تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3254 از 4105 اولاول ... 225427543154320432443250325132523253325432553256325732583264330433543754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,531 به 32,540 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یکی هست اصلا نمیره سربازی و غیبت میخوره
    یکی هست دفترچه پست میکنه میافته یک پادگان ولی نمیره
    یکی هست فرار میکنه
    ایا این س نفر یکسان برخورد میشه باهاشون؟
    خير بين سرباز فراري و غايب فرق وجود دارد
    مشمول اگر خود را به سازمان معرفى نكند يا اينكه به پادگان اموزشى مراجعه نكند غيبت مى خورد ، اما اگر سرباز حتى يك روز در پادگان اموزشى باشد و بدون علت عيبت كند تا اخر روز پانزدهم از نهست او در غيبت است با اغاز روز شانزدهم وارد فرار مى شود و هر جايي دژبان او را دستگير كند ابتدا تحويل يگان مى دهد سپس به دادسراى نظامى فرستاده مى شود كه مى تواند با حبس يا جريمه نقدى همراه باشد
    كلانترى ها نيز اين اجازه را دارند كه براى دستگيرى غايبين وارد عمل شوند اما در حال حاضر اين مار انحام نمى شود

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان جواب ندادین من یه ماهه هیجده ساله شدم ولی هنوز نرفتم پلیس+10 غیبت خوردم؟

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
    اگر هنوز محصل هستيد كه مشكلي نيست يا اگر تازه فراغ التحصيل شديد تا يك سال بعد از تاريخ فراغت زمان داريد

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

خير بين سرباز فراري و غايب فرق وجود دارد
    مشمول اگر خود را به سازمان معرفى نكند يا اينكه به پادگان اموزشى مراجعه نكند غيبت مى خورد ، اما اگر سرباز حتى يك روز در پادگان اموزشى باشد و بدون علت عيبت كند تا اخر روز پانزدهم از نهست او در غيبت است با اغاز روز شانزدهم وارد فرار مى شود و هر جايي دژبان او را دستگير كند ابتدا تحويل يگان مى دهد سپس به دادسراى نظامى فرستاده مى شود كه مى تواند با حبس يا جريمه نقدى همراه باشد
    كلانترى ها نيز اين اجازه را دارند كه براى دستگيرى غايبين وارد عمل شوند اما در حال حاضر اين مار انحام نمى شود

پس اگر من معافیت پزشکی اقدام کنم و معاف نشوم و برام کد پادگان بخوره هیچ فرقی با اینکه اصلا نرم دنبال دفترچه نمیخوره درسته؟
    سوال بعدی این خرید بالای ۸ سال غیب هنوز هم هست یا ول شده؟

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

بله لازمه، علاوه بر ان شما به نقطه ديگر از كشور سفر مى كنيد و مدرك شناسايي بايد همراه داشته باشيد
    اقا بدون کارت ملی هم شد! برگ سبز گرفتم
    اذر اعزام میشم !
    ولی هیچ ادرسی توش نزده فقط یه چندتا نوشته وتاریخ اعزام واسم وووو
    وغیره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستای گلم بلاخره امروز یکم شهریور امریه ما هم اومد و از عجب شیر خلاص شدیم و گیر دوره کد افتادیم
    دوره کدم اینجا هست
    مرکز اموزش تکاور شهید سرلشگر ابوالفضل شبان-نزاجا - فرهنگی
    رسته : پیاده
    کد : عملیات پیاده
    پرندک دوره کد بخوری نگهبانی پاسدارخونه و اینا داره ؟؟؟ به راه دورا مثلا 6 ساعته ها هم هر هفته مرخصی میدن ؟
    خوب یکی واسم توضیح بده این فرهنگی یعنی چی ؟؟؟ بعد الان رسته و کد من خیلی بد هست ؟؟
    کلا در مورد پرندک توضیح بدید ممنون میشم لیسانس هستم

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگر هنوز محصل هستيد كه مشكلي نيست يا اگر تازه فراغ التحصيل شديد تا يك سال بعد از تاريخ فراغت زمان داريد

