اگر پدر يا عمو شما در قيد حيا باشند اين قانون مشمول شنا نمى شود
تبصره ١٦٠
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اگر پدر يا عمو شما در قيد حيا باشند اين قانون مشمول شنا نمى شود
تبصره ١٦٠
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
کسی که 96 ماه سابقه جبهه داره چندتا از فرزنداش معاف می شن؟
سلام شما امریه کجا هستید؟
- - - Updated - - -
سلام شما امریه کجا هستید؟
بار چندمه تمدید میشه بصورت خودکار توسط نظام وظیفه؟
شما خودتون چند بار تمدید کردید؟
96 ماه؟! ماشاءالله.... تو قانونش به ازای هر 30 ماه یک فرزنده میشه 3 تا.
یه بار خودم زدم از برج 2 با اینکه 01 شده بود چهارش کردم صرفا برای اینکه اونجا که امریه می خواستم بگیرم فقط برج 4 می گرفت هرچند نمیدونم اگه خودمم نمی زدم اونا زحمتشو می کشیدن یا نه ولی دیگه تا الان هر چی تمدید شده خودشون تمدید زدن الانم که 8 شده. اگه میدونستم قراره اینجور تو باتلاق نظام وظیفه گیر بیافتم همون برج 2 می رفتم. اگه شما کسی رو می شناسید که اینطور شده باشه بخواهید به هر جا که میشه اعتراض کنن دیگه که بعیده بذارن از 6/1 امریه دارها یا تکمیلی دارها خدمتشون رو شروع کنن ولی میشه به این امید داشت که لااقل این مدت رو جزو خدمت حساب کنن یا کسری تخفیفی امتیازی چیزی به این گروه بدن...
من خودم هم امریه داشتم هم دوره تکمیلی داشتم که تمدید خوردم حتی ما دیگه آموزشی هم نداشتیم فقط باید میرفتیم اونجا که افتادیم مهر و امضای ترخیصو بگیریم و برگردیم که نشد
کاش لا اقل جز کسری باشه
شما نمیدونید ممکنه کسری بدن یا نه؟
بله دیگه تقریبا کل هشت سال رو تو جنگ بودن
منم فرزند دومم[emoji6]
پس یعنی خیالم تخت تخت باشه؟
این سه ماه آموزشی و اینا هم معافم؟
امروز یکی از دوستانم میگفت کسایی که ارشد، تکپسر و در تهران باشن، قطعاً توی 01 و داخل تهران میفتن.
چنین چیزی صحت داره؟
گفت مصوبه جدید هست.
ضمناً میگفت برای آموزشی 01 در تهران، ساعت 5 صبح میریم و 4 بعدازظهر برمیگردیم، در واقع هتل هست!
تایید میکنید؟
اموزشى. كه ممكنه در نيرو زمينى همه جاى ايران باشيد و به صورت قاطع نمى توان گفت اما بعد از اموزشى با توجه به تك پسر بودن در استان محل سكونت هستيد ، اموزشى در ٠١ هم تا ساعت ٤ عصر است كه بعد از ان در صورتى كه نگهبان نباشيد مى توانيد از مرخصى ساعتى تا صبح فردا استفاده كنيد
سلام . گروه خونیمو نمیدونم این قسمت گروه خونی رو چیکار کنم؟ فقط هم یک هفته از معافیتم مونده.
Last edited by [ Ehsan ]; 23-08-2015 at 20:31.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)