سلام دوستان
من سيم كارت اعتباري ايرانسل دارم
ميخواستم ببينم چقدر اعتبار واسه طرح تشويقي لازم هست و چطوري ميتونم اونو فعال كنم ؟
ممنون ميشم جواب بدين![]()
سلام دوستان
من سيم كارت اعتباري ايرانسل دارم
ميخواستم ببينم چقدر اعتبار واسه طرح تشويقي لازم هست و چطوري ميتونم اونو فعال كنم ؟
ممنون ميشم جواب بدين![]()
باید حداقل اونقدری داشته باشه که بتونی باش تعرفه مد نظرتا انتخاب کنی مثلا برای آبی حداقل 5000 تومن داشته باش.اما خوب برای استفاده باید شارژ کنی ها!
تقصیر خودشه! من 100 دفعه گفتم دعواتونا آقا احسانا آقا مازیار بذارین کنار نذاشتن banned شد.می دونستم بند میشه ! تا حالا این تاپیک 2 تا تلافات داده ! حالا مازیار یه یوزر بساز بیا.
من که طرح قرمز رو فعال کردم. اس ام اس فعالسازیش هم اومد.
از فردا بازی شروع میشه.
عزیز شما هم که هرکی یه بن میشه بهش میگی که یه یوزر بسازهتقصیر خودشه! من 100 دفعه گفتم دعواتونا آقا احسانا آقا مازیار بذارین کنار نذاشتن banned شد.می دونستم بند میشه ! تا حالا این تاپیک 2 تا تلافات داده ! حالا مازیار یه یوزر بساز ب
افرادی که بن بشن آی پی شون تحت کنترل قرار میگیره و اگه یه یوزر جدید هم بسازن اون آیدیشون هم بن خواهد شد
البته این بن آقا مازیار به نظر میاد که موقتی باشه چرا که تو تاپیک اخراجی ها چیزی درمورد ایشون گفته نشده
احتمالا حداکثر 7 روزه دیگه میتونه برگرده
سلام
آقا گلاب به روتون
روم به دیوار
شرمنده به خدا............![]()
یکی به ما این ایمیل ایرانسل که برای خدمات مشترکین هستش را میده!!
التماس میکنم![]()
بازم به خاطر این سوال تکراری پوزش میطلبم![]()
چرا مهدی جان التماس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی هم سریع جواب میدن فکر کنم حداکثر 24 ساعت.
موفق باشی
دوستان Gprs شما مشکلی نداره ؟ مال من از دیشب حرف G هست روی صفحه کانکتم میشم اما وقتی کانکت میشه هیچی کیلو بایت رد و بدل نمی کنه بعد از چند ثانیه هم خودش دیس کانکت میشه ! مال شماهام این طوره ؟ به خصوص اصفهانی ها...
Last edited by vahooli; 08-06-2007 at 20:42.
آقا شمام حالا یه یوزر بساز!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)