کجای سایت زده بعضی مراکز فعال نیست؟ این یعنی دقیقا کم فروشی
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کجای سایت زده بعضی مراکز فعال نیست؟ این یعنی دقیقا کم فروشی
از شرکت اسیاتک اینترنت کهکشان راه شیری یا همون شهاب رو گرفتم روزا با ۱۸۰۰ k/s دانلود میکنه ولی اینستاگرام فیلما پخش نمیشه و میذه رو اعصاب و تلگرام هم که سرعتش داغون تر از اینستاگرامه و دانلود شبانه سرعتم از ساعت ۲ به بعد با ۵۰۰ kb/s دانلود میکنه سه ماه قبل این مدلی نبود تازه اینجوری شده چجوری شده این شرکت اول شده همه دوستام دارن از اسیاتک جمع اوری میزنن یه اینستا فیلم نمیتونن ببینن
- - - Updated - - -
از شرکت اسیاتک اینترنت کهکشان راه شیری یا همون شهاب رو گرفتم روزا با ۱۸۰۰ k/s دانلود میکنه ولی اینستاگرام فیلما پخش نمیشه و میذه رو اعصاب و تلگرام هم که سرعتش داغون تر از اینستاگرامه و دانلود شبانه سرعتم از ساعت ۲ به بعد با ۵۰۰ kb/s دانلود میکنه سه ماه قبل این مدلی نبود تازه اینجوری شده چجوری شده این شرکت اول شده همه دوستام دارن از اسیاتک جمع اوری میزنن یه اینستا فیلم نمیتونن ببینن
منم مشکل شما رو داشتم و میدونم چه عذابی داره ولی چند هفته پیش شکایت کردم از 195 پورتمو عوض کردن کلی جرو بحث و کلنجار و آخرش نتیجه گرفتم! الآن کیفیت اینترنت میتونم در یک کلمه بگم عالی شده ولی قبلا برای اینستا و تلگرام از آسیاتک نمیتونستم استفاده کنم همیشه بسته میگرفتم از ایرانسل و ... میخاستم تخلیه کنم گفتم بزار شکایت کنم ببینم چی میشه الآن عالی شده حرف نداره
![]()
Last edited by android500; 23-01-2017 at 14:31.
با تعویض پورت ، میزان SNR هم تغییری کرد؟
اره قبلش کشش خط از ۷ مگ بالا نمیرفت و snr هم تقریبا ۹-۱۰ بود الآن خط تا ۱۱ مگ کشش داره با snr ۶-۷
سلام
خطم جدیدا یهو مقدار دان استریم افت می کنه
مثلا یه روز مقدار دان استریم کمه
فردا خوب میشه
دلیلش چیه؟؟؟
سلام...به همه ي دوستاي عزيزم..
من Snr براي دانلود و اپلودم خيلي فرق ميكنه
الان downstream روي 25
و upstream روي 6...
يه مدت پيش مشكل ping داشتم زنگ زدم پشتياني گفتم كه كه سرعت اپلودم بالا ببرن گذاشتنش روي 1/5Mb ولي خب قطعيش يكم زياد شده ميخواستم بدونم چيكار كنم به نظرتون؟؟
من قبلا 1024 خط با 10db noise داشتم، سرعت خط رو 8000 گذاشتند شد 12db. جالبه نه؟
الان بزارن رو 16000 بعید نیست noise دوباره بهتر بشه.
مگر سوره شعیب نمیگه وزن و میزان درست بکشین، گران فروشی و کم فروشی حرامه
Last edited by dadash42; 24-01-2017 at 12:31.
کیفیت اینترنت 20
هیچیکی هم ناراضی نیست
تایپک هم پشه پر نمی زنه
همه چی اروم
چقدر خوبه همیشه اینطوری باشه
![]()
اقا یکی جواب این سوال مارو بده...مردم از بلاتکلیفی![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)