یه مرحله هست که باید جرثقیل و ماشین حمل زباله رو ببری تو یه پارکینگ، ماسک و لباس میخری، خب من اینا انجام دادم ولی دیگه رو نقشه هیچ مرحله ای نمیاد، یه چیزی میگه در مورد مخفی کردن ماشین و اینا که من متوجه نمیشم![]()
یه مرحله هست که باید جرثقیل و ماشین حمل زباله رو ببری تو یه پارکینگ، ماسک و لباس میخری، خب من اینا انجام دادم ولی دیگه رو نقشه هیچ مرحله ای نمیاد، یه چیزی میگه در مورد مخفی کردن ماشین و اینا که من متوجه نمیشم![]()
دوستان معنی این جمله یعنی چی؟
roll the plane right side up
توی مرحله loop پرواز هر کاری می کنم اینو می گه
باید یک ماشین از سطح شهر بلند کنی ببری یک جایی خارج از شهر که در دید عمومی نباشه پارک کنی بعد زنگ بزنی با موبایل محلی که ماشین پارک کردی بهشون بگی همین
دوستان نسخه من limited edition هستش، حجمش هم همون 60 گیگه، آیا این تفاوتی با این full unlocked داره؟
دوستان دسته رو چطور به بازی شناسایی کنم ؟ هرکاری میکنم کار نمیکنه
~~~
رمز پول چیه ؟
Last edited by Georges St-Pierre; 09-05-2015 at 19:17.
مشاین ها رو کجا میتونیم اسپرت کنیم؟
یه گاراژ نزدیک خونه فرانکلین هست میرم اونجا هیچ کاری نمیکنه فقط یه ماشین خاص بهم میده. نمیتونم اسپرتش کنم
نه فرقی نداره .
حتی اون 36 گیگ هم چیزی کم و کسر نداره . به جز زبان های اضافی ک حذف کردن که حجم بیاد پایین .
من هنوز به این مرحله نرسیدم ولی ظاهرا میگه رول هواپیما رو به سمت راست بالا بکشید
اسپرت ها با علامت اسپری روی نقشه مشخص شدن
------------------------------------------------------------
دوستان کسی میدونه وجود jetpack توی بازی حقیقت داره یا نه؟ چندتا سایت رو دیدم ولی هرکدوم یه چیزی میگفتن. اون جاهایی که مشخص کرده بودن رفتم ولی پیدا نکردم! یعنی سر کاریه؟
سلام
دوستان جایی که یه کامیون بزرگ کشتی میبره و مایکل با ماشین دنبالشه وقتی که فرانکلین و چند نفر آویزون شدن باید اونا رو با اسلحه بزنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)