من چند تا امتحان شهریور دارم یعنی هنوز فارغ التحصیل نشدم پیش دانشگاهی هستم تا کی فرصت دارم معرفی کنم؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من چند تا امتحان شهریور دارم یعنی هنوز فارغ التحصیل نشدم پیش دانشگاهی هستم تا کی فرصت دارم معرفی کنم؟؟

شما امسال كه پيش دانشگاهى يا سال چهارم هستيد پس هنوز معافيت داريد بعد از ان هم يكسال فرجه زمانى داريد تا خودتان را به نظام وظيفه معرفى كنيد يعنى تا سال ٩٦ وقت داريد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام
    من 10 شهریور 93 از پایان نامه م دفاع کردم الانم در حال تسویه حساب و فارغ التحصیلی هستم (بدلایلی طول کشید) ولی احتمال میدم تا 10 شهریور، نامه معرفی به نظام وظیفه آماده نشه; اگه بعد از دهم دفترچه بفرستم غیبت میخورم درسته؟!
    قصد داشتم تو قرارگاه خاتم سرباز بشم، درصورت غیبت این امکان وجود نداره؟
    پ.ن: ارشد عمران دانشگاه علم و صنعت با معدل بالای 16 دارم، این تاثیری نداره که بخوان بی خیال قانون "مشمولین غایب، حق استفاده از امریه را ندارند" بشن؟!
    ممنون

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دوستان قانون کسری برای متولدین قبل از سال 1373 فقط تا پایان امسال صدق میکنه؟ مثلا اگه فردی اعزامش بیفته سال بعد این کسری بهش تعلق نمیگیره؟

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام..
    من توی دانشگاه آزاد واحد اسکو رشته حسابداری تو سایت آزمون ثبت نام کردم که میخوام به واحد ایلخچی تغییر بدم
    بعد از مدت ها انتظار بالاخره داره وقت معافیت تحصیلی بنده میرسه ولی اصلا حس خوبی ندارم
    از یه طرفی میخوام معافیت تحصیلی بگیرم و از خدمت خلاص بشم و از یه طرفی هم نه و به این فکر میکنم که بعد از تموم کردن دانشگاهم اگه نتونستم امریه ارگان های غیر نظامی رو بگیرم چی؟؟؟ باید اعزام مجدد بشم و احتمال اینکه تو یگان پیاده و... بخورم خیلی زیاده
    و یا اینکه بعد از درس خوندنم اگه نتونستم امریه جور کنم و اعزم مجدد هم نشدم غیبت میخورم و از کلی امکانات کارت پایان خدمت محروم میشم و تحصیلات دانشگاهیم هم حدر میره
    دارم دییونه میشم بخدا
    فعلا 15 روز مرخصی گرفتم و دارم به بدبختی خودم فکر میکنم... یه حسی به خودم میگه بشین خدمتتو تموم کن بعد هر کاری میخوای انجام بده ولی وقتی که وارد پادگان میشم و کار هایی که نباید انجام بدمو انجام میدم و حرف هایی که نباید بشنوم رو میشنوم این حس کاملا از بین میره

قبلا که تو پارک موتوری عقیدتی - سیاسی بودم اونجا یه اتفاقایی افتاد که حالمو خیلی خیلی خیلی خراب کرد
    توی پارک موتوری عقیدتی - سیاسی خیلی اذیت میشدم و نگهبانیم هم زیاد بود اولاش هم که با وجود بومی بودن به عنوان غیر بومی انتخابم کرده بود و یک هفته اول رو تو پادگان موندم ولی بعدا تونستم خودمو غیر بومی کنم و روز هایی که نگهبان نیستم رو بتونم از تبریز به آذرشهر برم
    توی پارک موتوری عقیدتی که بودم فرمانده اونجا که درجه ستوان دومی داشت معمولا توی پارک موتوری پیداش نمیشد و داعما توی ماموریت و جاهای دیگه بود و وقتی هم که بود سرباز های قدیمی تر پارک موتوی که ارشد من بودند و خیلی هم زیاد منو اذیت میکردند و نمیذاشتند هم فرمانده پارک موتوری رو ببینم و من هم به همین خاطر یک نامه طولانی از اوضاع بد خودم و افسردگی شدیدی که منو ناراحت میکرد و اذیت هایی که سربازی قدیمی میکردند نوشتم و به فرمانده پارک موتوری دادم که بخونه
    با نوشتن این نامه فکر کردم که همه چی حل میشه ولی...
    بعد از خوندن اون نامه توسط فرمانده پارک موتوری اون من رو پیش مسول امور وظیفه مون سروان الهیات ج.ج برد و اون سروانه هم واقعا انسان خیلی خیلی خوبی بود و قرار شد شعبه مو عوض کنه و منشی خودش تو عقیدتی بکنه. . و قرار هم بود نگهبانی ندم و هر روز ساعت دو برم خونه و 7 بیام پادگان... اصلا باورم نمیشد به خودم میگفتم منو این همه خوشبختی محاله
    دیگه تقریبا افسردگیم داشت بهتر میشد و اصلا هم فکر معافیت تحصیلی و... نبودم

ولی فرمانده پارک موتوری که دید این سروانه برخلاف انتظارش رفتارش با من خیلی خوبه و هم اینکه سربازان قدیمی پارک موتوری بدی منو پیشش گفته بودند تصمیم گرفت که کلا من رو از عقیدتی سیاسی بیرون بندازه و پیش سرگرد و سرهنگ رفت که اینو منتقل کنین به قرارگاه و ما تو عقیدتی نیازش نداریم اونا قبول نکردند و اینکه اون سروانه هم طرف منو گرفت و قرار شد که تو عقیدتی نگهم دارند ولی اون فرمانده پارک موتوری به طرز عجیبی نامردی کرد و اون نامه رو که من بهش نوشته بودم رو پیش همه نشون داده و گفت که این مشکل روانی داره کار دست خودش میده بهتره بندازیمش بیرون و اونا هم این کار رو کردند
    عوض اینکه دست من رو بگیرند و کمکم کنند مثل آشغال مچاله کردنم و انداختنم بیرون
    اولاش که منو بزور به عقیدتی آورده بودن اینبار به زور بیرونم انداختند.... با اینکار اونها خیلی خیلی خیلی خیلی ضربه روحی زیادی خوردم حتیهمین الان هم که سه ماه از میگذره وقتی بهش فکر میکنم گریه م میگریه دو هفته اولش که انداختنم بیرون تو شوک بودم چندین و چندین بار خواستم خودکشی کنم ولی بعدا منصرف شدم
    رفتم قرارگاه... دو هفته اول اونجا هم گیج میزدم ..
    فرمانده قرارگاه هم بعد مدتی قرار شد من رو به گردان 131 تکاور بفرسته که داشتم دیوونه میشدم (گردانت 131 توی پادگان جدید ارتش تیپ 121 تکاور هست ... خدمت کردن تو اونجا خیلی سخته توی بیابونه و کنار مار و عقرب طوری که 2 ماه هم کسری داره) ولی خوشبختانه با حرف هایی که همون سروانه توی عقیدتی با فرمانده قرارگاه انجام داد قرار شد توی قرارگاه نگهم دارن...
    الان هم توی قرارگاه نسبت به پیاده بهتره ولی باز اصلا اعصابم نمیکشه با وجود اینکه تقریبا هر روز بعد از ظهر میام خونه ولی گیر یه فرمانده دیوونه افتادم

بعد از اینکه منو از عقیدتی پرت کردند بیرون رفتم با رییس عقیدتی سیاسی شمالغرب کشور حجت الاسلام سید ع.م حرف زدم و باوری که من از روحانی ها داشتم این بود که به عقیدتی برم میگردونه ولی اون هم به بدترین نحو ممکن مثل یه سگ باهام رفتار کرد..
    همونطور که قبلا هم گفتم قاری قرآن هستم و آدم تقریبا مذهبی بودم ولی بعد از وقوع این کار ها نه نماز میخونم و نه به مراسمات مذهبی میرم و نه... و اینکه هر کجا هم روحانی می بینم حالم به هم میخوره از همشون....

شاید از اول سرنوت من این نبود که به عقیدتی برم و با این اتفاق ها آشنا بشم انقدر اذیت نمیشدم

خدا لعنت کنه همه شونو الان اگه تو عقیدتی نگهم داشته بودند فکر معافیت تحصیلی و این حرف ها نبودم و قشنگ خدمتمو تموم میکردم

واقعا دارم دیونه میشم که الان چیکار کنم؟؟ معافیت تحصیلی بگیرم یا نه؟؟؟ نظر شما چیه آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
    توی قرارگاه که هستم خیلی بی عدالتی صورت میگیره!! یکی هست که خدمتشو تو خونه میکنه و مرخصی هاشو میاد پادگان و یکی هم مثل من که بعد 4-5 ماه به زور و هزار جور دردسر و منت 15 روز مرخصی گرفتم... کارم هم توی قرارگاه تقریبا چیزی شبیه کارگری و حمالی هست!!

8 ام این ماه هم دوباره باید برم تهران برای کمسون پزشکی!! قبلا که رفته بودم اونیی که بار دومشون بود میمودن تهران (یعنی برای کمسیون اصلی میومدن) بعد از شرکت توی کمسیون یه نامه ای بهشون میدادند که شامل چند روز استراحت پزشکی و معافیت نگهبانی تا زمان نتیجه شورای پزشکی بود و نتیجه شورای پزشکی بعد از 20-30 روز به یگان خدمتی بود..سوالم اینه که من اگه 8 ام برم تهران کمسیون پزشکی و 20 معافیت تحصیلی بگیرم و برم دانشگاه باز هم نتیجه شورای پزشکی که احتمالا معاف از رزم و معاف از نگهبانی خواهد بود باز هم به یگان خدمتی من ارسال میشه که بعدا برم از یگان خودمتیم (قرارگاه) بگیرم و پیش خودم نگه دارم یا نه؟؟؟؟؟
    اگه جواب معافیت نگهبانی باشه که به درد بعد از زمان تموم کردن دانشگاهم میخوره..

پدر من 23 ماه و 10 روز سابقه جبهه داره که با این حساب حداقل 7 ماه کسری بهم میرسه ولی به خاطر اینکه من بدبخت متولد 74 هستم حتی یه روز هم کسری نمیدن...پدرم توی جنگ که تو گیلان غرب بوده توی بیمارستان اونجا چند روز بستری و چند روز استراحت پزشکی بهش دادند (به خاطر بمب بارانی که شده بود) حالا اگه به خاطر اون سابقه بستری و نتیجه آزمایشاتش 7 درصد جانبازی بگیره من کلا از خدمت معاف میشم... همتون دعام کنید این اتفاق بیفته تا من از یه مشکل بزرگ نجات پیدا کنم
    پدرم قبلا برای درصد جانبازی پیشنهاد داده و کمسیون تشکیل شده ولی به خاطر اینکه سابقه بستری نداشت درصد به ندادند.. به نظرتون اگه گیلان غرب بریم پرونده پدرم مربوط اون زمان ها اونجا پیدا میشه و میتونیم سابقه بستری براش بگیریم و اگه بگیریم چند درصد احتمال جانباز شدنش بالا میره؟؟؟؟؟ پدرم اکثر علاعم شیمیایی رو داره و مدارک پزکی هم زیاد داره ولی قبلا توی کمسیون رفته بود نظر پزشکا این بود که ربطی به جنگ نداره

و سوال آخرم این که من الان برم درسمو بخونم و امریه جور کنم اون 7 ماه خدمت فعلیم از امریه م کسر میشه یا باید این 7 خدمتمو دوباره باید انجام بدم
    صد در صد مطمعن هستین که بعد از معافیت تحصیلی و اتمام دانشگاهم میتونم امریه بگیرم یا نه؟؟
    و اینکه امریه سربازی گرفتن حتما حتما با پارتی میشه و یا بدون پارتی میشه؟؟؟ میدونم با پارتی کار ها راحت تر میشه فقط میخواستم بپرسم که اگه کسی پارتی نداشته باشه چطوری میشه قضیه؟؟

ببخشید که سرتون رو انقدر درد آوردم..
    خیلی استرس دارم همتون برام دعا کنید مشکلات خدمتیم برطرف بشه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •