تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 444 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335375425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پاس تو عمق زمینی که اصلا نباید داد چون به قول دوستمون واقعا پاهاشون کش میادو میگیرنش خیلی افتضاست مثلا یه دفاع حریف جلومه و یه یار دیگم سمت راستش میخوام پاس تو عمق اریب بدم اما توپ رو مستقیم پاس میده تو بغل دروازبان
    یه چیز دیگه هم که متوجه شدم اینه که تو فیفا(آخه چند هفتست اومدم فیفا) سرعت بازیکن زیاد مهم نیست ! قدرت بازیکن خیلی مهم تره
    چون در هرصورت دفاع حریف بهت میرسه اگه قدرت بازیکنی که توپ زیر پاشه زیاد باشه به این راحتی توپو ازش نمیگیرن مثلا من با مسی که سرعتش 90 هست فک کنم یا بیشتر تو عمق رفتم دفاعش کلی با من فاصله داشته خودشو رسوند جهتو عوض نکردم مستقیم رفتم گفتم چون سرعت مسی زیاده نمیگیره توپو اما راحت گرفتش برعکسشم بود یعنی خیلی شده سرعت بازیکنم کم باشه اما به خاطر strength بالا نمیتونن توپو بگیرن اما تو pes سرعت مهم تر بود
    یکی دیگه هم اینکه هد زنی به jumping ربطی نداره واسه من نیمار که پرشش رو هفتادو خرده ای هست خیلی بهتر از جو که پرشش رو نود هستش هد میزنه
    این چیزایی بود که تو این چند هفته فهمیدم اگه اشکالی داره یا نکته ای که من نمیدونم دوستان فیفا باز بگن که یاد بگیریم
    درسته و موافقم در مورد پاس تو عمق و همچنین سرعت و قدرت بازیکنها
    ولی اون پرش که گفتی برعکس تاثیرش زیاده . واسه من یک بار هم نشده بازیکنی که پرشش کمه بتونه هد بزنه .

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه estark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نا کجا

پيش فرض

من بازی نسخه شرکتیش گرفتم.وقتی میخوام بازی اجرا کنم.ارور میده.همون dont send قدیم.رو یه سیستم دیگه اجرا شد.وقتی که lunch یازی میزنم پیغام میده origin رو اپدیت کن.مشکلش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان من یه مشکل عجیب دارم
    اول فک میکردم اتفاقیه اما چند بار واسم پیش اومده
    وقتی توپ زیرپامه و با سرعت در حال حرکتم گاهی که توپ یکم از پاش جدا میشه جهتو که عوض میکنم توپو ول میکنه و میره به همون سمتی که جهتشو گرفتم !!! البته کم اتفاق افتاده
    تمام آپدیت ها رو نصب کردم اما بازی رو از همین سی دی فروشیا گرفتم صریر گیم هستش
    واسه شما هم پیش اومده یا از نسخه بازیم هستش ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

وقتی توپ زیرپامه و با سرعت در حال حرکتم گاهی که توپ یکم از پاش جدا میشه جهتو که عوض میکنم توپو ول میکنه و میره به همون سمتی که جهتشو گرفتم !!! البته کم اتفاق افتاده
    این باگ نیست و صد درصد مربوط به اسلایدر ها user هست و در مرحله دوم تنظیمات دسته که شاید بعضی رو manul باشه

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

چرا save صحنه ها تو فیفا 14 اینجوریه مثلا اگه از داخل خود بازی یک گل یا کلا دقایقی از بازی رو سیو کنی و بعد بخوای تو خود فیفا بری و تماشا کنی انگار داری تصویر رو تو تی وی 14 سیاه سفید می بینی . همش برفکی و تصویر کوچیکه

بعد رایطه ی این شرکت ea که کانادایی هست با انگلیسی ها چیه ؟ مدیراش انگلیسی هستن ؟
    تیم های انگلیسی رو قوی تر از اون چیزی که هستن نشون میده
    مثلا یه جام ضربدری گذاشتم و چند تا تیم انگلیسی مثل اورتون و چلسی و .... هم قرار دادم . بعد به نتایج نگاه می کردم شاخ در آوردم چلسی رفت و برگشت 6 بر صفر آث میلان برد اورتون 7 تا به بایرلورکوزن زده منچستر 6 بر صفر دورتموند رو برده لامصب همشم تیمای انگلیسی صعود کردن. عجب هوش مصنوعی ای

داوری که تهشه . یعنی اگه بازیکن من تو محوطه جریمه ی خودم اینجوری کنه ، پنالتی و اخراج هست اما تو محوطه جریمه اون انگار نه انگار

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

احتمالا اینطوریه که وقتی توپ رو جلو میندازی حریف هم همون دور و بر هستش که وقتی توپ از پات جدا میشه مالکیت توپ میشه مال حریف و از اونجا که منطق فیفا منطق 0 و 1 هستش یه تیم همیشه توپ رو در اختیار داره و یه تیم همیشه در حال دفاع هستش و ما بینش رو نداریم . مثلا حالتی که توپ یه جای زمین افتاده باشه و دو طرف بخوان با هم شوت کنن .
    چرا save صحنه ها تو فیفا 14 اینجوریه مثلا اگه از داخل خود بازی یک گل یا کلا دقایقی از بازی رو سیو کنی و بعد بخوای تو خود فیفا بری و تماشا کنی انگار داری تصویر رو تو تی وی 14 سیاه سفید می بینی . همش برفکی و تصویر کوچیکه

بعد رایطه ی این شرکت ea که کانادایی هست با انگلیسی ها چیه ؟ مدیراش انگلیسی هستن ؟
    تیم های انگلیسی رو قوی تر از اون چیزی که هستن نشون میده
    مثلا یه جام ضربدری گذاشتم و چند تا تیم انگلیسی مثل اورتون و چلسی و .... هم قرار دادم . بعد به نتایج نگاه می کردم شاخ در آوردم چلسی رفت و برگشت 6 بر صفر آث میلان برد اورتون 7 تا به بایرلورکوزن زده منچستر 6 بر صفر دورتموند رو برده لامصب همشم تیمای انگلیسی صعود کردن. عجب هوش مصنوعی ای

داوری که تهشه . یعنی اگه بازیکن من تو محوطه جریمه ی خودم اینجوری کنه ، پنالتی و اخراج هست اما تو محوطه جریمه اون انگار نه انگار
    داوری که واقعا تهشه
    من با یکی مثل مسی تکل میکنم و پرت میشم اونور و حتی توپ رو هم نمیتونم بگیرم داور خطا میگیره و کارت قرمز هم میده به مسی (یه چیزی تو مایه های کاکرو که همه رو پرت میکرد)
    از اونطرف حریف با پا میاد تو شکم یار من و توپ رو میگیره و باز هم منو پرت میکنه اما خطا نمیگیره . چیزی به نام بازی خطرناک هم که توی فیفا ندارم وگرنه توی فیفا 14 کلی خطا گرفته میشد .

8. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه مشکلی که خیلی عذاب اوره تو فیفا نبود توپ جمع کن کنار زمینه
    گاهی بازیکن ده متر میدویه دنبال توپ

این EA باید یه چندتا توپ جمع کن مشهدی تو بازی میذاشت خخخ

10. 2 کاربر از hitler1945 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه مشکلی که خیلی عذاب اوره تو فیفا نبود توپ جمع کن کنار زمینه
    گاهی بازیکن ده متر میدویه دنبال توپ

این EA باید یه چندتا توپ جمع کن مشهدی تو بازی میذاشت خخخ
    جالبه بعضی وقتها اینقدر میدووه تا به توپ میرسه ولی چون فاصله زیاده توپ رو ول میکنه . خیلی خیلی مسخره است این حرکت . اخه EA با کدوم عقلی همچین سیستمی طراحی کرده . کجای دنیای واقعی تا این حد دنبال توپ میدوون ؟ تو 13 این سیستمش طبیعی تر بود .

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

امروز داشتم بازی میکردم که توپ رو مدافع حریف دور کرد رفت طرف سرمربی یکی از تیم ها.مربیه فرار کرد و دوید تو زمین که یه موقع توپ بهش نخوره!!بعد بازیکن من رفت اوت رو سریع پرتاب کنه که توپ دوباره طرف سرمربی رفت.دوباره در رفت .تا وسط زمین رفت!!!خیلی ترسو بود مربیه!!!!تا اوت نشد از زمین هم بیرون نمیومد.انگار اون وسط اعتراض میکرد(شایدم میرقصید)چرا اینجوریه؟

14. 2 کاربر از sh79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

امروز داشتم بازی میکردم که توپ رو مدافع حریف دور کرد رفت طرف سرمربی یکی از تیم ها.مربیه فرار کرد و دوید تو زمین که یه موقع توپ بهش نخوره!!بعد بازیکن من رفت اوت رو سریع پرتاب کنه که توپ دوباره طرف سرمربی رفت.دوباره در رفت .تا وسط زمین رفت!!!خیلی ترسو بود مربیه!!!!تا اوت نشد از زمین هم بیرون نمیومد.انگار اون وسط اعتراض میکرد(شایدم میرقصید)چرا اینجوریه؟
    کاش فیلشو میگرفتی عجب سوژه ای بودا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •