2750 عالیه یو اس بی هم میخوره البته اگه مشکیش گیرت بیاد بهتره سفیدش هم خوبه ولی مشکیش بخاطر اینکه چیپستش broadcom هست بهتره سفیدش هم چیپستش realtek هر دو شون خوبن ولی مشکیش بهتره البته مشکیش دیگه تولید نمیشه ولی بعضی فروشنده ها از قبل دارن
2750 عالیه یو اس بی هم میخوره البته اگه مشکیش گیرت بیاد بهتره سفیدش هم خوبه ولی مشکیش بخاطر اینکه چیپستش broadcom هست بهتره سفیدش هم چیپستش realtek هر دو شون خوبن ولی مشکیش بهتره البته مشکیش دیگه تولید نمیشه ولی بعضی فروشنده ها از قبل دارن
Last edited by farshad0123; 20-06-2014 at 15:58.
مودم های شرکتی همشون چینی رده پایین هستن. چه زایکسل که شاتل وارد کرده و چه بی نام و نشون هایی که بعضی شرکتها میدن. بعنوان یه مودم کار خودشونو میکنن و برای کساییکه نمیخوان هزینه زیادی بپردازن، کارشونو راه میندازه ولی نمیشه توقع کارایی و طول عمر مودم های باکیفیت لینکسیس، دی لینک یا تی پی لینک رو ازشون داشت.
Sent from Tapatalk ~ iPhone
دقیقا برعکس گفتی سفید بهتره از مشکی![]()
مودم بی سیم ( Wireless-Billion 5400W )
این مودمو پارس انلاین میفروشه
اینم جنسش خوب نیست?
کاملا همین طوره سرعت من هم حدود ۸۰kbps بود
sent from my Nokia 3310
پینگ واسه من خیلی خوبه
![]()
دوستان مودم خوب بین قیمت 80 تا 110 چی پیشنهاد میکنین؟(تنظیمات mtu هم داشته باشه)
یه حالی به ما میدید؟
شرکت بیلیون یه شرکت تایوانیه و در رده های پایین تولیدکنندگان مودم قرار داره. فکر کنم توی ایران هم نمایندگی داره. مودم خیلی معمولیه و امکانات خاصی در اختیارت نمیذاره. شناختی از بابت کارکرد و طول عمر قطعاتش ندارم ولی اگر در حد متوسط باشه حداقل دو سال باید برات کار کنه. ببین نسبت به قیمتش چی گیرت میاد.
الان میتونی با حدود 115 تومن یه مودم DLink 2750 بگیری یا با حدود 80 تومن 2730 بگیری که یه مدل پایینتره و مودم های خوبین و پورت USB هم دارن. تی پی لینک هم توی همین رنج قیمت با امکانات مشابه میتونی یکی دو مدل مثل 8968 پیدا کنی. هیچکدومشون زیاد جدید نیستن ولی قیمتشون شکسته و خرید خوبی محسوب میشه الان.
من D-link 2730 U دارم ازش راضی هستم البته مال من قدیمیه چیپ Broadcom هست ولی جدیداشم میگن خوبه ....
فکر کنم تا 110 میتونید D-link 2750 U هم بخرید که اون هم مثل همینه ولی دو تا آنتن وای فای داره و USB هم داره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)