تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 400 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اونطور که شما میگید بی کیفیت نیست .دکل های همراه اول اکثرا فیبرنوری هستند و پهنای باند بالا و پینگ پایینی دارند و از اونجایی که اکثر کاربران از ایرانسل استفاده میکنند قطعا کیفیت دکل های همراه اول بالاتر از ایرانسل هست .طرح 360 هم از نظر پهنای باند پایدارتره چون من هرجا تست گرفتم با دکل خود مبین نت سرعت 2 تا 3.5 مگابایت بوده که گاها تا 1.5 هم پایین میومده ولی با همراه اول هیچ وقت کمتر از 4.5 مگابایت نشده و همیشه بین 4.5 تا 5 مگ بوده .توی پینگ تفاوت خاصی ندیدم ولی به نظر میومد روی دکل مبین نت پینگ کمی بهتر باشه.
    پول و تعرفه گرون مبین نت رو میدید از نت همراه اول اونم با مقدار و حجم و سیم کارت مبین نت استفاده کنید لااقل سیم کارت همراه اول رو ساپورت میکرد و میشد از بسته های خود همراه اول و تعرفه های اون استفاده کرد یه چیزی . از نظر دکل و فیبر نوری و کیفیت اینترنت همه جا یکسان نیست و فرق داره . مثلا منطقه ما ایرانسل خیلی بهتره راحت تا 12 مگ سرعت میده رو fdd . همراه اول هم تا 8 مگ میده الان با این وضعیت مودم انلاک خوبه یا 360 درجه ؟ هرچقدر ازادی عمل و حق انتخاب بیشتر باشه بهتره .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

بله اسیا تک و بهار نت هر دو از ایرانسل مودم تهیه کردن و رو شبکه ایرانسل هم سرویس میدن و فقط لوگو خودشون رو زدن رو مودم و راحت انلاک میشه .
    الان که قیمت این مودم زده بالا خود ایرانسل که فعلا نداره گرون هم میده .الان کدوم شرکت این مودم رو ارزونتر میده ؟ مثلا زیر 500 ؟

3. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

الان که قیمت این مودم زده بالا خود ایرانسل که فعلا نداره گرون هم میده .الان کدوم شرکت این مودم رو ارزونتر میده ؟ مثلا زیر 500 ؟
    زیر 700 نیست اونم بتونی اسیا تک یا بهارنت پیدا کنی با این قیمت و قفل شده که باید آنلاک کنی اونم هر جایی پیدا نمیشه و تا 1400 هم قیمت میدن مبین نت ارزونه اونم نمیشه انلاک کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

همین امشب با پشتیبانی آسیاتک صحبت کردم گفت نداریم i40 هست یه چیزی تو این مایه ها بهار نت هم که کسی جواب نداد سایتش رو LTE کلیک کنید میزنه بزودی حالا کسی گرفته راهشو بلده به جای تیکه انداختن راهشو بگه بقیه هم یاد بگیرن کلا مگه چی هست موضوع که این عکس العمل انجام میشه ؟ ما نگفتیم نداشتن میگیم ندارن الان
    Last edited by blackbird; 02-05-2019 at 02:10.

6. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

همین امشب با پشتیبانی آسیاتک صحبت کردم گفت نداریم i40 هست یه چیزی تو این مایه ها بهار نت هم که کسی جواب نداد سایتش رو LTE کلیک کنید میزنه بزودی حالا کسی گرفته راهشو بلده به جای تیکه انداختن راهشو بگه بقیه هم یاد بگیرن کلا مگه چی هست موضوع که این عکس العمل انجام میشه ؟ ما نگفتیم نداشتن میگیم ندارن الان
    شما اصلا آدم واقع بین یا حقیقت بینی نیستی ها گفته باشم !!!!! لینک خرید دادم برا اسیا تک ارزونتر از ایرانسل اصلا توجه کردی ؟ میخوای مودم بخری یا با ما کل کل کنی ؟؟؟؟

پشتیبانی اسیا تک نه پشتیبانی ایرانسل همشون مهندس تشریف دارن و مدیر عامل هم میشن بعضی مواقع شما باید واقع بین باشی نه با حرف چند تا جوجه فکلی حساب و کتاب کنی

لینک خرید i60 اسیا تک الان 4 تا موجودی هم داره میخوای بخر نمیخوای برو با افکار خودت درگیر باش و از سایتها بازدید کن و به پشتیبانی زنگ بزن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by saber73; 02-05-2019 at 04:17.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

زیر 700 نیست اونم بتونی اسیا تک یا بهارنت پیدا کنی با این قیمت و قفل شده که باید آنلاک کنی اونم هر جایی پیدا نمیشه و تا 1400 هم قیمت میدن مبین نت ارزونه اونم نمیشه انلاک کرد.
    یعنی اینا همشون فریموور ایرانسلن که شرکت لوگوی خودشو به جای ارم ایرانسل تو فریموور گذاشته ؟

پس هر شرکتی که از پوشش ایرانسل برای تی دی استفاده کنه مودم i60 اون قابل انلاکه درسته ؟ چون من خیلی جاها تی دی دیدم با این مودم که پوشش ایرانسل بوده .اونا رو هم میشه انلاک کرد ؟

9. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یعنی اینا همشون فریموور ایرانسلن که شرکت لوگوی خودشو به جای ارم ایرانسل تو فریموور گذاشته ؟

پس هر شرکتی که از پوشش ایرانسل برای تی دی استفاده کنه مودم i60 اون قابل انلاکه درسته ؟ چون من خیلی جاها تی دی دیدم با این مودم که پوشش ایرانسل بوده .اونا رو هم میشه انلاک کرد ؟
    بله های وب . ایرانسل . اسیا تک . بهار نت از این مودم دارن و همشون انلاک میشه . ایرانسل و بهار نت و اسیاتک هر سه مودمشون همون i60 سری فیوژن ایرانسل هست .

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

بله های وب . ایرانسل . اسیا تک . بهار نت از این مودم دارن و همشون انلاک میشه . ایرانسل و بهار نت و اسیاتک هر سه مودمشون همون i60 سری فیوژن ایرانسل هست .
    سلام

با توجه به یکسان بودن سخت افزار این مودم ها دلیل اینکه مبین نت انلاک نمیشه چی هست ؟

نمیدونستم مبین نت اینقدر قوی کار کرده ... که مودماش انلاک نشن

فکر میکنید کلا انلاک نشدنی هست یا باید صبر کرد؟

12. این کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

ایرانسل بسته های 100 گیگ رو حذف کرده ، میشه دو تا سیم تی دی روی مودم لاک ایرانسل استفاده کرد ؟(یا هر مودم روی یک سیم لاک میشن؟) هرکدوم یه بسته نامحدود بگیرم از هرکدوم به طور مثال دو هفته استفاده کنم ؟
    سیم کارت تی دی جدا رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
    ممنون

14. این کاربر از Webq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ایرانسل بسته های 100 گیگ رو حذف کرده ، میشه دو تا سیم تی دی روی مودم لاک ایرانسل استفاده کرد ؟(یا هر مودم روی یک سیم لاک میشن؟) هرکدوم یه بسته نامحدود بگیرم از هرکدوم به طور مثال دو هفته استفاده کنم ؟
    سیم کارت تی دی جدا رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
    ممنون
    سلام
    سیم کارت TD-LTE ایرانسل رو اگر تهران هستید من دارم میتونم تقدیم کنم

16. این کاربر از sepehr_sn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •