درسته و موافقم در مورد پاس تو عمق و همچنین سرعت و قدرت بازیکنها
ولی اون پرش که گفتی برعکس تاثیرش زیاده . واسه من یک بار هم نشده بازیکنی که پرشش کمه بتونه هد بزنه .
درسته و موافقم در مورد پاس تو عمق و همچنین سرعت و قدرت بازیکنها
ولی اون پرش که گفتی برعکس تاثیرش زیاده . واسه من یک بار هم نشده بازیکنی که پرشش کمه بتونه هد بزنه .
من بازی نسخه شرکتیش گرفتم.وقتی میخوام بازی اجرا کنم.ارور میده.همون dont send قدیم.رو یه سیستم دیگه اجرا شد.وقتی که lunch یازی میزنم پیغام میده origin رو اپدیت کن.مشکلش چیه؟
دوستان من یه مشکل عجیب دارم
اول فک میکردم اتفاقیه اما چند بار واسم پیش اومده
وقتی توپ زیرپامه و با سرعت در حال حرکتم گاهی که توپ یکم از پاش جدا میشه جهتو که عوض میکنم توپو ول میکنه و میره به همون سمتی که جهتشو گرفتم !!! البته کم اتفاق افتاده
تمام آپدیت ها رو نصب کردم اما بازی رو از همین سی دی فروشیا گرفتم صریر گیم هستش
واسه شما هم پیش اومده یا از نسخه بازیم هستش ؟
این باگ نیست و صد درصد مربوط به اسلایدر ها user هست و در مرحله دوم تنظیمات دسته که شاید بعضی رو manul باشه
چرا save صحنه ها تو فیفا 14 اینجوریهمثلا اگه از داخل خود بازی یک گل یا کلا دقایقی از بازی رو سیو کنی و بعد بخوای تو خود فیفا بری و تماشا کنی انگار داری تصویر رو تو تی وی 14 سیاه سفید می بینی . همش برفکی و تصویر کوچیکه
بعد رایطه ی این شرکت ea که کانادایی هست با انگلیسی ها چیه ؟ مدیراش انگلیسی هستن ؟تیم های انگلیسی رو قوی تر از اون چیزی که هستن نشون میده
مثلا یه جام ضربدری گذاشتم و چند تا تیم انگلیسی مثل اورتون و چلسی و .... هم قرار دادم . بعد به نتایج نگاه می کردم شاخ در آوردم
چلسی رفت و برگشت 6 بر صفر آث میلان برد
اورتون 7 تا به بایرلورکوزن زده
منچستر 6 بر صفر دورتموند رو برده
لامصب همشم تیمای انگلیسی صعود کردن. عجب هوش مصنوعی ای
داوری که تهشه . یعنی اگه بازیکن من تو محوطه جریمه ی خودم اینجوری کنه ، پنالتی و اخراج هست اما تو محوطه جریمه اون انگار نه انگار![]()
احتمالا اینطوریه که وقتی توپ رو جلو میندازی حریف هم همون دور و بر هستش که وقتی توپ از پات جدا میشه مالکیت توپ میشه مال حریف و از اونجا که منطق فیفا منطق 0 و 1 هستش یه تیم همیشه توپ رو در اختیار داره و یه تیم همیشه در حال دفاع هستش و ما بینش رو نداریم . مثلا حالتی که توپ یه جای زمین افتاده باشه و دو طرف بخوان با هم شوت کنن .
داوری که واقعا تهشه
من با یکی مثل مسی تکل میکنم و پرت میشم اونور و حتی توپ رو هم نمیتونم بگیرم داور خطا میگیره و کارت قرمز هم میده به مسی (یه چیزی تو مایه های کاکرو که همه رو پرت میکرد)
از اونطرف حریف با پا میاد تو شکم یار من و توپ رو میگیره و باز هم منو پرت میکنه اما خطا نمیگیره . چیزی به نام بازی خطرناک هم که توی فیفا ندارم وگرنه توی فیفا 14 کلی خطا گرفته میشد .
یه مشکلی که خیلی عذاب اوره تو فیفا نبود توپ جمع کن کنار زمینه
گاهی بازیکن ده متر میدویه دنبال توپ
این EA باید یه چندتا توپ جمع کن مشهدی تو بازی میذاشت خخخ![]()
جالبه بعضی وقتها اینقدر میدووه تا به توپ میرسه ولی چون فاصله زیاده توپ رو ول میکنه . خیلی خیلی مسخره است این حرکت . اخه EA با کدوم عقلی همچین سیستمی طراحی کرده . کجای دنیای واقعی تا این حد دنبال توپ میدوون ؟ تو 13 این سیستمش طبیعی تر بود .
امروز داشتم بازی میکردم که توپ رو مدافع حریف دور کرد رفت طرف سرمربی یکی از تیم ها.مربیه فرار کرد و دوید تو زمین که یه موقع توپ بهش نخوره!!بعد بازیکن من رفت اوت رو سریع پرتاب کنه که توپ دوباره طرف سرمربی رفت.دوباره در رفت .تا وسط زمین رفت!!!
خیلی ترسو بود مربیه!!!!تا اوت نشد از زمین هم بیرون نمیومد.انگار اون وسط اعتراض میکرد(شایدم میرقصید
)چرا اینجوریه؟
کاش فیلشو میگرفتیعجب سوژه ای بودا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)