یک طرفه هست وقتی سند نزده.به خطتون زنگ بزنید اگه گفت خاموشه یعنی فعال شده
یک طرفه هست وقتی سند نزده.به خطتون زنگ بزنید اگه گفت خاموشه یعنی فعال شده
اینم از عکس های تجهیز دکل محل ما با حضور خودم کنار پیمانکاران[IMG]
میبینید که سکتور های قدیمی نسل 2 در حال تعویض هستند.سکتور های نسل 3 جدید هوآوی بود.rru ها اریکسون بودن
Last edited by mohebronaldo; 06-09-2015 at 22:55.
یه دکل رو یکی از ساختمونای محل نصب کردن خیلی وقته که هستش بعد یه شب روشنش کردن بعد دوباره خاموش شد یعنی من از روی چراغ قرمز چشمک زن روش فهمیدم میخوام بدونم ممکنه این روشن باشه ولی چراغش کار نکنه؟
روی rru یه نور ضعیفی اگه چشمک میزنه درحال کار کردن هست
این همون دکلی نیست که شما فکر می کردی نسل 3 هست؟؟
دوستان به نظر من همراه اول فقط واسه تماس و پیامک خوبه ولی از لحاظ اینترنت خیلی مونده به ایرانسل برسه دوستان موافقن؟
البته ایرانسل هم 100% راضی کننده نیس ولی بهتره
بنظرم رایتل از این 2 تا بهتره
رایتل حتی با 1 خط انتن هم کیفیت خوبی داره و از همه مهمتر دائم مثل این دو اپراتور بین 2G و 3G سوییچ نمیشه
همراه اول ایرانسل مثل همن فقط تو مناطق مختلف کیفیتشون کمو زیاد میشه اینه که یکی میگه همراه اول بهتره یکی دیگه میگه ایرانسل
اون زمان یه نوکیا داشتم وقتی میرفتم تو بروزر آرم G میومد اما با ایرانسل.هنوز همراه اول اینترنت نداشت.اون موقع اینترنت مشکل داشت.یه بار آرمش نیومد حالم یه جوری شد.چه برسه به الانه همراه اول.بعدش هم که اینترنتش اومد به زور هم وصل میشد سرعتش هم رو 6 کیلوبایت بود تازه هم G هم بود با سونی اریکسون k 320
آره چون رایتل فقط نسل 3 هست واسه همین کلا همه چیش فرق داره از نظر سرعت و کیفیت اینترنت
رو همه مدل شبکه ای هست
زنگ زدم گفت فردا فعال میشه احتمال زیاد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)