرمانده اونجا که درجه ستوان دومی داشت معمولا توی پارک موتوری پیداش نمیشد و داعما توی ماموریت و جاهای دیگه بود و وقتی هم که بود سرباز های قدیمی تر پارک موتوی که ارشد من بودند و خیلی هم زیاد منو اذیت میکردند و نمیذاشتند هم فرمانده پارک موتوری رو ببینم و من هم به همین خاطر یک نامه طولانی از اوضاع بد خودم و افسردگی شدیدی که منو ناراحت میکرد و اذیت هایی که سربازی قدیمی میکردند نوشتم و به فرمانده پارک موتوری دادم که بخونه
    با نوشتن این نامه فکر کردم که همه چی حل میشه ولی...
    بعد از خوندن اون نامه توسط فرمانده پارک موتوری اون من رو پیش مسول امور وظیفه مون سروان الهیات ج.ج برد و اون سروانه هم واقعا انسان خیلی خیلی خوبی بود و قرار شد شعبه مو عوض کنه و منشی خودش تو عقیدتی بکنه. . و قرار هم بود نگهبانی ندم و هر روز ساعت دو برم خونه و 7 بیام پادگان... اصلا باورم نمیشد به خودم میگفتم منو این همه خوشبختی محاله
    دیگه تقریبا افسردگیم داشت بهتر میشد و اصلا هم فکر معافیت تحصیلی و... نبودم

ولی فرمانده پارک موتوری که دید این سروانه برخلاف انتظارش رفتارش با من خیلی خوبه و هم اینکه سربازان قدیمی پارک موتوری بدی منو پیشش گفته بودند تصمیم گرفت که کلا من رو از عقیدتی سیاسی بیرون بندازه و پیش سرگرد و سرهنگ رفت که اینو منتقل کنین به قرارگاه و ما تو عقیدتی نیازش نداریم اونا قبول نکردند و اینکه اون سروانه هم طرف منو گرفت و قرار شد که تو عقیدتی نگهم دارند ولی اون فرمانده پارک موتوری به طرز عجیبی نامردی کرد و اون نامه رو که من بهش نوشته بودم رو پیش همه نشون داده و گفت که این مشکل روانی داره کار دست خودش میده بهتره بندازیمش بیرون و اونا هم این کار رو کردند
    عوض اینکه دست من رو بگیرند و کمکم کنند مثل آشغال مچاله کردنم و انداختنم بیرون
    اولاش که منو بزور به عقیدتی آورده بودن اینبار به زور بیرونم انداختند.... با اینکار اونها خیلی خیلی خیلی خیلی ضربه روحی زیادی خوردم حتیهمین الان هم که سه ماه از میگذره وقتی بهش فکر میکنم گریه م میگریه دو هفته اولش که انداختنم بیرون تو شوک بودم چندین و چندین بار خواستم خودکشی کنم ولی بعدا منصرف شدم
    رفتم قرارگاه... دو هفته اول اونجا هم گیج میزدم ..
    فرمانده قرارگاه هم بعد مدتی قرار شد من رو به گردان 131 تکاور بفرسته که داشتم دیوونه میشدم (گردانت 131 توی پادگان جدید ارتش تیپ 121 تکاور هست ... خدمت کردن تو اونجا خیلی سخته توی بیابونه و کنار مار و عقرب طوری که 2 ماه هم کسری داره) ولی خوشبختانه با حرف هایی که همون سروانه توی عقیدتی با فرمانده قرارگاه انجام داد قرار شد توی قرارگاه نگهم دارن...
    الان هم توی قرارگاه نسبت به پیاده بهتره ولی باز اصلا اعصابم نمیکشه با وجود اینکه تقریبا هر روز بعد از ظهر میام خونه ولی گیر یه فرمانده دیوونه افتادم

بعد از اینکه منو از عقیدتی پرت کردند بیرون رفتم با رییس عقیدتی سیاسی شمالغرب کشور حجت الاسلام سید ع.م حرف زدم و باوری که من از روحانی ها داشتم این بود که به عقیدتی برم میگردونه ولی اون هم به بدترین نحو ممکن مثل یه سگ باهام رفتار کرد..
    همونطور که قبلا هم گفتم قاری قرآن هستم و آدم تقریبا مذهبی بودم ولی بعد از وقوع این کار ها نه نماز میخونم و نه به مراسمات مذهبی میرم و نه... و اینکه هر کجا هم روحانی می بینم حالم به هم میخوره از همشون....

شاید از اول سرنوت من این نبود که به عقیدتی برم و با این اتفاق ها آشنا بشم انقدر اذیت نمیشدم

خدا لعنت کنه همه شونو الان اگه تو عقیدتی نگهم داشته بودند فکر معافیت تحصیلی و این حرف ها نبودم و قشنگ خدمتمو تموم میکردم

واقعا دارم دیونه میشم که الان چیکار کنم؟؟ معافیت تحصیلی بگیرم یا نه؟؟؟ نظر شما چیه آقای mani6606 ؟؟؟
    توی قرارگاه که هستم خیلی بی عدالتی صورت میگیره!! یکی هست که خدمتشو تو خونه میکنه و مرخصی هاشو میاد پادگان و یکی هم مثل من که بعد 4-5 ماه به زور و هزار جور دردسر و منت 15 روز مرخصی گرفتم... کارم هم توی قرارگاه تقریبا چیزی شبیه کارگری و حمالی هست!!

- - - Updated - - -

ادامه :

8 ام این ماه هم دوباره باید برم تهران برای کمسون پزشکی!! قبلا که رفته بودم اونیی که بار دومشون بود میمودن تهران (یعنی برای کمسیون اصلی میومدن) بعد از شرکت توی کمسیون یه نامه ای بهشون میدادند که شامل چند روز استراحت پزشکی و معافیت نگهبانی تا زمان نتیجه شورای پزشکی بود و نتیجه شورای پزشکی بعد از 20-30 روز به یگان خدمتی بود..سوالم اینه که من اگه 8 ام برم تهران کمسیون پزشکی و 20 معافیت تحصیلی بگیرم و برم دانشگاه باز هم نتیجه شورای پزشکی که احتمالا معاف از رزم و معاف از نگهبانی خواهد بود باز هم به یگان خدمتی من ارسال میشه که بعدا برم از یگان خودمتیم (قرارگاه) بگیرم و پیش خودم نگه دارم یا نه؟؟؟؟؟ اگه جواب معافیت نگهبانی باشه که به درد بعد از زمان تموم کردن دانشگاهم میخوره..

پدر من 23 ماه و 10 روز سابقه جبهه داره که با این حساب حداقل 7 ماه کسری بهم میرسه ولی به خاطر اینکه من بدبخت متولد 74 هستم حتی یه روز هم کسری نمیدن...پدرم توی جنگ که تو گیلان غرب بوده توی بیمارستان اونجا چند روز بستری و چند روز استراحت پزشکی بهش دادند (به خاطر بمب بارانی که شده بود) حالا اگه به خاطر اون سابقه بستری و نتیجه آزمایشاتش 7 درصد جانبازی بگیره من کلا از خدمت معاف میشم... همتون دعام کنید این اتفاق بیفته تا من از یه مشکل بزرگ نجات پیدا کنم

پدرم قبلا برای درصد جانبازی پیشنهاد داده و کمسیون تشکیل شده ولی به خاطر اینکه سابقه بستری نداشت درصد به ندادند.. به نظرتون اگه گیلان غرب بریم پرونده پدرم مربوط اون زمان ها اونجا پیدا میشه و میتونیم سابقه بستری براش بگیریم و اگه بگیریم چند درصد احتمال جانباز شدنش بالا میره؟؟؟؟؟ پدرم اکثر علاعم شیمیایی رو داره و مدارک پزکی هم زیاد داره ولی قبلا توی کمسیون رفته بود نظر پزشکا این بود که ربطی به جنگ نداره

و سوال آخرم این که من الان برم درسمو بخونم و امریه جور کنم اون 7 ماه خدمت فعلیم از امریه م کسر میشه یا باید این 7 خدمتمو دوباره باید انجام بدمصد در صد مطمعن هستین که بعد از معافیت تحصیلی و اتمام دانشگاهم میتونم امریه بگیرم یا نه؟؟و اینکه امریه سربازی گرفتن حتما حتما با پارتی میشه و یا بدون پارتی میشه؟؟؟ میدونم با پارتی کار ها راحت تر میشه فقط میخواستم بپرسم که اگه کسی پارتی نداشته باشه چطوری میشه قضیه؟؟
    ببخشید که سرتون رو انقدر درد آوردم..خیلی استرس دارم همتون برام دعا کنید مشکلات خدمتیم برطرف بشه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

من 10 شهریور 93 از پایان نامه م دفاع کردم الانم در حال تسویه حساب و فارغ التحصیلی هستم (بدلایلی طول کشید) ولی احتمال میدم تا 10 شهریور، نامه معرفی به نظام وظیفه آماده نشه; اگه بعد از دهم دفترچه بفرستم غیبت میخورم درسته؟!
    غیبت می خوری، 3 ماه هم اضافه می خوری ولی نگران نباش بری نظام وظیفه پیگیری کنی درستش می کنن. بخاطر دو سه روز به کسی سه ماه اضافه نمیدن.
    از یه طرفی میخوام معافیت تحصیلی بگیرم و از خدمت خلاص بشم و از یه طرفی هم نه و به این فکر میکنم که بعد از تموم کردن دانشگاهم اگه نتونستم امریه ارگان های غیر نظامی رو بگیرم چی؟؟؟ باید اعزام مجدد بشم و احتمال اینکه تو یگان پیاده و... بخورم خیلی زیاده
    شما معافیت تحصیلی که بگیری بعد از پایان تحصیلات دوباره باید برگردی همین یگان و خدمت کنی. 15 تا 21 روز هم دوره آموزشی مجدد داری.
    اصلا امکانش نیست که بتونی امریه بگیری چون طبق قانون باید برگردی همین یگان.
    البته لازم نیست از اول خدمت کنی و این 7 ماه خدمتت، از روزی که آموزشی شروع شد تا روزی که از یگانت تسویه کنی، بعنوان کسری برات حساب میشه.
    بعدشم این چیزایی که گفتی داستان خدمت همه اونایی هست که پارتی ندارن. به خدا توکل کن. اوضاع سربازی خیلی ها از شما بدتره. بنظر من تحمل کن بقیه خدمت رو هم بگذرون. خدا بزرگه. یه کمی از خدمت بگذره عادت می کنی به این چیزا.
    من یه بار می خواستم مرخصی بگیرم مسئولم داشت آب می خورد تا اسم مرخصی آوردم آب توی دهنش رو تف کرد توی صورتم!! اون موقع 29 سالم بود و مدرک کارشناسی ارشد داشتم و واقعا برام توهین بود ولی هیچ کاری نمی تونستم بکنم. یه بار چون کار بانکی داشتم، سه ساعت (از ساعت 11 تا 2 بعدازظهر) مرخصی ساعتی گرفته بودم، مسئولم که می دونست خیلی عجله دارم عمدا تا ساعت 12 و نیم گرفتم به کار!!! آخر سر هم در اتاق رو بست و گفت تا میام باید همینجا باشی!! رفت ساعت 1 اومد گفت حالا برو!!
    پنج بار با این سن و مدرکم، برای 2 روز انداختنم بازداشتگاه!! یه بارش چون بعدازظهر پادگان نمونده بودم اونم در حالی که مسئولم خودش اجازه داده بود برم و دفترچه ام رو امضا کرده بود! خودش هم رفته بود!! فقط به این دلیل که از مسئول نیرو انسانی اجازه نگرفته بودم!! تازه نامه معرفی به دادسرا برای همین کارم نوشته بودن!
    یه بار توی تیر سر ظهر اوج گرما مسئولم فرستاده بودم وسط خار و خاشاک بیابون دنبال سنگ گرد برای بچه اش بگردم!
    روز آخر خدمت هم می خواستم امضای تسویه رو از مسئولم بگیرم مسخره بازی در میاورد امضا نمی کرد، داشت میرفت توی اتاقش که پاش گرفت به پله جلو در و نزدیک بود بیفته منم همینجوری از دهنم پرید که ببین داری ظلم سرباز می کنی این بلا سرت اومد! اونم نه گذاشت و نه برداشت گفت حالا که ظلمه، ظلمی نشونت بدم که حال کنی! اونقدر توی کارم امروز و فردا کرد که چهار روز بیشتر مجبور شدم بیام دنبال کارهای تسویه! هر جایی امضا می خواستم زنگ زده بود که این بهم گفته دارم ظلم می کنم و اذیتش کنین!!!
    این روزا توی مود خدمت هستی و تا حد زیادی داری عادت می کنی،ولی اگه رفتی دانشگاه و برگشتی خواستی بری خدمت دوباره تا بخوای عادت کنی بازم بهت سخت میگذره.
    تازه توی این مدتی که داری درس می خونی اگه کاری برات پیدا بشه چون پایان خدمت نداری نمی تونی بری و وضعیتت مشخص نیست که سربازی یا دانشجویی!
    بنظر من دندون رو جیگر بذار خدمتت رو تموم کن.

3. 2 کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام .. آقایون یه سوال من سال قبل سنگ کلیه داشتم و عمل کردم .. الانم 6 ماه خدمتم .. میخواستم ببینم میتونم با اون عمل معاف از نگهبانی بگیرم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام .. آقایون یه سوال من سال قبل سنگ کلیه داشتم و عمل کردم .. الانم 6 ماه خدمتم .. میخواستم ببینم میتونم با اون عمل معاف از نگهبانی بگیرم ؟
    سلام دلاور!
    معاف از نگهبانی فقط شامل نگهبانی با اسلحه روی برجک میشه و در سایر موارد مثل نگهبانی آسایشگاه یا هر نگهبانی با سر نیزه میشه از نفر استفاده کرد
    از بازرسی هم بپرسید همین رو میگن

- - - Updated - - -

سلام دلاور!
    معاف از نگهبانی فقط شامل نگهبانی با اسلحه روی برجک میشه و در سایر موارد مثل نگهبانی آسایشگاه یا هر نگهبانی با سر نیزه میشه از نفر استفاده کرد

- - - Updated - - -

سلام دلاور!

- - - Updated - - -

سلام دلاور!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اقا انصافا چ وضعشه اون از خودرو سازای داخلی که ملت سرویس کردن
    اینم از قیمتا که هر روز با شیب ملایم دارن گرونش میکنن
    اینم از سربازی
    رفیقم 6/1 اعزام بوده پرندک رفته بهش گفتن فعلا نیرو نمیخایم برید بهتون خبر میدم,همینجوری 2 سال عمر تلف میشه 4 ماه هم که منتظر اعزام باید باشیم چ وضعشه جوونای مملکت الاف کردن اگه سرباز انقدر زیاده که نمیتونن بگیرن مثل ادم بیان بگن این جوونای بدبخت و انقدر الاف نکنن من خودم برج 10 اعزامم
    والا قدیما هیچ کس سربازی نمیخاست بره زوری میبردنش سربازی الان باید بگی اقا جون مادرت منو پذیرش کن میخام برم سربازی

- - - Updated - - -

اقا انصافا چ وضعشه اون از خودرو سازای داخلی که ملت سرویس کردن
    اینم از قیمتا که هر روز با شیب ملایم دارن گرونش میکنن
    اینم از سربازی
    رفیقم 6/1 اعزام بوده پرندک رفته بهش گفتن فعلا نیرو نمیخایم برید بهتون خبر میدم,همینجوری 2 سال عمر تلف میشه 4 ماه هم که منتظر اعزام باید باشیم چ وضعشه جوونای مملکت الاف کردن اگه سرباز انقدر زیاده که نمیتونن بگیرن مثل ادم بیان بگن این جوونای بدبخت و انقدر الاف نکنن من خودم برج 10 اعزامم
    والا قدیما هیچ کس سربازی نمیخاست بره زوری میبردنش سربازی الان باید بگی اقا جون مادرت منو پذیرش کن میخام برم سربازی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام خسته نباشید ..
    من پسر بزرگ خونوادم کفالت پدرم رو گرفتم و برادر بالای هیجده سال هم دارم که دانشجویه..
    میخواستم بدونم با این تفاسیر محل خدمتم محل سکونت پدرم میشه ؟؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

کسی خبر داره سازمان اتش نشانی کسری خدمت قبول میکنه یا نه؟

داره خودمونی میشه Amir Silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    برای روز اول دوره کد مدارک چی لازمه؟
    لباس نظامی باید چه جوری باشه؟
    Last edited by Amir Silent; 25-08-2015 at 14:15.

داره خودمونی میشه Amir Silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز برگه امریه من برای دوره کد مرکز آموزش پشتیبانی سرلشگر فیض ا... امانی رسته الهیات و علوم اجتماعی (امور کتابداری) صادر شد
    اطلاع از آدرس و ساعت حضور دارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع داره که خدمت تو عقیدتی سیاسی کل ارتش در چهار راه قصر چجوریه؟
    لباس شخصیه یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •