پچ 1.04 جنرال زیرو اور رو برای دانلود میخواستم.
یکی بذاره لطفا.
ممنون میشم...
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
پچ 1.04 جنرال زیرو اور رو برای دانلود میخواستم.
یکی بذاره لطفا.
ممنون میشم...
سلام خوش آمدید بر ید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بازی نبر د نهایی بدلایل بسیار همچون سر مایه و غیر ه.... در حل 90% ناتمام مو نده ولی به زودی خیلی از کار ها و تجر بیات نبر د نهایی را روی ورژن سوم بازی وار آر ماگدون اجرا کردم به تنهایی که به زودی بر ای دانلود رو ی سایت قر ار می دم ...... ششین ورژن می شه گفت یک انقلاب کامل بر ای بازی جنرالهاست .....
تصاویر ی از این ورژن :
WAR ARMAGEDDON EVOLUTION V:03
![]()
Last edited by ufo-alien; 21-07-2012 at 01:27.
درود
جناب منصوری این لینکی که شما در سایتتون برا دانلود بازی جنرال گذاشتین خومب هست ولی هحج تیم ها که بالا میره بازی گیر میکنه یعنی خیلی کند انجام میشه ولی در ورژن 1.01 که بازی میکردم این مشکل پیش نمیومد
از اول این بوده شما هر چی نیر بیشتر بسازی بازی موتورش سنگین تر میشه.....![]()
درود جناب منصوری بنده با 2 تا هارد بازی میکنم یهو وسط بازی کند میشه خیلی مسخره هست بنده توی ورژن 1.01 که بازی میکردم با 8 تا هارد به زور این مشکل پیش میومد
در ضمن در این ورژن قدرت gla اومده پایین مخصوصا demolation
در ضمن جناب منصوری من چند تا سیو بازی میخواستم با سبک بازی ها میخواستم اشنا بشم کجا میتونم این سیوها رو دانلود کنم
Last edited by game net; 23-07-2012 at 11:44.
درود
جناب منصوری بنده هاماچی رو نصب کردم ولی بازی نمیشه ارور میده
باید چی کار کنم؟
![]()
درود
وقتی دارم انلاین با گیم رنجر باز یمیکنم بعد از چند دقیقه همه چیه من میترکه آخرین پچ که ریختم اینطوری شد اقای منصوری حالا باید چی کار کنم؟
انتشار ورژن سوم بازی وار آر ماگدون
با سلام و تبر یک حلول ماه مبارک رمضان با عنایت پرور دگار و تلاش تیم این ورژن بر ای دانلود آماده گردید .مهم:در همین ابتدا اعلام می داریم این ورژن تنها و تنها بر روی بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل نصب است که ابتدا باید بازی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فر ماید .تو ضیحاتی درمورد بازی : این ورژن دارای 12 تیم و سه کشور می باشد که تا سر حد امکانات ما و بودجه ما به صور ت کاملا و اقعی طر احی شده شما در این بازی شاهد یک بازی منحصر به فر د با گرافیک بسیار بهبود یا فته مو اجه خو اهید بود که نیاز به سیستم بالای دارد .....در این ورژن سعی شده تمام تیمها هوش مصنوعی داشته باشند و تمام تیمها دارای همان اصول بازی محبوب جنرالها هستند در این بازی 18 مامور یت جدید نیز طر احی شده که بر ای هر تیم 6 ما مور یت پیش بینی شده شما تمام امکانات بازی جنرال را در این بازی دارید و در این بازی تعدا د تانکها بسیار بیشتر و واقعی تر هستند سر باز ها بیشتر و واقعی طر احی شدند صدا و اثر ات بازی کاملا طبیعی طر احی شدند ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات و تعقیر ات بازی :تیمها:ار تش ایر ان سپاه پاسدارانارتش امر یکا نیر وی هوایی امر یکا روسیهچین انگلستانفر انسهآلمانکره شمالی ژاپنگروه القاعدهامکانات:تعقییر کلیه تانکها سر باز ها و صدا های بازی بهبود صد رصد گرا فیک و اثر ات بازی از جمله اثر ات انفجار ها و دو د و آتش و ....بهبود صد رصد صداها و آوا های بازی از جمله انفجارات و ....بهبود گرافیک آب تعقییر و بهبود صد در صد بافت زمین تعقییر درختان و بهبود کمی و کیفی درختان محیط.....تعقیر ات تیم ایر ان:طر احی و ساخت بسیار ی از هو اپیما های طبیعی ایر ان ....طر احی و ساخت بسیاری از تانکها و سر باز های ایر ان ....ساختمانهای جدید هوش مصنوعی مثال زدنی بر ای همه تیمها ...دانلود :حجم:۴۵۷ مگابایت
لینک دانلود مستقیم یک:
لینک دانلود مستقیم دو:
طرز نصب :
قبل از هر کاری از پو شه نصب بازی وار آر ماگدون یک پشتیبان بگیر ید .
سپس کافی است پس از در یافت فایل بالا آن را از حالت فشر ده خارج فر ماید شما یک پوشه با نام :
WAR ARMAGEDDON Evolution-v.03
خواهید داشت محتویات داخل پو شه را کپی کنید و وارد پو شه نصب بازی وار آر ماگدون گردید و در پو شه نصب بازی پیس کنید و در بال هر سوالی
گز ینه:copy and replace
را بزنید تمام شد بر ید و از بازی لذت ببر ید .
Last edited by ufo-alien; 23-07-2012 at 18:50.
من نمی دونم شما چیکار ها تا حالا کردید ولی مطمئنم شما یک جا را اشتباه کردید چون من این بازی را هم ردر گیم رنجر و هم در هاماچی بی ارور بازی کردم با رها در مورد کند شدن هم کمتر بساز ید و بهتر حمله کنید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)