حرف شما کاملا درسته
ولی قیمت ها وحجم ماهانه پارس انلاین واقعا بهتر از شاتله !
ولی هیچ ارزونی بی دلیل نیست![]()
حرف شما کاملا درسته
ولی قیمت ها وحجم ماهانه پارس انلاین واقعا بهتر از شاتله !
ولی هیچ ارزونی بی دلیل نیست![]()
کسی نبود جواب منو بده ؟![]()
سلام اگه خط بکشه تا 15 مگ میبندن بدون دردسر سرویس جشنواره دانلود شبانه نداره و نمیشه فعالش کرد(در حالت عادی 5500 برای دانلود شبانه میگیرن) سرعت و محدودیت هم نداره چون دانلود رایگان نداره نهایت سرعت رو میده و محدود نمیشه
Last edited by azazaz; 14-01-2016 at 18:42.
پارس آفلاین یک بدی خیلی بزرگ داره که با قند شکنا مشکل داره![]()
سلام دوستان ...
من الان سرویس 512 نامحدود از مخابرات دارم ولی به شدت ناراضی هستم ... دانلود خیلی زیاد ندارم ولی فکر کنم تا ماهی 30 گیگ برام کافی باشه ...
سرویس های آرت چطور هستند مثلا اگه ART2 بگیرم واقعا تا 13 گیگ روی سرعت 1280 هستش ؟ با وی پــی ان چطور هستش شاتل؟
یعنی با کفتر کاکل بسر(فری گیت) یا هات اسپات فیلد هم مشکل داره ؟ !
تو تاپیک پارس افلاین بچه ها این طور می گند![]()
بله دوست عزیز سرویس های آرت سرعت رو هر چی نوشتن همون رو رو خط میبندن مثلا من آرت 4 دارم رو دو مگابیت بستن خط منو که سرعت دانلودم حدود 250 تا 280 کیلوبات بر ثانیه هست،در مورد حجم هم من از 22 گیگ که حداقل حجم سرویسم هست چند بار گذشتم که باید سرعتم رو کم میکردن ولی کاری ندارن به شرطی که شورشو درنیاری
-----------
هیچ مشکلی هم با قندشکن نداره
Last edited by saeed_punisher2013; 15-01-2016 at 10:29.
واسه فعال کردن سرویس گیم به خوده تهران زنگ بزنیم یا مال خوده استان هم کار رو راه می ندازه؟
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان بین ART 2 و سرویس پارس آنلاین موندم ...
پارس یکی از طرح هاش با خرید حجم اضافه حساب کردم ماهی تقریبا 13 گیگ با سرعت 2 برام حدود 25 تومن تموم میشه ... ولی احساس میکنم بازم این حجم برام کمه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)