امریه ما یک روز مونده به اعزام حل شد !!!پادگاه المهدی بابل ! کسی میدونه چه جور جاییه؟
امریه ما یک روز مونده به اعزام حل شد !!!پادگاه المهدی بابل ! کسی میدونه چه جور جاییه؟
سلام.دوستان کسی اطلاعاتی درباره ی پادگان شهید رجایی کرمانشاه نداره به من.بده؟اینکه چجور جاییه و اصولا وسایل مورد نیاز پست اول کفایت میکنه یا وسایل دیگه ای هم با خودم ببرم؟
سلام دوست من خسته نباشید
پادگان شما با امریه دارها و دوره تکمیلی دار های بسیج(دارای برگ کفایت از رزم مقدماتی)چیکار کرد؟مرخص شدن روز اول؟
سلام دوستان حالا ما که ارتش تمدید خوردیم فردا نباید بریم دیگه(البته متاسفانه)؟
آخه بعضیا که دوره تکمیلی و امریه داشتن که ترخیص میشدن خرجی نداشتن فقط باید امضا و مهر میکردن نباید دیگه این همه علاف بشن.بخدا الان امریه هم برای برج 8 به مشکل میخوره...
سلام من مرداد هیجده سالم شد باید چیکار کنم در مورد سربازی؟؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
Last edited by MR.CART; 23-08-2015 at 02:58.
البته من هنوز مدرک پیش دانشگاهی رو نگرفتم و من تو چند تا سایت خبر خوندم که غیبت از وقتی شروع میشه که اخرین مدرک تحصیلی رو بگیری درسته؟؟من الان غیبت کردم یا نه ؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
سلام
دوستان من تنها نوه ی پسر مادربزرگم هستم٬ ایشونم مریض هست و با ما زندگی می کنه. ایا این میتونه دلیلی برای معافیت بشه؟ من شنیدم اینطوری معافیت گرفتن
اطلاعات دقیقشو از کجا می تونم بدست بیارم؟
خیلی مهمه که قبل از اقدام کاملا مطمئن باشم چون اگه بشه باید قبلش از دانشگاه انصراف بدم
من رجبی پور خدمت کردم ، همه جور جایی داره موقع تقسیم حواست باشه اگر اشنا داری بگو جای خوب بندازنت
اون پادگان رده های خیلی بدم داره که از نیرو انتظامیم بد تر هست ولی اکثر جاهاش متوسط بعضی جاهاشم هتل
تا می تونی حراست و دژبان و اماد نیافت موفق باشی
شما اگه این شرایط رو داری معاف میشی در غیر این صورت معاف نمیشی
1- مادربزرگ فاقد شوهر باشد (طلاق يا فوت شوهر)
2- مشمول تنها نوه ذكور بالاي 18 سال مادربزرگ تلقي گردد.
3- فرزندان مادربزرگ در قيد حيات نبوده و فوت كرده باشند.
منظور از فرزندان مادربزرگ >>>
مادربزرگ پدری : پدر، عمو ، عمه - هیچ کدوم نباید در قید حیات باشن
مادربزرگ مادری : دايي ، خاله ، مادر - هیچ کدوم نباید در قید حیات باشن
Last edited by poorya_2; 23-08-2015 at 08:25.
منم دقیقا همین موضوع را نظام وظیفه مطرح کردم البته من امریه دار بودم گفتم که ما آموزشی رو آخر کار بریم ولی تنها جوابی که داد این بود اگه عجله داری تاریخ و آدرسی که تو برگه آبیت خورده می تونی بری اونجا اگه جا خالی باشه اعزامت می کنه ولی دیگه معلوم نیست کجا اعزام شی دوم اینکه امریت می پره و عادی اعزام میشی!!!!
امروزم با کلی شرمساری رفتم ارگان امریم و برای بار سوم 4 تا کپی از برگه اعزام جدیدم تحویلش دادم کم کم می تونم بگم کلکسیونی از انواع تاریخای اعزامو دارم 2 4 6 8 ؟ ؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)