آقا من ریویوهارو خوندم فقط 2تا چیزش بنظرم خوب نبود طبق گفته بقیه: یکی ایزولیشن و اونکی فیت شدن، حالا به نظر شما راضی کننده هست؟
و اینکه دوام کافی داره برای شرایط سخت؟ :پی
ولی هرچی اومدم دنبال ایراد بگردم نداشتدر کل خیلی خوب بود
آقا من ریویوهارو خوندم فقط 2تا چیزش بنظرم خوب نبود طبق گفته بقیه: یکی ایزولیشن و اونکی فیت شدن، حالا به نظر شما راضی کننده هست؟
و اینکه دوام کافی داره برای شرایط سخت؟ :پی
ولی هرچی اومدم دنبال ایراد بگردم نداشتدر کل خیلی خوب بود
^^^
براساس اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که مثل رسالۀ مرجع تقلید می مونه برای من
ایزولیشنش در حد s3 هستش.
طریقۀ قرار گرفتن توی گوشش کلاً اینجوری نیست که خیلی توی گوش بره
کیفیت ساختش در حد se215 (ولی انتظار اون کابل کلفت شور رو نباید داشته باشین)
این گزینه در مقابل بقیه بسیار بسیار بهتر هست. یک جورایی مثل re400 ایی می مونه که برای سبک صدای مورد نظر شما کوک شده
خدا رو شکر کن. و به جون ljokerl دعا کن. بهانه نگیر![]()
آخه دقیقا مشکلی که من داشتم با s3 یکی صدای اطراف بود و یکی هم از یکی از گوشام همش در میومد
ولی در کل فکر میکنم بهترین گزینه با شرایط من باشه، خدا خیرش بده جوکرو که کاره آدمو راه میندازه و ممنون از خود شما که وقت میزاری و راهنمایی میکنی
راستی با یه همچین چیزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه حل کرد این مشکلارو ؟
عزیزان خسته نباشید
آقا لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید
از رنج قیمت 400 تومن تا 500 تومن ایرفون خوب چی میتونید برام معرفی کنید که بتونم تهیه کنم؟؟؟؟
تفکیک صدا و شفاف بودن صدا برام خیلی مهمه
لطفا اسم کامل مدل ها رو بفرمایید.
Last edited by Hamid-_; 12-08-2013 at 17:49.
17 دلار
جنگه مگه؟
حتما میشه که همچین قیمت آسمونی داره
با تشکر از شما rave-87 عزیز من مشکلمو پیدا کردم .لعنتی هدفونم کابلش مشکل قطع شدن پیدا کرده.منو بگو کلی کرنل و رام عوض کردم.حالا واسه مشکل جدیدم چکار کنم؟
محل اتصال به درایو سمت چپ که بگیر نگیر داره جای سوکتش نیست ومحل خم شدن دور گوشه .حیفم میاد واسه کابل کلی هزینه کنم و یک ماه زمان بزارم تا سفارش بدم از اونور بیاد . .
البته هنوزم با سورسای دیگه مشکلی نشون نمیده . شاید یک ذره صدای سمت چپش پایینتره که برای من مشخص نبود .
نکته بعدی اینکه خش خش توی درایو سمت راسته وقتی کابل سمت چپو از محل قطع شدن تکون میدم درست میشه .
لطفا بازم راهنماییم کنید .
Last edited by 88masuod; 12-08-2013 at 21:32.
حالا ارزونترشم بود در حد 5 دلار اینا![]()
دوستان من قصد خرید z1000 دارم
ولی متاسفانه فقط ۱ بار میتونم برم پایتخت.اونم برای خرید هست.اگه کسی دسترسی داره ممنون میشم یه پرسو جویی واسم بکنه کجا به چه قیمتی داره![]()
سلام.
با این شماره ها تماس بگیرید و در مورد موجود سوال کنید سپس برای خرید حضوری مراجعه کنید.
88879148
88879149
88879150
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)