تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3252 از 4105 اولاول ... 225227523152320232423248324932503251325232533254325532563262330233523752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,511 به 32,520 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان من تنها نوه ی پسر مادربزرگم هستم٬‌ ایشونم مریض هست و با ما زندگی می کنه. ایا این میتونه دلیلی برای معافیت بشه؟ من شنیدم اینطوری معافیت گرفتن
    اطلاعات دقیقشو از کجا می تونم بدست بیارم؟
    خیلی مهمه که قبل از اقدام کاملا مطمئن باشم چون اگه بشه باید قبلش از دانشگاه انصراف بدم
    اگر پدر يا عمو شما در قيد حيا باشند اين قانون مشمول شنا نمى شود
    تبصره ١٦٠
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

2. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

سلام.
    کسی که 96 ماه سابقه جبهه داره چندتا از فرزنداش معاف می شن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

منم دقیقا همین موضوع را نظام وظیفه مطرح کردم البته من امریه دار بودم گفتم که ما آموزشی رو آخر کار بریم ولی تنها جوابی که داد این بود اگه عجله داری تاریخ و آدرسی که تو برگه آبیت خورده می تونی بری اونجا اگه جا خالی باشه اعزامت می کنه ولی دیگه معلوم نیست کجا اعزام شی دوم اینکه امریت می پره و عادی اعزام میشی!!!!
    امروزم با کلی شرمساری رفتم ارگان امریم و برای بار سوم 4 تا کپی از برگه اعزام جدیدم تحویلش دادم کم کم می تونم بگم کلکسیونی از انواع تاریخای اعزامو دارم 2 4 6 8 ؟ ؟
    سلام شما امریه کجا هستید؟

- - - Updated - - -

منم دقیقا همین موضوع را نظام وظیفه مطرح کردم البته من امریه دار بودم گفتم که ما آموزشی رو آخر کار بریم ولی تنها جوابی که داد این بود اگه عجله داری تاریخ و آدرسی که تو برگه آبیت خورده می تونی بری اونجا اگه جا خالی باشه اعزامت می کنه ولی دیگه معلوم نیست کجا اعزام شی دوم اینکه امریت می پره و عادی اعزام میشی!!!!
    امروزم با کلی شرمساری رفتم ارگان امریم و برای بار سوم 4 تا کپی از برگه اعزام جدیدم تحویلش دادم کم کم می تونم بگم کلکسیونی از انواع تاریخای اعزامو دارم 2 4 6 8 ؟ ؟
    بار چندمه تمدید میشه بصورت خودکار توسط نظام وظیفه؟
    شما خودتون چند بار تمدید کردید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.
    کسی که 96 ماه سابقه جبهه داره چندتا از فرزنداش معاف می شن؟
    96 ماه؟! ماشاءالله.... تو قانونش به ازای هر 30 ماه یک فرزنده میشه 3 تا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

- - - Updated - - -

بار چندمه تمدید میشه بصورت خودکار توسط نظام وظیفه؟
    شما خودتون چند بار تمدید کردید؟
    یه بار خودم زدم از برج 2 با اینکه 01 شده بود چهارش کردم صرفا برای اینکه اونجا که امریه می خواستم بگیرم فقط برج 4 می گرفت هرچند نمیدونم اگه خودمم نمی زدم اونا زحمتشو می کشیدن یا نه ولی دیگه تا الان هر چی تمدید شده خودشون تمدید زدن الانم که 8 شده. اگه میدونستم قراره اینجور تو باتلاق نظام وظیفه گیر بیافتم همون برج 2 می رفتم. اگه شما کسی رو می شناسید که اینطور شده باشه بخواهید به هر جا که میشه اعتراض کنن دیگه که بعیده بذارن از 6/1 امریه دارها یا تکمیلی دارها خدمتشون رو شروع کنن ولی میشه به این امید داشت که لااقل این مدت رو جزو خدمت حساب کنن یا کسری تخفیفی امتیازی چیزی به این گروه بدن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

یه بار خودم زدم از برج 2 با اینکه 01 شده بود چهارش کردم صرفا برای اینکه اونجا که امریه می خواستم بگیرم فقط برج 4 می گرفت هرچند نمیدونم اگه خودمم نمی زدم اونا زحمتشو می کشیدن یا نه ولی دیگه تا الان هر چی تمدید شده خودشون تمدید زدن الانم که 8 شده. اگه میدونستم قراره اینجور تو باتلاق نظام وظیفه گیر بیافتم همون برج 2 می رفتم. اگه شما کسی رو می شناسید که اینطور شده باشه بخواهید به هر جا که میشه اعتراض کنن دیگه که بعیده بذارن از 6/1 امریه دارها یا تکمیلی دارها خدمتشون رو شروع کنن ولی میشه به این امید داشت که لااقل این مدت رو جزو خدمت حساب کنن یا کسری تخفیفی امتیازی چیزی به این گروه بدن...
    من خودم هم امریه داشتم هم دوره تکمیلی داشتم که تمدید خوردم حتی ما دیگه آموزشی هم نداشتیم فقط باید میرفتیم اونجا که افتادیم مهر و امضای ترخیصو بگیریم و برگردیم که نشد
    کاش لا اقل جز کسری باشه
    شما نمیدونید ممکنه کسری بدن یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

96 ماه؟! ماشاءالله.... تو قانونش به ازای هر 30 ماه یک فرزنده میشه 3 تا.
    بله دیگه تقریبا کل هشت سال رو تو جنگ بودن
    منم فرزند دومم[emoji6]
    پس یعنی خیالم تخت تخت باشه؟
    این سه ماه آموزشی و اینا هم معافم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

امروز یکی از دوستانم میگفت کسایی که ارشد، تک‌پسر و در تهران باشن، قطعاً توی 01 و داخل تهران میفتن.
    چنین چیزی صحت داره؟
    گفت مصوبه جدید هست.

ضمناً میگفت برای آموزشی 01 در تهران، ساعت 5 صبح میریم و 4 بعدازظهر برمیگردیم، در واقع هتل هست!
    تایید میکنید؟

10. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

امروز یکی از دوستانم میگفت کسایی که ارشد، تک‌پسر و در تهران باشن، قطعاً توی 01 و داخل تهران میفتن.
    چنین چیزی صحت داره؟
    گفت مصوبه جدید هست.

ضمناً میگفت برای آموزشی 01 در تهران، ساعت 5 صبح میریم و 4 بعدازظهر برمیگردیم، در واقع هتل هست!
    تایید میکنید؟
    اموزشى. كه ممكنه در نيرو زمينى همه جاى ايران باشيد و به صورت قاطع نمى توان گفت اما بعد از اموزشى با توجه به تك پسر بودن در استان محل سكونت هستيد ، اموزشى در ٠١ هم تا ساعت ٤ عصر است كه بعد از ان در صورتى كه نگهبان نباشيد مى توانيد از مرخصى ساعتى تا صبح فردا استفاده كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

12. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام . گروه خونیمو نمیدونم این قسمت گروه خونی رو چیکار کنم؟ فقط هم یک هفته از معافیتم مونده.
    Last edited by [ Ehsan ]; 23-08-2015 at 20:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •