برو ازمایشگاه یکساعته برات معلوم میکنن!
Sent from my GLX phone
برو ازمایشگاه یکساعته برات معلوم میکنن!
Sent from my GLX phone
اول اینکه باید بدونید برای درخواست اعزام تا معاینه پزشکی و واکسیناسیون انجام نشه درخواستی ثبت نمی کنه که باید صرفا جهت محکم 1هفته ای برای اینها در نظر بگیرید ممکنه یک سری که البته زیاد هم نیستن بگن ما هردوش رو تو یه روز انجام دادیم همون روز هم درخواستمون رو ثبت کردیم ولی به نظر من شما در این موارد باید بیشتر برای غیرمنتظره ها وقت در نظر بگیرید که اگه غیبت بخورید تاوان سختی داره دوم اینکه میتونید چندتا آزمایشگاه تلفن بزنید خیلی از آزمایشگاها همون روز نتیجه گروه خونی رو میدن ولی حالا اگه به احتمال 1 به !n نتونستین تا اون موقع گروه خونیتون رو تعیین کنید (این مورد که الان میگم رو بهتره اصلا روش حساب نکنید که بگیر نگیر داره و بستگی به اون پلیس+10 که انجام بده یا نه داره ولی شدنیه) و اگه خیلی وقت تنگ شد می تونید یه گروه خونی رو حدسی O+ یا A+ رو به پلیس +10 بگید و بعدا برید آزمایش اگه گروه خونیتون رو درست زده بودین که هیچ وگرنه میرید نظام وظیفه شهرتون(نه پلیس+10) در کمتر از 5 ثانیه براتون اصلاحش می کنه
سلام دوستان
من اموزشیم تموم شده و الان روز 4 ام مرخصی هستم
اما نمیدونم چرا هنوز بدن درد دارم و کسلم و نمیتونم درست نفس بکشم...تقریبا 10 کیلو کم کردم
آسا بقیه دوستان هم همینطور هستند...؟
این چند روز رو استراحت کن و به بقیش فکر نکن.
بقیه خدمت میتونه هم سختتر باشه هم راحتتر!
كجا بودي؟
،
،
،
،
دوستان اگه فرمانده اموزش يجا اشناست باشع سربازيت شيرين ميشه يا نه ؟
Last edited by HOJ-JAT; 23-08-2015 at 22:09.
مطمئن باش فرمانده آشنات باشه وضعیتت خیلی فرق می کنه ولی اینم بدون خدمت اگه بالا پشتبونه خونتون هم باشه بازم خدمته و تو مخی های خودشو داره!
سلام به همه دوستای گلم بلاخره امروز یکم شهریور امریه ما هم اومد و از عجب شیر خلاص شدیم و گیر دوره کد افتادیم
دوره کدم اینجا هست
مرکز اموزش تکاور شهید سرلشگر ابوالفضل شبان-نزاجا - فرهنگی
رسته : پیاده
کد : عملیات پیاده
خوب یکی واسم توضیح بده این فرهنگی یعنی چی ؟؟؟ بعد الان رسته و کد من خیلی بد هست ؟؟
کلا در مورد پرندک توضیح بدید ممنون میشم لیسانس هستم
دوستان جواب ندادین من یه ماهه هیجده ساله شدم ولی هنوز نرفتم پلیس+10 غیبت خوردم؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
سلام
دوره آموزشیم رو تو عجب شیر تموم کردم
یگان افتادم تیپ 72 پیاده مکانیزه شهید سرگرد محمد باقر کوکبیان اج اندیمشک دو کوهه
رسته : الکترونیک کد : 2450 تجهیزات مخابراتی
کسی می دونه جاش چطوره؟
پست باید بدم یا نه
پاسدار خونه باید برم یا نه
درجه هم گروهبان یکم دادن
مدرک هم مهندسی الکترونیک
ممنون
یکی هست اصلا نمیره سربازی و غیبت میخوره
یکی هست دفترچه پست میکنه میافته یک پادگان ولی نمیره
یکی هست فرار میکنه
ایا این س نفر یکسان برخورد میشه باهاشون؟
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)