سلام
میخواستم بدونم دریافت دیجیتالی شبکه های سیما تو اسلامشهر(حومه تهران) هم بخوبی امکانپذیره بعدش اینکه این گیرنده هایی که به usb pc وصل میشه بدرد بخور هست و دیگه برای دریافت نیاز به چه نوع آنتنی هست؟
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کوچولو بفرمایید.
سلام
میخواستم بدونم دریافت دیجیتالی شبکه های سیما تو اسلامشهر(حومه تهران) هم بخوبی امکانپذیره بعدش اینکه این گیرنده هایی که به usb pc وصل میشه بدرد بخور هست و دیگه برای دریافت نیاز به چه نوع آنتنی هست؟
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کوچولو بفرمایید.
ببخشید کسی میدونه تاریخ ----t echolink el555 چه جوری تنظیم میشه ؟
منوی مخفی داره ؟
تاریخ روی 01/01/2000 میمونه . توی منوش هم تنظیم تاریخ و ساعت نداره.
بله دوست من امکانپذیره.
من هم تو همین منطقه با گیرنده USB کامپیوتر تمام کانالها رو دریافت میکنم.
البته دوستانم با گیرنده مخصوص تلویزیون هم بدون مشکل دریافت کردن.
من از آنتن هوایی کوچک شاخهای معمولی (یه زمان معروف بود به "اتوبوسی") استفاده میکنم (خیلی هم درب و داغونه!). با آنتن رومیزی همراه گیرنده نمیشه دریافت کرد. البته اگه آنتن رومیزی خوب تهیه کنید به احتمال خیلی زیاد میشه سیگنال رو دریافت کرد. به شرط اینکه منزلتون در نقطه کور قرار نگرفته باشه. من خودم در طبقه سوم هستم و یکبار با چرخوندن همون آنتن رومیزی همراه گیرنده تو نقاط مختلف اتاق در یک نقطه تونستم سیگنال دریافت کنم. اما خوب همونطور که گفتم اگه آنتن رومیزی خوب تهیه کنید مثل آنتنهای تلسکوپی (کشویی) و در طبقات بالا سکونت داشته باشید حتماً سیگنال خواهید داشت.
Last edited by BraveKnight; 18-03-2011 at 14:24.
سلام
اول اینکه ممنون بابت راهنمایی ها .... و بعد اینکه بالاخره مشکل صدا ما هم حل شد
حالا یه مشکل ریز دیگه در مورد ریموت کنترل پیش اومده
من usb xvision دارم و وقتی که با total media کار می کردم کنترل خوب کار می کرد ولی حالا تو dvbviewer نا میزان شده . 1 رو بزنم میره 2 و 2 میره 3 و ..... و مثلا بالا پایین کردن کانال کار نمی کنه یا اینکه بعضی دکمه ها یه کار دیگه می کنند و این حرف ها
من رفتم تو option و دیدم یه جایی داره به نام inputs و جلوی هرچیز یه علامتی هست(از کیبرد) ولی هرچی دبل کلیک می کنم نمبشه تغییر داره
یکی هست که یه راهنمای خفن بکنه که این مشکل ما هم حل بشه
تنظیمش خیلی راحته!
تو همون قسمت Inputs از سمت راست بالا دکمه Learn رو فعال کن. بعد روی گزینهها کلیک کن و دکمه مربوطه روی ریموت رو فشار بده در آخر هم OK.
این رو هم در صفحات قبل توضیح دادم.![]()
به محض افتتاح دیجیتال توی اصفهان به مدت 1 هفته پخش میشد و به همراهش شبکه استانی هم پخش میشد (شبکه ها 15 تا شده بود) ولی الان دیگه پخش نمیشه! چرا و تا کی خدا می دونه
اگه توانستم سعی می کنم با صدا و سیما تماس بگیرم و خبرش را اینجا برات می نویسم
من تا حالا این مدل را باهاش کار نکردم ولی طبق معمول بقیه اش توی منو، تنظیم ساعت خودکار باید تهران را انتخاب کنی با محدوده زمانی +3.5 و یا +0.0 ، هر کدوم با ساعت خانه تون یکی در میاد ، قبلش یک بار دستگاهت را به تنظیمات کارخانه برگردان ببین درست نمیشه؟ (چون خودکارش فعاله تنظیم دستی نداره، یا بهتره بگم غیر فعاله)
منتظر خبرت هستم
سلام
جناب اصفهان شاپ من دكمه فرمت روي كنترل كه ميزنم فرمت تصوير عوض ميشه و تو منو يو اس بي هم فرمت فلش نداره.
اگر نرم افزار دستگاه رو آپديت كنم چه تغييراتي ميكنه؟ اصلا آپديت كردن نرم افزار چه فايده هايي داره ؟ شكل منو هم تغيير ميكنه؟ اگر آپديت كنم و مشكلي پيدا كنه ميتونم به حالت قبل برگردونم؟ يعني ميشه حالت فعلي روي فلش ذخيره بشه، بعد آپديت كنم؟
گارانتي فولاد تعويض هست يا تعمير؟
مرســــي
تمامي دوستان لطفا توجه كنيد
پس چرا اينطوري شد تمام شبكهاي استانها وشبكه مستند رفته رو م ا ه واره بنده شخصا ستاباكس رو جمع كردم انداختم ته كمد الان دارم تمام شبكها رو از طريق م ا ه وا ره ميبينم كيفيت تصويرهم عاليه حدا اقل صدا وسيما شبكه مستندرو از م ا ه وا ره پخش نميكرد باز يه چيزي جاي اميدواري براي ستاباكس بود ولي الان بصرفه تر استفاده از م ا ه واره است شبكهاي ... اومده قاطي شبكهاي صدا وسيما
حداقل بيان تويه حركت شبكهاي استاني روهم تو ستاباكس پخش كنند باز يه چيزي...
مردم مسخره اينا شدنداز اين طرف ملت ستاباكس ميخرند بعد ازين طرف اينكارارو ميكنند دوستان زنگ بزنيد به 162 قسمت معاونت توسعه وفناوري بگيد حداقل شبكهاي استاني رو پخش كنند روستاباكسها و...
دوستان اعتراض خودشونو رو به آدرس زير بفرستد بلكه رسيدگي كنند.
باتشكر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقایون یکی hppack 2.4 رو برام آپلود کنه ثواب داره!!!
این نسخه رایگانه دیگه نه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)