معلومه ایرانسل خوب کارشونو کساد کرده که گیگا رو دستشون باد کرده
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
معلومه ایرانسل خوب کارشونو کساد کرده که گیگا رو دستشون باد کرده
بچه ها این جور پیشنهادها بعدا هم تکرار میشه؟ مثلا 6 ماه دیگه؟
من الان هنوز 70 گیگ دارم، ولی خب سرویس عصرانه گرفتم که بیشتر از یکسال دیگه اعتبار داره...
نمیدونم صبر کنم تا بعد شاید حتی قیمت ها بیشتر از این هم کم بشه یا اینکه الان بخرم؟
این بهترین سرعتی هست که تاحالا با سرویس عصرانه داشتم،
تست با ANNEX_M
تست با ANNEX_A
امیدوارم همیشه همینجوری بمونه
راستی این ANNEX_M و ANNEX_A تفاوتشون توی چی هست؟
روی M بزارم بهتره؟
Last edited by ZeroNetizen; 20-01-2017 at 05:21.
گیگ به قیمت مخابرات، ولی هنوزم گرون
الان تو آلمان پیش پسرم هستم روزی 60 گیگ رایگان دانلود میکنم، اینجا هر ماه 20 یورو برای خط اینترت حجم رایگان و تلفن داخل المان رایگان باهم میدن.
اگر بررسی کنین میبینین ایران گرونترین اینترنت در دنیاست
الان تو قم خطم باید تمدید کنم، معمولا خارج هستم سرویس 128 ماهی 7500 تومان میگیرم تا خطمو جم نکنن
آره این که ما گرون ترین و البته یکی از بی کیفیت ترین اینترنت های دنیا رو داریم که جای تردید نداره
راستی درباره شرایط شما فکر کنم اگر اینترنت خودتون رو تمدید نکنید و هروقت لازم داشتید از 4G استفاده کنید بیشتر به نفعتون باشه...
دوستان تو سرویس عصرانه از کجا میشه امار اون 256 گیگ ساعت 4 تا 8 رو در اورد که چقدر مصرف شده چقدر مونده ؟
اصلا حساب میشه یا کلا رایگانه ؟
بالاخره تکلیف این ساعات چیه ؟
من هر وقت روی A میزارم کیفیت آپلود حدود 300-400 کیلو کم میشه (از ماکسیمم کشش خط) و حدود 2000 تا به میزان دانلود اضافه میشه ولی وقتی روی m هست بر عکسه آپلود تا 1.5-2 مگ هم جواب میده ولی دانلود میاد زیر 9 مگ در حالی که با حالت A کیفیت دانلود میره تا 11 مگ
من برام این هنوز سوال مونده و نمیدونم تمدیدش کنم یا نه اگه محدود باشه به درد نمیخوره ولی اگه اون 256 گیگ حساب نشه مثل سرویس صبحانه که 1395 گیگ حساب نمیشد خیلی سرویس به صرفهای میشه و فک نکنم حساب بشه![]()
حوصله خرید روزانه بسته های انترنت ندارم، ضمنا محل من تو قم فقط 4G ایرانسل جواب میده و ایرانسل بسته های خوبی نداره. به این دلیل موندم پیش آسیاتک. اگر آینده ایرانسل مثل همراه اول بسته های خوبی بده، آره
وقتی حجم تموم میشه این ایپی رو میده اسیاتک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)