تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3254 از 4751 اولاول ... 2254275431543204324432503251325232533254325532563257325832643304335437544254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,531 به 32,540 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه ها اصلا کسی میدونه این نامه از دانشگاه جواز کسب نمیدونم باید حقوق دان یا عضو یه شرکت باشی تا بهت سرعت بدن اصل اساس این مدارک بایت چیه من که باور نمیکنم فقط برای این که سرعت بدند میخوان حتما باید یه چیزی مثل ضامن باشه کسی میدونه
    نه بابا وزیر یه چی گفته اینها هم مجبورن عمل کنند بهش تازه بعضی جاها 2مگ بدون مدرک هم میدن

2. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من همچنان سرعته دانلودم 14-15 که قدیم 70 بود حیف تابستون بیکار بودیما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

سلام
    شاتل سرویس 2مگش شبها ترافیکش رایگانه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

تصمیم گرفته بودم بیام شاتل!اینجا هم که مثل پارس آنلاین خودمونه!همه شرکت ها افتضاح !
    کافی 2 نفر مشترکین شون بیشتر بشه کل شبکه شون میخوابه!انقدر زیر ساختشون افتضاحه و به جای مشتری مداری ، مشتر ی سواری میکنن!

6. 3 کاربر از mahdi-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تصمیم گرفته بودم بیام شاتل!اینجا هم که مثل پارس آنلاین خودمونه!همه شرکت ها افتضاح !
    کافی 2 نفر مشترکین شون بیشتر بشه کل شبکه شون میخوابه!انقدر زیر ساختشون افتضاحه و به جای مشتری مداری ، مشتر ی سواری میکنن!

منطقه ما دیگه اینقدر مشترکین زیاد شدن دیگه آرت به هیچ وجه نمیدن ! بالای 128 هم به سختی میدن ! به چند زیر منطقه تقسیم شده و بعضی جاها eco128 تنها انتخاب هست !
    فقط امثال ما که زیاد با نت سر و کار داریم متوجه بد بودن سرویس ها میشیم . هنوز راحت 70-80 درصد مشتری های شاتل و ISP های دیگه راضی هستن.

در دزدی شرکت ها اصلا شکی نیست .
    دیروز رفتم دفتر آسیاتک تبلیغ می کردن 128 ماهی 2 هزار تومن ! رفتم دیدم قرارداد 3 ماهه 6 تومن با 500 مگ ترافیک بعدش گیگی 6 هزار تومن ازت می گیرن رفیق من قرارداد رو دید همونجا به منشیه گفت عجب دزدهایی هستین شما طرف هم خندش گرفت !
    Last edited by mhv_kntu; 05-08-2011 at 17:31.

8. 3 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

منطقه ما دیگه اینقدر مشترکین زیاد شدن دیگه آرت به هیچ وجه نمیدن ! بالای 128 هم به سختی میدن ! به چند زیر منطقه تقسیم شده و بعضی جاها eco128 تنها انتخاب هست !
    فقط امثال ما که زیاد با نت سر و کار داریم متوجه بد بودن سرویس ها میشیم . هنوز راحت 70-80 درصد مشتری های شاتل و ISP های دیگه راضی هستن.

در دزدی شرکت ها اصلا شکی نیست .
    دیروز رفتم دفتر آسیاتک تبلیغ می کردن 128 ماهی 2 هزار تومن ! رفتم دیدم قرارداد 3 ماهه 6 تومن با 500 مگ ترافیک بعدش گیگی 6 هزار تومن ازت می گیرن رفیق من قرارداد رو دید همونجا به منشیه گفت عجب دزدهایی هستین شما طرف هم خندش گرفت !
    چند ماه پیش داشتم توی نت میچرخیدم دیدم یه شرکت استرالیایی حدود اینترنت با حجم500 گیگ در ماه رو حدود20 الی 30 دلار میداد سرعتش الان دقیق یادم نیست ولی فکر کنم زیر 512 کیلوبیت نباشه
    مثلا همین اینترنت وایمکس اگه یه سرچ ساده تو اینترنت بکنی اکثر کابرای خارجی سرعت دانلود بالای 1 مگابایت
    دارن در صورتی که اینجا عمرا سرعتا بیشتر از 250 کیلو بایت بشه(حداکثر سرعت مجاز اینترنت ایران انقدره)
    دوستم وایمکس ایرانسل خریده 128 ، سرعتش از 20 کیلوبایت بیشتر نمیشه
    در دنیا اینترنت زیر 256 کیلوبیت رو اینترنت حساب نمیکنن ولی هنوز توی ایران از اینترنت دایل آپ استفاده میشه
    خدا وکیلی اگه سرعت من یا شما بالا باشه یه فایل رو چقدر زودتر دانلود میکنیم یا کارمون چقدر زودتر انجام میشه؟
    مثلا مند سال پیش که دایل داشتم حدود 30 مگ رو توی 3 تا6 ساعت میگرفتم ولی الان در عرض5 دقیقه یا کمتر!
    البته توی روز و گرنه تو شبانه مثل همون دایل آپ ه
    پس باعث میشه وقتم کمتر هدر بشه توی منابع مثل برق صرفه جویی بشه!
    ولی کیه که اینا رو بفهمه البته از ... ها!!!!!

10. این کاربر از mahdi-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

با سلام.

برای تغییر سرویس دوستان باید حتما به دفتر نمایندگی قاتل مراجعه کنید و بعد از محاسبه مابه تفاوت
    سرویس ها به صورت دولا و در بیشتر اوقات به صورت پهنا و گرفتن ان از شما و تهیه و تنظیم یک مشت
    دری وری بی ارزش دیگه سرویس شما به سرویس جدید ارتقا پیدا میکنه.(البته خیلی زود میفهمین که
    ارتقا کدوم گوری بود و کلاه گشادی سرتون رفته).سرویس های اکو فقط به سرویس های بالاتر و لی ART
    هر سرویس به دیگری امکان دارد.(اینم یکی دیگر از مواردی که این شرکت دزد بسیار روش تبلیغ میکنه حالا انگار هسته اتم چار قاچ میکنه ؛ از بس ذلیل هست رو این موارد هارت و پورت میکنه !!!!)
    Last edited by xoma; 06-08-2011 at 01:01.

12. 2 کاربر از xoma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

در ادامه محدودیت های شبانه از طرف شرکت حروم خور و دزد شاتل به تنظیم مقررات و رادیویی تماس
    گرفتم و با شخصی به نام ساریخانی صحبت نمودم اما از انجا که تابلو بود همه اینها دستشون تو یه کاسه هست با
    گفتن یک مشت اراجیف سعی در پیچوندن ما داشت که خودم بهش گفتم یه سوال بپرسم ؟ گفت بپرس ؛ گفتمش می
    چنت میدن؟؟؟؟ گفت اصلا این طور نیست اقا من که برا ....... گفتم برو بابا خودتی و قطع کردم. دوستان عزیز این
    محدودیتی که در صورت دانلود شبانه به ما تحمیل میشه و اون حروم خورها میگن تو قرارداد ذکر شده به خدا قسم
    مثل س.. دروغ میگن اصلا توقرارداد نیست و وقتی گفتم والا نیست قرارداد رو فکس کنم مثل بز ترسیدن و گفتن ما
    وقت بررسی نداریم !!!.دوستان و عزیزان اندر شرح حال این شرکت کثافت و دزد و حروم خور هر چی بگویییم کم است
    و با بالاتر رفتن تعداد مشتری های بی اطلاعشون(از جمله خودمون) به جای اینکه به فکر ارتقا سرویس دهی و
    خدماتشون باشن ؛ به علت کیفیت مزخرف سرویس و برای جبران ان ؛ روش های جدید و اپ تو دیت کلاه برداری ؛
    دزدی ؛ مال مردم خوری و دروغ گفتن رو به کارکناشون اموزش میدن.

مرگ بر این شرکت حروم خور و دزد که تبلیغ و تبلیغ سرتا پای اون رو گرفته.

14. 3 کاربر از xoma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تایید میشه منم با ساریخانی سر و کله زدم میخوان فقط بپیچونن همشون از یک قماشن
    رئیسشون (مختاری) که میخواست بفهمه من کدوم دانشگاه هستم برام مشکل درست کنه

16. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1.با اون 200 مگ رايگان به هنگام قطع ترافيك امكان استفاده از شبانه هم وجود داره؟
    2.سرويس دوره جديدم از 29 مرداده حالا اگر بخوام بيارمش جلوتر 20 مرداد امكانش هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 72 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 72 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •