من امروز زنگ زدم 2020 گفتم دان استریم خطم پایینه گفت دان استریم چی 3 بار بهش گفتم آخر متوجه نش د.سر آخر بهش گفتم که سرعتم پایینه.برام گزارش داد گفتم به گزارش ها جواب میدن؟
گفت:که هنوز که تا الان بهمون جواب ندادنبی فایده هست
![]()
من امروز زنگ زدم 2020 گفتم دان استریم خطم پایینه گفت دان استریم چی 3 بار بهش گفتم آخر متوجه نش د.سر آخر بهش گفتم که سرعتم پایینه.برام گزارش داد گفتم به گزارش ها جواب میدن؟
گفت:که هنوز که تا الان بهمون جواب ندادنبی فایده هست
![]()
من همیشه از نت مخابرات از سرعت 128 یک ماهه و 4 گیگ مصرف میکردم. امروز مهلت یک ماهش تموم شد . خواستم شارژ کنم دوباره همین سرعت و ترافیک رو که پول 128و ترافیک 4 گیگ رو نداشتم. در نتیجه سرعت 64و ترافیک 2 گیگ گرفتم. الانم چک کردم دیدم سرعت هیچ فرقی نمی کنه ولی با تجربه چند ماهم من همیشه تو هر ماهی 4 گیگ برام کافی بود ولی الان 2 گیگ شده پس در ادامه باید 2 گیگ ترافیک اضافه بخرم.
در مجموع کدم از نطر قیمت برام بصرفه تره با توجه به اینکه مه ماهی 4 گیگ استفادمه؟؟؟
ترافیگ رایگان کیا میدن؟ باید چه موقعی استفاده کنیم؟
لطفا معنی اصطلاحات زیر را ذکر نمایید.با سپاس
1رانژه
2.پینگ
یک موزیک جدید هم گذاشتند![]()
گفتم که ضریب اشتراک مخابرات چنده.نامردها روز 1.4میکنن از یک شب به بعد 1.8 میکنن
من یه بار اداره دیتا زنگ زده بودم میگفت که ساعات شبانه فقط دانلود رایگانه و مقدار آپلود از گیگ کم میکنه!!!!!
از شما چه قدر کم میشه؟؟؟
دوست عزیز
به لینک های زیر مراجعه کنید تا جوابتون رو پیدا کنید!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمدونیم چرا پستای من تایید نمیشه؟؟؟!!!
بچه ها دانلود رایگان مخابرات چه جوری؟ از ترافیک کم میشه؟ چه جوری میشه تنظیم کرد که در اون ساعن مشخص دانلود کرد؟؟؟
منم همین مشکل دارم
ساعت 1 استارت دادم
فرداش دیدم حدود 1 گیگ پر شد
الان که تو سایت مخابرات قسمت حجم رایگان مورد استفاده قرار گرفته زمان دانلود شبانه بیشتر نشده ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)