بیت دیفندر آنتی ویروس فوق العاده ای داره اما فایروالش در نسخه های 32 بیتی عالیه و در نسخه های 64 بیتی معمولی
الان امکان تست با بیت دیفندر اینترنت سکوریتی ندارم،اگه شد بعدا تست خواهم کرد و در تاپیک بیت بیشتر بحث خواهیم کرد.
بیت دیفندر آنتی ویروس فوق العاده ای داره اما فایروالش در نسخه های 32 بیتی عالیه و در نسخه های 64 بیتی معمولی
الان امکان تست با بیت دیفندر اینترنت سکوریتی ندارم،اگه شد بعدا تست خواهم کرد و در تاپیک بیت بیشتر بحث خواهیم کرد.
سلام
دوستان عکس زیر رو ببینید.به نظرتون طبیعیه؟
(در قسمت فیلتر ، جفتش رو چک زدم )
سرعت که برنامه bwmeter داره نشون میده : up=0.2 KB down=0KB
![]()
من هر کاری میکنم فایلهای شما کار نمیکنه
سلام مشکلتون چیه؟
دقیق بگین تا جایی که بشه راهنمایی میکنم
داداش کارت خیلی درسته این کلیدهاشو بعدا از کجا میشه گیر بیارم ؟ البته همینطور که توضیح دادی فعلاً کارم با این ok ولی بعدها چیکار کنیم![]()
اگه کیلوبایت باشه،بله طبیعی هست
در قست network activity تمام پروسه های شبکه نمایش داده نمیشه،مثلا خود کسپر رو نشون نمیده
برای تمام جزئیات،به تب open port بروید
------------------
در مورد بیت دیفندر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش میکنم
شما استفاده کن.من هر وقت کلید جدید دستم بیاد میذارم برای دوستان
دوستان آنتی ویروس ورژن 13 رو که تریال اکتیو میکنم این پیغام رو میده :Activation error: Cannot set up SSL connection
یه لینک هم میده که راهنمایی کرده چکار کنم ولی انجام دادم و فایده نداشت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی چند سیستم با ویندوز ها و اینترنتهای مختلف هم تست کردم .
کسی به این مشکل برنخورده ؟
Last edited by sargis; 24-12-2013 at 10:46.
با شیلتر شکن تست کنید شاید درست شه.
در ضمن تو سایت زیر کلید داره برای نسخه 2013 kis و نسخه PURE 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من در مورد این سوال یکی دو ساعت انجمن رو گشتم ولی پاسخی پیدا نکردم اگر تکراریه ببخشید
توی eset اگر فایروال رو روی حالت اینتراکتیو بذاریم هر نرم افزار قبل از وصل شدن به شبکه از ما اجازه میخواد، میخواستم ببینم معادل این کار تو کسپر چی هستش، پیشاپیش ممونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)