منم همین مشکل رو دارم . هر کاری کردم حل نشد شاید خودش بعدآ درست شه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم همین مشکل رو دارم . هر کاری کردم حل نشد شاید خودش بعدآ درست شه![]()
میگم بچه ها اگر تاریخ جواز کسب به اتمام برسه میشه بازم باهاش گرفت؟
اگر کسی در شرکت پارس گرفته بهم بگه اخه تو مرکز مخابراتیمون یکی شاتل یکی هم پارس انلاین هست مخابرات هم که همه جا هست
دروود
من هم همین مورد رو دارم،کاهش شدید سرعت و افزایش بسیار بالای پینگ!البته با چیز میز!و بدون جیز میز همه چی آرومه...!!امروز صبح تماس گرفتم پشتیبانی گفتند همه چی آرومه!
سلام .
یه سوال من همین امروز واسه 3 ماه 256 اکو شارژ کردم ولی الان میخوام به اکو 512 ارتقاش بدم باید دقیقا چیکار کنم ؟
اینترنتی نمیشه ؟
خوب برو از پشتیبانی شاتل بپرس 23099
فکر نکنم اینترنتی بشه حالا شما تماس بگیر احتمالا باید حضوری بری
به پشتیبانی مربوط نمیشه باید با قسمت فروش صحبت کنه
از صبح زنگ میزنم دو ساعت نگه میداره اون یارو تلفن گویا آخرش میگه متاسفم هیچکی نیست
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
یه چیز دیگه هم هستش من تا دو هفته پیش سرعت دانلود بود 60 الان کردنش 30 بهشون میگم چرا عین آدم جواب نمیدن شما هم اینطوری شدین ؟
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
فکر نکنم مگه چیکار میخوان بکنن ؟ یه پولی میگیرن لابد بعدشم از همونجا سرعتو درست میکنن دیگه ...فکر نکنم اینترنتی بشه حالا شما تماس بگیر احتمالا باید حضوری بری
در ضمن دوستان این شاتل سرعت اکو بالاتر از 512 هم داره ؟ اگه داره چه قیمتی ؟
اینم از پشتیبانیشون
یه زمانی ایمیل میفرستادی 5 دقیقه بعد خودشون با موبایلت تماس میگیرفتن
حالا ایمیلم بفرستی نیم ساعت یک ساعت بعد یه متنی را کپی پیس میکنن میفرستن
باید با قسمت فروش تماس بگیری برای تغییر سرویس
من الان شده یک سال توی شاتل هستم
از بچه های که بیشتر از من توی شاتل هستند کسی میدونه معمولا کی توی تابستان سرعت ها رو دوباره میاره بالا میخواهم بدونم![]()
دلم خوشه ها بابت پست بالا که گذاشتم اول و اخرش هم بازم یه کاری مکنن که از اینترنت بیزار بشی تا وقتی که اینترنت روی محور سیاست راه بره اب تو هاون کوبیدنه
به امیدفردای روشن تر
اما سوال پست بالایم رو جواب بدید
هم اکنون 99 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 99 مهمان)