روحانی کجاییی پس؟؟؟
جوونات از دست رفتن با بی ماینی
(( راستی حیان خیلی قشنگ بود امضاتنادان را از هر طرف نوشتم نادان بود !))
روحانی کجاییی پس؟؟؟
جوونات از دست رفتن با بی ماینی
(( راستی حیان خیلی قشنگ بود امضاتنادان را از هر طرف نوشتم نادان بود !))
سوئد سرده!
ولی هم آدمای خوبی داره هم پر ایرانیه هم کمی زبونشون رو بلدم. بلیط هم که خیلی گرون نیست یه 5 میلیونی بیشتر نمیشه. فقط می مونه ویزاو به کم رشوه بدیم ok میشه.
بریم؟
راستی تو ایتالیا استفاده نمیشه؟؟؟![]()
سلام دوستان...
من یه مدتی نبودم یه مدتی هم نخواهم بود
مگه سرور آف شده؟؟؟؟
منم این پستای آخر رو خوندم.... من از قبل از اینکه این سرور ران بشه بهتون گفتم که سرور جمع میشه شما گفتین نه..... من اینقد نصیحت کردم شما گفتین نه. اینم قبول کنید که ماین کرافت تو ایران طرف دار نداره. با 20 نفر که نمیشه سرور زد. من خودم پری روز payday 2 رو گرفتم آنلاین بازی میکنم.... یعنی باورتون نمیشه با همون نتی که تو ماین فقط لگ بودم تو این یه ذره هم لگ ندارم... خیلی بازیش میچسبه خسته هم نمیشی.... حالا من بهتون گفتم ماین تو ایران چیزی نمیشه مگه سرور خصوصی بزنید وگرنه هیچی....
واقعا مردم که بیکار نیستن بیان کلی بازی کنن شما سرور رو آف کنین... حیف اون وقتایی که تلف کردیم... این همه بازی تو جهان وجود داره که میشه آنلاین بازی کرد چرا شما چسبیدین به همین ماین؟؟؟؟ تازه چند تا سرور هست برا ماین که پینگش عالیه free هم هست برین بگردین پیدا میکنین خارجی هم هست بیشتر از بازی لذت میبرین....
حالا من یه بار دیگه هم بهتون پیشنهاد دادم ولی مطمئنم نیست گوش شنوا....
یعنی فقط منتظرن یکی سرورش آف بشه شروع کنن به غر غر !
بابا کی گفته داون شده ؟
سرور رانه احتمالا ماه دیگه هم رایگان می شه ( احتمالا )
واقعا زشته این عادت بد !
Last edited by Public Enemy; 31-08-2013 at 21:56.
والااااااا چی بگم ...1 ماه سرور تموم شد
اماااااااا..... سرور Survival کلا خوب نیست
با Grief میشه راحت ران بمونه اما بدون grief .... خیلی رو مخه به خدا من روزی 2 ساعت فقط داشتم باگه Grief کردن رو Fix میکردم هی هم یه چیزه جدید گشف می کردن.
سپهر هم راس میگه سرور Private راحت تره
سرور یا باید یه Game زد یا نزد. یا بایدPremium زد که یکی بن شی نره یه دونه اکانت دیگه بسازه فش بده بگه سرور به درد نمیخوره کلی بد بگه و ..... دوباره بن میکنی دوباره همین آشو همین کاسه
حالا تا سرور آف شد شروع کنید به غر غر کردن :| ( قرقر یا غرغر هر کودوم :| ) یکم خبر بگیرید از من بعد
ما که با بچه ها داریم Private میزنیمسرور Game هم شد میزنیم نشد ..... :(
کی گفته بچه ها پول نمیدن؟اگه پول نمیدادن که اون پسره الان 2 میلیون به جیب نزده بود من خودم به همین سرور اقا مهران 175 هزار تومن دادم حالا اومدن میگن سرور بعد از 1 ماه اینطوری میشه اونطوری میشه فکر کنم از بچه ها جمعا 500 هزار تومنی گرفتن با این پول میشه همین سرورو با حجم و سایت واسه 3ماه نگه داشت حداقل اگه ماهای بعد هیچی ندن تازه واقعا متاسفم واسه کسایی که فقط به فکر سود خودشون هستند و وعده های الکی میدن و پول مردم رو بالا میکشن
والا من کلا سکوت می کنم فکر کنم با این حرفاتون به جا تشکر یه سیلی زدین تو گوش هر کس که سرور می زنه !
توصیه من به بقیه دوستانی که توانایی سرور زدنو دارن اینه که کلا بی خیال سرور زدن بشین چون جز هم از نظر مالی ضرر می کنین هم از نظر روانی !
آقای روحانی فعلا داره تو صندوقای دانجوئن همینطوری استک استک دایمند میزاره!دستش بنده.
کمک کنید من تو ماین کرافتم این مشکلو دارم وقتی تو یه سرور میرم connection time out چجوری باید درستش کرد؟
بالا میکشه رو خوب اومدییاهو که آن نمیشی این جا هم که نمیشه بهت گفت چی کار میخوایم بکنیم. -_-
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)