تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 752 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335375425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز قانون مشخصی برای نگهداری هدفون نیست
    اما برای هدفونهای مختلف یک سری مسائل رو باید رعایت کرد.
    جواب سوال شما بستگی به کاربرد شما داره مثلآ اگه از هدفونتون به صورت همراه استفاده می کنید باید یک کیف حمل داشته باشید و اگه هدفون شما همراهش نبود به تجربه می تونید از کیف محافظ مبایل استفاده کنید که تنوع زیادی هم دارند و هم ارزان قیمت

اگه کاربردتون فقط توی خونه یا یک جای ثابت هست بهتره که هدفون رو داخل کشوی میز یا یک جایی که دور از نور و تغییرات دمای محیط باشه نگهداری کنید.
    سعی کنید کابل هدفون رو تا جای ممکن دسته نکنید نه اینکه چنگ بزنید و جمش کنید دسته کردن کابل هدفون باعث کوتاه شدن عمر کابل میشه.

البته ای کاش می گفتین هدفون شما از چه نوعی هست تا دوستان بهتر شما رو راهنمایی می کردند.

شما هم موفق باشید.
    - بیشتر تو خونه استفاده میکنم بعضی وقتها هم بیرون.
    - تو کشو بذاریم.. اگه تو کشو وسائلی داشتیم که ممکن بود مغناطیس داشته باشن نباید بذاریم دیگه؟ بعد تو ش هم خرت و پرتهای مختلف ممکنه باشه. همینطوری آدم میذاره ولو میشه لای اونا!
    - چنگ که نمیزنم ولی دسته هم نکنم؟! پس همین طوری باز باشه؟!
    -نوعش؟ همین کوچیکها دیگه. هدفون بزرگم دارم ولی سوال در مورد کوچیکا بود. حالا واسه نوع بزرگم توضیح بدید بد نیست. منتها بزرگها اکثرا جعبه هاشون جوریه که پس از باز کردن قابل استفاده س.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

راستی فیلیپس یه هدفون جالبی ساخته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ظاهرا فقط طرحش باشه و تولید نشده. نه؟ چون نام مدلی هم ننوشته.
    البته مارک فیلیپس رو دوست ندارم! ازش دوتا هدفون داشتم ناراضی بودم.
    همینطوری اتفاقی این طرح رو دیدم گفتم شما هم ببینید جالبه...
    Last edited by Nocturne; 04-06-2011 at 11:13.

3. 2 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام و عرض ادب..
    با بودجه ماکزیمم 150 هزار تومن مناسب ترین earphone ه تو گوشی یا earbud ای که میشه تهیه کرد چیه؟
    قابلیت Noise Cancelling البته مزیت محسوب میشه اما برام حیاتی نیست،
    از برندهای Senheiser یا Shure یا Sony کدام رو توصیه میکنید و هر برند نسبت به دیگری چه مزایا/معایبی دارن؟
    سلام به شما
    دوست عزیز شما اگه قصد خرید هدفون از ایران دارید که فقط محدود به سونی هستید چون نه سنهایزر مدل مورد نظر شما رو داره و نه اینکه شور اینجا گیرتون میاد.

دوست عزیز مقایسه برند کار اشتباهی هست بهتره که مقایسه بین دو یا چند محصول بین دو برند باشه تا مقایسه ای منسفانه باشه چطور ممکنه برند شور را با حدود 10 مدل هدفون با سنهایزر که حداقل 100 مدل هدفون تولید کرده مقایسه کرد.

برای اینکه جواب گرفته باشید:
    1. SHure SE215 امتحان نکردم ولی از خریدش پشیمون نخواهید شد.
    2. Sony mdr-ex500 کیفیت صدای خوبی به نسبت قیمت داره.
    3. sennheiser mx-980 که یک کمی از بودجه شما بالاتره.

شما هم موفق باشید.

5. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

- بیشتر تو خونه استفاده میکنم بعضی وقتها هم بیرون.
    - تو کشو بذاریم.. اگه تو کشو وسائلی داشتیم که ممکن بود مغناطیس داشته باشن نباید بذاریم دیگه؟ بعد تو ش هم خرت و پرتهای مختلف ممکنه باشه. همینطوری آدم میذاره ولو میشه لای اونا!
    - چنگ که نمیزنم ولی دسته هم نکنم؟! پس همین طوری باز باشه؟!
    -نوعش؟ همین کوچیکها دیگه. هدفون بزرگم دارم ولی سوال در مورد کوچیکا بود. حالا واسه نوع بزرگم توضیح بدید بد نیست. منتها بزرگها اکثرا جعبه هاشون جوریه که پس از باز کردن قابل استفاده س.
    دوست عزیز
    نگران آسیب مغناطیسی به هیچ هدفونی نباشید چون آهنربای داخلی خود هدفون بسیار قوی هست و برعکس شما باید یک کمی مراقب آسیب زدن هدفون به وسائلی که به مغناطیس حساس هستند باشید(مثل کارت اعتباری)

آحه کی خرت و پرت می ریزه توی کشوی میز این وسائل که جاشون توی انباری هست نه کشو ، دوست من

درسته ، هر چه کمتر کابل هدفون باز و بسته بشه عمرش بیشتره

زیاد نگران این نوع هدفونها نباشید اتفاقآ این نوع هدفون یکی از انواعی هست که از این نظر نیاز به مراقبت سختگیرانه نداره فقط احتیاط کنید که زمانی که قصد استفاده از هدفون دارید سری اون را کاملآ تمیز کنید که باعث ورود چیزهایی که به سری هدفون چسبیده به داخل گوش نشه حتی اگر همین 10 دقیقه پیش استفاده کردید.

نه خیر انفاقآ هدفونهای Full Size یکی از پر دردسرترین هدفونها از نظر نگهداری هستند چون:
    1. کابل اونها همیشه سنگین هست
    2. وزن هدفون بسیار سنگین هست و هر لحظه احتمال داره هنگام جمع کردن از دست شما سر بخوره
    3. دستگیره یا محل نگهداری مناسبی نداره که نقطه اتکای هدفون باشه
    4. به خاطر بزرگی جثه توی کشو اصلآ جا نمی شه
    5. روی میز به صورت ایستاده قرار نمی گیره و همیشه به یک سمت افتاده هست که این مسئله بعد از مدتی باعث قطعی در کابل میشه
    6. هیچ کس حوصله نمی کنه همیشه اون رو باز و جمع کنه حتی اگر صبر ایوب داشته باشه من در مورد این مسئله با شما شرط می بندم(تجربه چند ساله سر و کله زدن با این نوع هدفون)
    7. همیشه اولین قسمت خرابی اونها کابل هست و اکثرآ از کنار درایور قطع شده. بر عکس تمام مدلهای دیگه که از کنار فیش قطع میشن
    8. نظافت این دسته کار خیلی مشکلی هست البته میشه گفت در اکثر مواقع هیچ راهی وجود نداره
    9. پد انها هم گرون بوده و هم اینکه به سختی گیر میاد ولی به راحتی کثیف شده و بعد از مدت کوتاهی دفورمه میشه
    10. به کوچکترین ضربه حساس بوده و ممکن با یک بار رها شدن از دست شما به دو نیم تقسیم بشه
    11. حمل بسیار مشکلی دارند با کیف حمل که چه عرض کنم باید با مینی چمدان اون رو جابجا کنید
    12. برای کاربرد داخلی طراحی شده اند اما همین محیط داخلی هم پر از آلودگی مثل گردو خاک هست که به راحتی توی هدفون نفوذ کرده و با عث بی کیفیتی هدفون بعد از مدت نه چند طولانی میشه
    13. تا نحوست همین شماره فکر کنم کافی باشه

شما هم موفق باشید.

راستی فیلیپس یه هدفون جالبی ساخته:
    کد:

ظاهرا فقط طرحش باشه و تولید نشده. نه؟ چون نام مدلی هم ننوشته.
    البته مارک فیلیپس رو دوست ندارم! ازش دوتا هدفون داشتم ناراضی بودم.
    همینطوری اتفاقی این طرح رو دیدم گفتم شما هم ببینید جالبه...
    خیلی طرح زیبایی اما . . .

کاربردی نیست متاسفانه و تا اونجایی که به ذهنم میرسه تولید هم نشده.

فلیپس برند مطرحی هست اما نه برند هدفون ساز و هدفونهایی که تعداد مدلهاش کم هم نیستند صرفآ برای زیر خط فقر تولید کرده چون نه نام گذاری مشخصی برای مدلها داره نه اینکه طرح حرفه ای بیشتر جنبه فشن هدفون برای فلیپس مهمه تا کیفیت صدا اما فراموش هم نکنیم که قیمت ارزونی هم دارند از مدل اول تا آخر زیر 5 تومن با هم تفاوت قیمت دارند(البته یک کمی به شوخی)

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:52. دليل: پست متوالی

7. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام به شما
    دوست عزیز شما اگه قصد خرید هدفون از ایران دارید که فقط محدود به سونی هستید چون نه سنهایزر مدل مورد نظر شما رو داره و نه اینکه شور اینجا گیرتون میاد.

دوست عزیز مقایسه برند کار اشتباهی هست بهتره که مقایسه بین دو یا چند محصول بین دو برند باشه تا مقایسه ای منسفانه باشه چطور ممکنه برند شور را با حدود 10 مدل هدفون با سنهایزر که حداقل 100 مدل هدفون تولید کرده مقایسه کرد.

برای اینکه جواب گرفته باشید:
    1. SHure SE215 امتحان نکردم ولی از خریدش پشیمون نخواهید شد.
    2. Sony mdr-ex500 کیفیت صدای خوبی به نسبت قیمت داره.
    3. sennheiser mx-980 که یک کمی از بودجه شما بالاتره.

شما هم موفق باشید.
    خیلی ممنون آقا رضا،
    البته میتونم از سایت های خارجی هم خرید کنم و محدودیتی از این بابت ندارم. تو سایت آمازون جند مدل دیگه از برندهای Ue و Altec Lansing و SHure دیدم و به نظرم جالب رسید. نظر شما در مورد اینا چیه..؟

Ultimate Ears SuperFi 5vi Noise Isolating Earphones w/ Microphone
    Altec Lansing UHP336 Snugfit In-ear Earphone
    Shure SE210 Sound Isolating Earphone - Black
    Shure SE115-K Sound Isolating Earphones with Dynamic Microspeaker II

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فقط احتیاط کنید که زمانی که قصد استفاده از هدفون دارید سری اون را کاملآ تمیز کنید
    اتفاقا یکی از سوالامم همین بود. تمیز کردن اینا چه طوریه؟!
    اونها که پلاستیکی دارن مثل ep630 رو با دست باید پاک کرد؟ یا چی؟ میشه هم شست دیگه ها؟
    دسته دیگه که عادی اند و سرشون چیزی مثل پارچه هست چطور؟ اونها هم مدتی بعد کثیف میشن. فکر کنم بهترین راه شستن باشه. نه؟
    البته بعضی از عادی ها هم چیزی سرشون نیست (مثل مال آیپادم) فکر کنم همون پاک کردن با دستمال مرطوب خوب باشه. درسته؟

و اکثرآ از کنار درایور قطع شده. بر عکس تمام مدلهای دیگه که از کنار فیش قطع میشن
    منظورتون کجاهاست؟
    پد انها هم گرون بوده
    هدفون پد داره؟! مفهومش چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی ممنون آقا رضا،
    البته میتونم از سایت های خارجی هم خرید کنم و محدودیتی از این بابت ندارم. تو سایت آمازون جند مدل دیگه از برندهای Ue و Altec Lansing و SHure دیدم و به نظرم جالب رسید. نظر شما در مورد اینا چیه..؟

خواهش میکنم دوست من
    عالیه که دسترسی به بازار خارج دارید

این مدلهایی که شما انتخاب کردید از جمله مدلهای خوب هستند اما Altec برند هدفون سازی نیست و اینکه برند شور هر چند وقتی یک خونه تکانی می کنه و چند تا از محصولاتش رو از رده خارج میکنه البته به دلایلی که خیلی جای بحث داره
    به هر حال Se215 جدیدترین و به صرفه ترین محصول این برند هست و جایگزینی برای محصولات از رده خارج مثل Se210 که یکی از انتخابهای شما بود.

تقریبآ محصولات شور تاکید بر صدای مید داشته و کیفیت صدای خوبی دارند اما ترجیح میدم جای شما بودم Se215 از این برند میگرفتم چون فقط قیمت کابلش 50 دلاره و جالب که بدونید کابل اون همون کابل هدفون Se535 خودم هست و هم اینکه استایل جدید اون یک مزیت نسبت به بقیه هست که شور داره در محصولات جدیدش بکار میگیره. به نظرم برادر کوچولوی Se535 هست.

و در پایان از بین Ultimate Ears SuperFi 5vi و Altec Lansing UHP336 دومی گزینه مناسب تری هست واغلب کسانی که داشتند از اون راضی تر بودند.

شما هم موفق باشید.

اتفاقا یکی از سوالامم همین بود. تمیز کردن اینا چه طوریه؟!
    اونها که پلاستیکی دارن مثل ep630 رو با دست باید پاک کرد؟ یا چی؟ میشه هم شست دیگه ها؟
    دسته دیگه که عادی اند و سرشون چیزی مثل پارچه هست چطور؟ اونها هم مدتی بعد کثیف میشن. فکر کنم بهترین راه شستن باشه. نه؟
    دوست عزیز بهتره که برای آشنایی بیشتر با هدفون یک سر به اینجا بزنید:

کد:
    و البته جواب شما در رابطه با نگهداری از هدفون هم توی پست شماره 23 مفصل داده شده.

البته بعضی از عادی ها هم چیزی سرشون نیست (مثل مال آیپادم) فکر کنم همون پاک کردن با دستمال مرطوب خوب باشه. درسته؟
    اینها رو هیچ کار خاصی نمی شه کرد و تنها پیشنهاد اسفاده از فوم (ابری هست که برروی سری هدفون قرار میگیره)
    استفاده کنید تا اینکه چربی و رطوبت گوش و گردوخاک محیط باعث کیپ شدن سوراخهای ریز هدفون نشه چون اگه کیپ شد به راحتی قابل باز شدن نیست.
    منظورتون کجاهاست؟
    هدفون پد داره؟! مفهومش چیه؟
    منظور نقطه اتصال کابل به خود هدفون هست.
    همون روکش پارچه ای که شما فرمودید پد اسمش هست.
    دوست من اگه می دونستم معنی فارسی اون چی هست که حتمآ استفاده میکردم اما معنی درستی به فارسی نداره این PAD یا همون پد.

البته برای توضیح میشه گفت که پد برای هدفونهای معمولی و Full Size ساخته میشه و در حقیقت از جنس پارچه ای نرم به همراه فوم(ابری) هست که متاسفانه قابل شتشوی چند باره نیست و حداکثر تا دو یا سه بار قابل شستشو هست به دلیل از بین رفتن حالت فوم و هم اینکه نسب و جدا کردن آن اغلب یکی از مراحلی هست که باعث پاره شدن آن می شود و دیگر قابل استفاده نخواهد بود.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:52. دليل: پست متوالی

11. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    توی خودم

پيش فرض

خیلی ممنون آقا رضا،

1 چیز کوچولو در تکمیل فرمایشات برادر رضا
    210 رو سراغش نرو
    درایور 210 فکر کنم Balanced Armature بود ولی 215 , Dynamic شده , تو این رنج قیمت به تجربه دینامیک ها صدای بهتری دارن وفکر کنم خود کمبانی شور هم به همین دلیل درایورش رو عوض کرد. 210 رو بگیری احتمالا از ضعف بیسش ناراحت میشی - در سبک های کلاسیک و راک خوبه (مخصوصا کلاسیک - راک هم بستگی داره به چی بگی راک) ولی نه برای بقیه
    بعدشم شما آخر سر بلیرت مشخص نشد؟
    Last edited by Heart Banger-97; 05-06-2011 at 00:20.

13. 2 کاربر از Heart Banger-97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 3years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

آقا رضا یه موقعیتی پیش آمده، یک آشنایی از آلمان میاد ایران.
    دو تا مسئله هست:
    منطقیه به نظرتون که یگم از اونجا هدفون بخره بیاره؟
    و یک دیگه اینکه دوستی دارم ایشون هم اهل موزیکه منتهی برعکسه بنده دنبال earphone میگرده.
    یه چیزی تو مایه‌های IE8 و اینا. ماکز می‌خواد 300 تومان بشه. اگر خرید از آلمان اوکی باشه earphoneهای سنهایزر چه مدلی میشه خرید با این قیمت؟ (نوع موزیک هم تقریباً شبیه هم گوش می‌دیم= ترنس + Deep Bass)

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

آقا رضا یه موقعیتی پیش آمده، یک آشنایی از آلمان میاد ایران.
    دو تا مسئله هست:
    منطقیه به نظرتون که یگم از اونجا هدفون بخره بیاره؟
    و یک دیگه اینکه دوستی دارم ایشون هم اهل موزیکه منتهی برعکسه بنده دنبال earphone میگرده.
    یه چیزی تو مایه‌های IE8 و اینا. ماکز می‌خواد 300 تومان بشه. اگر خرید از آلمان اوکی باشه earphoneهای سنهایزر چه مدلی میشه خرید با این قیمت؟ (نوع موزیک هم تقریباً شبیه هم گوش می‌دیم= ترنس + Deep Bass)

ممنون
    سلام به شما
    قدمشون مبارک و پر برکت برای شما
    دوست عزیز هیچ فرقی نمی کنه هدفون رو از کدوم کشور یا بازار تهیه کنید فقط به دو نکته دقت کنید:
    1. اصل بودن
    2. قیمت واقعی
    و چون ما یک فاصله جهانی با بازار جهانی داریم به مسائل و شرایط گارانتی نه به صورتی که ملاک انتخاب باشه بلکه به صورت یک گزینه ای که شرکت سازنده اون هدفون از ساپورت خریدار دریغ نمی کنه و برای خریدار ارزش بیشتری قائل هست.

به این مدل هدفونهایی که برای دوست فرمودین اصطلاحآ Inear گفته میشه که معنی فارسی اون "تو گوشی" میشه.
    Sennheiser IE8 یک کمی از بودجه شما بالاتر هست اما اگه دوست دارید می تونید از همین برند IE7 رو انتخاب کنید که یک کمی از IE8 از نظر بیس ضعیف تر هست البته نه به اون معنی که برای سبک مورد علاقه دوستتون مناسب نباشه چون سبکهای الکترونیک به زور هم که شده از هدفون صدا میگیرن.
    به هر حال هر دوشون توسط شرکت آلمانی هدفون سازی که بیش از 60 سال تجربه ساخت داره طراحی و تولید شده و اونجا هم گیرتون میاد فقط یک مسئله هست اونم به خاطر تفاوت ارزش یورو و دلار ممکنه یک کمی گرونتر آب بخوره.

چون آلمان بازار اینترنتی اون خیلی خوب کار میکنه بر عکس بعضی کشورها میتونید اینترنتی از اونجا خرید کنید و گزینه های مناسب دیگه:
    1. Klipsch Image X10 - همون جنس صدایی که دوست دارید و مناسب سبک مورد علاقه شما فقط یک کمی Soundstage محدودی داره اما صدای بیس اون قوی و غنی هست.
    3. Shure SE425 - مناسب برای سبک مورد علاقه شما اینهم Soundstage با همون محدودیت x10 داره اما مید خیلی خوبی داره به خصوص برای سبک Trance Vocal که Vocal اون زن باشه محشره.
    3. Ultimate Ears TripleFi 10 Pro - از نظر جنس صدا بین دو تای قبلی قرار گرفته اما بیس اون ضعیف تر از هر دو هست ولی با این شرایط باز هم یک گزینه مناسبه برای سبک مورد علاقه شما هست. Soundstage این مدل از بقیه بیشتر بوده و کمک به درک بیشتر فضای سبک Trance میکنه.

پیشنهاد نهایی:
    1. هدفون IE8 دقیقآ با X10 در ردیف اول انتخاب
    2. هدفون IE7 با یک کمی بیس ضعیفتر از IE8 در انی ردیف به همراه Shure SE425
    3. Ultimate Ears TripleFi 10 Pro

البته قیمت جدید این مدلها را باید بگیرید اما تا اونجایی که خاطرم هست همگی توی یک رنج قیمت هستند.

شما هم موفق باشید.

16. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •