تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3255 از 3745 اولاول ... 22552755315532053245325132523253325432553256325732583259326533053355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,541 به 32,550 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام...به همه ي دوستاي عزيزم..
    من Snr براي دانلود و اپلودم خيلي فرق ميكنه
    الان downstream روي 25
    و upstream روي 6...
    يه مدت پيش مشكل ping داشتم زنگ زدم پشتياني گفتم كه كه سرعت اپلودم بالا ببرن گذاشتنش روي 1/5Mb ولي خب قطعيش يكم زياد شده ميخواستم بدونم چيكار كنم به نظرتون؟؟
    این سوال رو میگم...

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    خب 1.5 خیلی زیاده بگید بزارن یک مگابیت چون این اختلاف سرعت تاثیری روی پینگ نداره

داره خودمونی میشه ahmaditt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

قبلاً با تلگرام و اینستاگرام خیلی مشکل داشتم، یا با استریم آنلاین و یا بازی آنلاین

الان خیلی بهتر شده، مشکلات قبلی نیست و SNR در آپ و داون بالاتر رفته و همچنین پینگ از سرورهای خارجی بهتر شده.

بنظرتون دلیل کاهش مشکلات سرویس های آسیاتک چیه؟
    راستی سرویس عصرانه هنوزم هست توی پنل؟ واسه من نیست.

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

قبلاً با تلگرام و اینستاگرام خیلی مشکل داشتم، یا با استریم آنلاین و یا بازی آنلاین

الان خیلی بهتر شده، مشکلات قبلی نیست و SNR در آپ و داون بالاتر رفته و همچنین پینگ از سرورهای خارجی بهتر شده.

دلیلیش به این خاطره ک از بس دزدیدن و از حق مصرف کننده زدن سیر شدن سر کیسه رو شل کردن .. منم پارسال همین موقع پینگم 160 بود الان 8 ماه تقریبا پینگم تو بازی لول 99 یا 100 سرعتممم بهتر شده 4 سالم هست اسیا تک دارم ولی این ک دلیل نمیشه راضی باشه ادم ک... به خاطر حجم مصرفی ک نباید پول بگیرن از ادم مث تموم کشورای دنیا کجا محدودیت حجم هست؟ طرف فنلانده بهترین درامد بهترین شغل رو داره اونجا به پول ما مثلا ماهی 100 هزار تومن میده واسه اینترنتش ولی محدودیتم نداره تازه با اون درامد اینجا با 100 هزار تومن ک کم هم نیس خیلی خیلی بهت بدن 40 گیگ بهت میدن با سرعت دانلود یک مگ در ثانیه..سانس..م ک داره . کلا باید بر اساس سرعت پول بگیرین حالا یکی میخواد هزار گیگ دانلود کنه یکی میخواد 10 گیگ دانلود کنه به خودش ربط داره دیگه

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

احتمالا به آخرالزمان نزدیک شدیم . آسیاتک اگه تو منطقه ای وضعش بهتر بشه بدونین که تو یه منطقه دیگه گند زده...

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من دیشب یعنی 8 بهمن ثبت کردم نمیدونم امروز هست یا نه قرار بود آخر دی تموم بشه و جالبه دیشب تو تلویزیون تبلیغ میکرد سرویس عصرانه رو!!! احتمالا مرکز مخابراتی شما پشتیبانی نمیشه به همین دلیل تو پنل شما نیست قبلا بود؟؟

7. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شکایت کردم حل نشد کلا اسیاتک فقط مشتری جذب کرده و پهنای باندش کم شده دانلود شبانه هم تا چهار برابر سرعت روزانه میاد پایین نمیدونم وضع شاتل‌چجوریه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام
    خب 1.5 خیلی زیاده بگید بزارن یک مگابیت چون این اختلاف سرعت تاثیری روی پینگ نداره
    سلام..ممنون از جواببتون..
    خب از همون اول خودش رو يك مگ بود و وقتي گذاشتمش رو 1.5 پينگم از 200 به 120 رسيد ولي خب همونجور كه گفتم نسبت به قبل يكم بيشتر پرش لينك داره...
    بعدش منظورتون از اختلاف سرعت متوجه نميشم..
    راستي سرويسم هم 8 مگ(٢ تا٨ رايگان) هست

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام..ممنون از جواببتون..
    خب از همون اول خودش رو يك مگ بود و وقتي گذاشتمش رو 1.5 پينگم از 200 به 120 رسيد ولي خب همونجور كه گفتم نسبت به قبل يكم بيشتر پرش لينك داره...
    بعدش منظورتون از اختلاف سرعت متوجه نميشم..
    راستي سرويسم هم 8 مگ(٢ تا٨ رايگان) هست
    منظورم این بود که آپلود همین قدر که بالای 768kb باشه برای داشتن پینگ مناسبه و بالابردن بیشترش نباید تاثیر جندانی روی پینگ بزاره
    شما روی Annex A هم تست کنید ببینید بهتر میشه یا خیر
    در غیر اینصورت تماس بگیرید و بگید آپلود رو بزارن روی 1 مگ ولی تایپ خط رو دست نزنن همون Fast که گذاشتن بمونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

برای من هم نبود ولی با شکایت از 195 با عنوان اختفا از عرضه کالا سریع به من این سرویس عصرانه رو دادن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •