تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3255 از 4751 اولاول ... 2255275531553205324532513252325332543255325632573258325932653305335537554255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,541 به 32,550 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من اصفهانم
    به نظر شما شاتل بگیرم یا پارس آنلاین ؟
    ممنون

---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------

شبانه برام خیلی مهمه

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من اصفهانم
    به نظر شما شاتل بگیرم یا پارس آنلاین ؟
    ممنون

---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------

شبانه برام خیلی مهمه

شاتل شبانه را محدود میکنه
    با این وجود توی تاپیک اصفهان و پارس انلاین و اینجا مرکز مخابراتیت را اعلام کن تا دوستانی که هم مرکز شما هستن و تجربه دارن از isp ها راهنمایتون کنند!
    Adsl/ شهر اصفهان
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ahriman323; 06-08-2011 at 11:31.

3. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت barbyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تایید میشه منم با ساریخانی سر و کله زدم میخوان فقط بپیچونن همشون از یک قماشن
    رئیسشون (مختاری) که میخواست بفهمه من کدوم دانشگاه هستم برام مشکل درست کنه

دوست عزیز سوال که برای من پیش اومده شما خودتون از شاتل سرویس دارید؟؟؟؟ اگه ایتهمه ازش متنفرید چرا از شرکته دیگه نمیگیرید؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز سوال که برای من پیش اومده شما خودتون از شاتل سرویس دارید؟؟؟؟ اگه ایتهمه ازش متنفرید چرا از شرکته دیگه نمیگیرید؟
    بله دوست عزیز من حدود 4سال از شاتل سرویس داشتم الانم رفتم ازش جای دیگه 128 گرفتم برام دان استریم 4مگ بستن
    اکثر کسانی که از شاتل سرویس میگیرن نمیدونن که شبانه را محدود میکنه و سرویسهای آرت نامحدود واقعی نیست و محدودیت داره
    هدفم هم اطلاع رسانی هست

6. 7 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوست عزیز ما سرویس 6 ماهه گرفتیم که 4 ماهش مونده و این شرکت درست کار اگه بفیه پولمون رو پس میداد
    میرفتیم از جای دیگه میگرفتیم ؛ شک نکن.در ثانی ما گیر کردیم تو اشتباه خودمون انتظار داری اطلاع رسانی هم نکنیم
    تا یه بنده خدای دیگه هم مثل ما بیاد بیوفته تو دردسر و این شرکت دروغ گو پول اون رو هم بالا بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    همچنین دوست عزیزم شما اگه برگردی به عقب میبینی که هییییییییییییییییچ کسی از این شرکت خائن راضی نیست ؛
    حالا نمیدونم چرا شما باید ازش طرفداری کنی و مخالف صحبت و نظر و تجربه دیگران پست بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برام خییییییلی عجیبه !!!
    والا من که فکر میکنم شما با شاتل در ارتباط باشید وگرنه هیییییچ کسی دل خوش از این شرکت حروم خور نداره که بیاد الکی طرفداری کنه.
    شما اگر تونستی پادر میونی کن پولمون رو پس بدن میریم جای دیگه ؛ نشد والا دایال اپ از این شرکت خائن حیثیتش بیشتره.

پ.ن .

چند شب پیش که با یکی از مسئولین فنی قاتل چت میکردم(بیشتر به مسئول فروش شبیه بود) ؛ هی میگفت شما اولین ناراضی هستید !!!!!!!!!!!!
    منم گفتم اونی که فکر میکنی منم خودت هستی بیا به لینک تا حقیقت رو ببینی.
    و الان هم حضور ایشون و پست اولشون که در طرفداری از شاتل است(که همه دارن مینالن ازش) خیلی هم عجیب نیست.
    Last edited by xoma; 06-08-2011 at 13:58.

8. 9 کاربر از xoma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دیگه واقعا افتضاحه فقط دانلودش خوب مونده
    الان سرعت دانلودم عالیه اما سرعت باز کردن صفحه از دیال آپ هم بدتر شده دیشب نیم ساعت دیرتر رفتم مدیافایر دیگه به هیچ شکلی هیچ صفحه ای باز نشد
    علتش چیه؟ چطوری سرعت دانلودم روی 250 هست ولی سرعت باز کردن صفحه از تموم شرکت های دیگه پایین تره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

دوست عزیز ما سرویس 6 ماهه گرفتیم که 4 ماهش مونده و این شرکت درست کار اگه بفیه پولمون رو پس میداد
    میرفتیم از جای دیگه میگرفتیم ؛ شک نکن.در ثانی ما گیر کردیم تو اشتباه خودمون انتظار داری اطلاع رسانی هم نکنیم
    تا یه بنده خدای دیگه هم مثل ما بیاد بیوفته تو دردسر و این شرکت دروغ گو پول اون رو هم بالا بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    همچنین دوست عزیزم شما اگه برگردی به عقب میبینی که هییییییییییییییییچ کسی از این شرکت خائن راضی نیست ؛
    حالا نمیدونم چرا شما باید ازش طرفداری کنی و مخالف صحبت و نظر و تجربه دیگران پست بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برام خییییییلی عجیبه !!!
    والا من که فکر میکنم شما با شاتل در ارتباط باشید وگرنه هیییییچ کسی دل خوش از این شرکت حروم خور نداره که بیاد الکی طرفداری کنه.
    شما اگر تونستی پادر میونی کن پولمون رو پس بدن میریم جای دیگه ؛ نشد والا دایال اپ از این شرکت خائن حیثیتش بیشتره.

پ.ن .

چند شب پیش که با یکی از مسئولین فنی قاتل چت میکردم(بیشتر به مسئول فروش شبیه بود) ؛ هی میگفت شما اولین ناراضی هستید !!!!!!!!!!!!
    منم گفتم اونی که فکر میکنی منم خودت هستی بیا به لینک تا حقیقت رو ببینی.
    و الان هم حضور ایشون و پست اولشون که در طرفداری از شاتل است(که همه دارن مینالن ازش) خیلی هم عجیب نیست.
    احسن خوب جوابش دادی من که بی زارم از این شرکت فقط توی یه مشکل گیر کردم که این شرکته فقط توی مرکزمون سرویس میده + پارس انلاین
    پارس که ترافیک میدوزده شاتل هم فکر کنم پیش از 8 نفر شر میکنه حالا اون رفیقمون به چی مینازه خدا مدونه
    در کل از اینترنت ایران من حالم میخوره

11. 3 کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

بچه ها مودم زاکسل بهتره یا تی پی لینک کدام بهتر روی سرویسهای شاتل جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

بچه ها مودم زاکسل بهتره یا تی پی لینک کدام بهتر روی سرویسهای شاتل جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تا اونجا که من می دونم و دیدم مودم زایکسل برای شاتل بهتر جواب می ده ( هر چند نحوه کارش با مودم های دیگه فرقی نداره در کل هر مودمی برای هر خدماتی کاربرد داره ) بزرگترین چیزی که باعث تفکیک مودم ها برای سرویس ها می شه آشنایی اون سرویس ها به نوع خواصی از مودم و این که خودشان فروشنده اون مارک از مودم هستن می باشد

از دوستان کسی با دانلود از سایت های ( میهن دانلود ، دانلود ها ، کلا سایت های دانلود ) مشکل داره یا نه ؟ ( اونهایی که از شاتل استفاده می کنند جواب بدن )

14. این کاربر از as13851365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

TP Link بهتره
    هر دو جواب میدن هیچ مشکلی نیست

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

از دوستان کسی با دانلود از سایت های ( میهن دانلود ، دانلود ها ، کلا سایت های دانلود ) مشکل داره یا نه ؟ ( اونهایی که از شاتل استفاده می کنند جواب بدن )
    من وقتی از یه سرور چند شب پشت سر هم دانلود می کنم سرعتش میاد پایین برام .
    از ساعت 1 تا 3 هم کلا هیچ
    تموم شه این دوره برم از شاتل ...

16. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •