سلام
دوستان تفاوت vt30 با st30 توی چی هست ؟
سلام
دوستان تفاوت vt30 با st30 توی چی هست ؟
4k روی صفحه 50 اینچ فقط مناسب مانیتور کامپیوتره که احتمالا در آینده معمول می شه. الان مانیتورهای حرفه ای 2.5k در سایز 30 بهترین استاندارد پر کاربرد فعلی هستند .
4k برای تی وی وقتی عالیه که سایز هم به همون نسبت بالابره .فرضا اگه 42 یا 50 کمترین سایز ها ی معقول برای ful hd که حدود 2k هست باشند پس برای 4k سایز معقول حداقل 85 یا 100 باید باشه
در مورد سوال دوم باید بگم که نه نیازی به AV Receivers برای downscale کردن به 2k نیست وخود همون دستگاه چه ریسور ماهواره باشه چه نسل بعدی بلوری یا ... حتما تصویر 2k هم می تونه خروجی بده . همونطور که دستگاه های full hd فعلی خروجی های آنالوگ SD هم دارند .
در مورد سوال سوم فعلا تاریخ دقیق مشخص نیست ولی میشه فرض کرد تا شروع گستره اون حدود 5 سال و تا فراگیر شدن اون حدود 10 سال زمان مونده . البته همین الانشم تو زاپن پخش آزمایشی اون هست ولی خوب تا بخواد تو ایران معمول و در دسترس بشه کار زیاد داره![]()
Last edited by unepus; 11-12-2011 at 09:37.
به نظرم صبر کنی VT30 50 بگیری بهتره .
من مشهد هستم و میخوام از تهران خرید کنم با تیپاکس بیارن چون روی حرف فروشنده ها خیلی حساب نمی کنم . نتیجه رو اینجا اعلام می کنم .
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
به نظر من 50 بگیر .
سلام به همه دوستان و ممنون از این همه اطلاعات
من واقعا موندم چیکار کنم
لطف کنید با منطق در رابطه با این چند مدل یه مقایسه انجام بدید تا بشه تصمیم گیری کرد.
Panasonic VT30
Sony HX925
یه سوال دیگه هم دارم اینه که کسانی که این TV رو خریدن راجع به محتویات جعبش لطفا توضیح بدند، مخصوصا اینکه آیا دانگل وای فای رو داره روش یا نه؟!
سلام به همه
دوستان لطف کنید به صورت منطقی یه مقایسه ای بین VT30 و HX925 انجام بدید چون من واقعا موندم چیکار کنم
یه سوال دیگه: اونایی که این TV رو گرفتن راجع به محتویات جعبش لطفا توضیح بدن و اینکه آیا دانگل وای فای داخلش هست یا نه؟!
سلام به همه
دوستان لطف کنید به صورت منطقی یه مقایسه ای بین VT30 و HX925 انجام بدید چون من واقعا موندم چیکار کنم
یه سوال دیگه: اونایی که این TV رو گرفتن راجع به محتویات جعبش لطفا توضیح بدن و اینکه آیا دانگل وای فای داخلش هست یا نه؟!
به جدولهای صفحات زیر توجه کنید.
VT30
ST30کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by poonel; 11-12-2011 at 12:36.
[/COLOR]50VT20 بدی 50ST30 با بلوری و 10تا فیلم بگیری شیرینهمن بودم میگرفتم.
البته پونل جان لینک D8000 رو اشتباهی دادن.
لینک ST30 اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)