دوستان الان اومدن و اینترنت و خط تلفن رو وصل نمودند دو تا مسئله:
اول سرعتی که بهمون دادن 2 مگ 42 گیگ هستش ولی تست سرعت بغل مودم گرفتم 20 مگ بود، حالا میخوام سرعت 16 مگ 160 گیگ رو سفارش بدم، سرعت رو بجای بالا بردن نیارن پایین ( از 20 بکننش 16). ؟
دوم اینکه الان مودم ته خونه تو اتاق خوابه رسما هیچ وای فایی به این ور خونه نمیرسه، چه کنیم؟ جدای از این pc دستکتاپ من دانگل وای فای نداره، کابل لن میخاد.
خیلی بعیده سرعتت کمتر بشه. کمتر هم اگر بشه معمولا بهشون تماس بگیری زیاد میکنن
میتونستی بگی تا اتاقی که میخوای فیبر رو بکشن (با هزینه اضافه). حالا یا میتونی کابل لن بکشی تا جایی که میخوای (+ یه روتر وایرلس برای وایفای) و یا یه range extender بگیری (تو دیجیکالا هم زیاده)
خونه نو سازه، خودش فیبرکشی شده بود، خود پیمانکار گفت بخوای کابل کشی میکنم برات ولی من من کرد انگار زیاد مایل نبود این کار رو بکنه 300 400 هم قیمت داد.
کابل لن بکشم با همین روتر ADSL میشه وایرلس دارش کرد؟
دیگه اینکه range extender چقدر کارایی دارن؟ چون الان تقریبا تا وسط خونه (اشپزخونه) سرعت یک صدم میشه،
آره میشه با همون احتمالا. NAT و DHCP رو غیر فعال کن. آیپی مودم هم عوض کن اگر نیازه
کارایی که داره. من الان خودم 2 تا گذاشتم که کامل پوشش بده. باید جایی بذاریش که اون نقطه خودش آنتن دهی داشته باشه.
دو تاش میشه 800 تومن، خوب اینجوری بدم کل خونه رو کابل کشی کنه که خیلی به صرفه تره
ادیت: نظرت درباره آداپتور پاورلاین چیه؟
Last edited by dimah2005; 28-12-2020 at 00:10.
بهترین کار اینه که کابل LAN بیارید یه جوری تا نقطه مناسب منزل و اونجا به روتر بزنید.
روی رنج اکستندرها برای سرعت های بالا زیاد حساب نکنید.
مرسی
چه روتری پیشنهاد میکنید؟
ادیت: هم از لحاظ قیمت و هم سرعت مناسب باشه
Last edited by dimah2005; 28-12-2020 at 16:06.
سلام
یک سوال دارم اینکه
چند سال پیش اومدن پیاده رو هارو کندن و کابل هارو عوض کردن جلوی خونه ماهم fat رو هم عوض کردن از اون لحظه به بعد فقط از مخابرات فقط سرویس گرفته شد الان میخوام سرویس تانوما بگیرم از اونجایی که تو کوچه فقط من و 2 همسایه هستیم که از اینترنت استفاده میکنیم بقیه کهنسال های قدیمی به ما هم سرویس میدن یا نه ؟
دوستان این روتر رو تایید میکنید؟
روتر بی سیم شیائومی مدل 4A Gigabit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
دوستان این روتر رو تایید میکنید؟
روتر بی سیم شیائومی مدل 4A Gigabit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)