تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 325 از 391 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پچ 1.04 جنرال زیرو اور رو برای دانلود میخواستم.
    یکی بذاره لطفا.
    ممنون میشم...

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

پچ 1.04 جنرال زیرو اور رو برای دانلود میخواستم.
    یکی بذاره لطفا.
    ممنون میشم...
    سلام خوش آمدید بر ید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام اقاي منصوري اين هم تابستان تا كي بايد صبر كنيم از نبرد نهاي چه خبر من خودم كارمندم قراره اداره يك ماه تعطيلي بده من ميخواه تو تعطيلات فقط جنرال بازي كنم منتظر جوابتون هستم
    سلام بازی نبر د نهایی بدلایل بسیار همچون سر مایه و غیر ه.... در حل 90% ناتمام مو نده ولی به زودی خیلی از کار ها و تجر بیات نبر د نهایی را روی ورژن سوم بازی وار آر ماگدون اجرا کردم به تنهایی که به زودی بر ای دانلود رو ی سایت قر ار می دم ...... ششین ورژن می شه گفت یک انقلاب کامل بر ای بازی جنرالهاست .....
    تصاویر ی از این ورژن :
    WAR ARMAGEDDON EVOLUTION V:03

Last edited by ufo-alien; 21-07-2012 at 01:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

درود

جناب منصوری این لینکی که شما در سایتتون برا دانلود بازی جنرال گذاشتین خومب هست ولی هحج تیم ها که بالا میره بازی گیر میکنه یعنی خیلی کند انجام میشه ولی در ورژن 1.01 که بازی میکردم این مشکل پیش نمیومد

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

درود

جناب منصوری این لینکی که شما در سایتتون برا دانلود بازی جنرال گذاشتین خومب هست ولی هحج تیم ها که بالا میره بازی گیر میکنه یعنی خیلی کند انجام میشه ولی در ورژن 1.01 که بازی میکردم این مشکل پیش نمیومد
    از اول این بوده شما هر چی نیر بیشتر بسازی بازی موتورش سنگین تر میشه.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

از اول این بوده شما هر چی نیر بیشتر بسازی بازی موتورش سنگین تر میشه.....

درود جناب منصوری بنده با 2 تا هارد بازی میکنم یهو وسط بازی کند میشه خیلی مسخره هست بنده توی ورژن 1.01 که بازی میکردم با 8 تا هارد به زور این مشکل پیش میومد

در ضمن در این ورژن قدرت gla اومده پایین مخصوصا demolation

در ضمن جناب منصوری من چند تا سیو بازی میخواستم با سبک بازی ها میخواستم اشنا بشم کجا میتونم این سیوها رو دانلود کنم
    Last edited by game net; 23-07-2012 at 11:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

درود

جناب منصوری بنده هاماچی رو نصب کردم ولی بازی نمیشه ارور میده

باید چی کار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

درود

وقتی دارم انلاین با گیم رنجر باز یمیکنم بعد از چند دقیقه همه چیه من میترکه آخرین پچ که ریختم اینطوری شد اقای منصوری حالا باید چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

انتشار ورژن سوم بازی وار آر ماگدون
    با سلام و تبر یک حلول ماه مبارک رمضان با عنایت پرور دگار و تلاش تیم این ورژن بر ای دانلود آماده گردید .مهم:در همین ابتدا اعلام می داریم این ورژن تنها و تنها بر روی بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل نصب است که ابتدا باید بازی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فر ماید .
    تو ضیحاتی درمورد بازی : این ورژن دارای 12 تیم و سه کشور می باشد که تا سر حد امکانات ما و بودجه ما به صور ت کاملا و اقعی طر احی شده شما در این بازی شاهد یک بازی منحصر به فر د با گرافیک بسیار بهبود یا فته مو اجه خو اهید بود که نیاز به سیستم بالای دارد .....در این ورژن سعی شده تمام تیمها هوش مصنوعی داشته باشند و تمام تیمها دارای همان اصول بازی محبوب جنرالها هستند در این بازی 18 مامور یت جدید نیز طر احی شده که بر ای هر تیم 6 ما مور یت پیش بینی شده شما تمام امکانات بازی جنرال را در این بازی دارید و در این بازی تعدا د تانکها بسیار بیشتر و واقعی تر هستند سر باز ها بیشتر و واقعی طر احی شدند صدا و اثر ات بازی کاملا طبیعی طر احی شدند ......
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امکانات و تعقیر ات بازی :تیمها:ار تش ایر ان سپاه پاسدارانارتش امر یکا نیر وی هوایی امر یکا روسیهچین انگلستانفر انسهآلمانکره شمالی ژاپنگروه القاعدهامکانات:تعقییر کلیه تانکها سر باز ها و صدا های بازی بهبود صد رصد گرا فیک و اثر ات بازی از جمله اثر ات انفجار ها و دو د و آتش و ....بهبود صد رصد صداها و آوا های بازی از جمله انفجارات و ....بهبود گرافیک آب تعقییر و بهبود صد در صد بافت زمین تعقییر درختان و بهبود کمی و کیفی درختان محیط.....تعقیر ات تیم ایر ان:طر احی و ساخت بسیار ی از هو اپیما های طبیعی ایر ان ....طر احی و ساخت بسیاری از تانکها و سر باز های ایر ان ....ساختمانهای جدید هوش مصنوعی مثال زدنی بر ای همه تیمها ...دانلود :حجم:۴۵۷ مگابایت
    لینک دانلود مستقیم یک:

لینک دانلود مستقیم دو:

طرز نصب :
    قبل از هر کاری از پو شه نصب بازی وار آر ماگدون یک پشتیبان بگیر ید .
    سپس کافی است پس از در یافت فایل بالا آن را از حالت فشر ده خارج فر ماید شما یک پوشه با نام :
    WAR ARMAGEDDON Evolution-v.03

خواهید داشت محتویات داخل پو شه را کپی کنید و وارد پو شه نصب بازی وار آر ماگدون گردید و در پو شه نصب بازی پیس کنید و در بال هر سوالی
    گز ینه:copy and replace
    را بزنید تمام شد بر ید و از بازی لذت ببر ید .
    Last edited by ufo-alien; 23-07-2012 at 18:50.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

درود

وقتی دارم انلاین با گیم رنجر باز یمیکنم بعد از چند دقیقه همه چیه من میترکه آخرین پچ که ریختم اینطوری شد اقای منصوری حالا باید چی کار کنم؟
    من نمی دونم شما چیکار ها تا حالا کردید ولی مطمئنم شما یک جا را اشتباه کردید چون من این بازی را هم ردر گیم رنجر و هم در هاماچی بی ارور بازی کردم با رها در مورد کند شدن هم کمتر بساز ید و بهتر حمله کنید ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •