اشتباهی که من کردم این بود که خواستم تو محیط کار روابطمون دوستانه باشه...این جواب نمیده( یعنی قابلیت درکش واسه همه وجود نداره)
تو محیط کار باید قاطع بود تا طرف مقابل حساب ببره
اشتباهی که من کردم این بود که خواستم تو محیط کار روابطمون دوستانه باشه...این جواب نمیده( یعنی قابلیت درکش واسه همه وجود نداره)
تو محیط کار باید قاطع بود تا طرف مقابل حساب ببره
دوستان این خوبه ؟:
بسیار ممنون و تشکر
رضا عظیمی
خیلی کوتاه تر هم میشه نوشت میشه باج هم نداد
مثلا بگید
با سلام و ....
استاد گرامی من متوجه تاریخ امتحان نشدم اگر امکان داره از من دوباره امتحان بگیرید
با تشکر
درسته دمت گرم
الان که نگا میکنم میبینم این قسمت :
سلام خدمت استاد عزیز اقای رضایی
خیلی خز بود![]()
ممنون
نظرم رو میگم فقط شاید اشتباس
اگر دکتر هست نگو آقای رضایی
نگو من اصلا از تاریخ امتحان خبر نداشتم چون در برنامه امتحانی چیزی ننوشته بود چون بهانه هست(مخصوصا اگه استاد بایستی می نوشت که یعنی می خوای بگی تقصیر تو هست)
علامت تعجب اصلا نگذار . علامت تعجب مخصوصا تو فارسی معنی خوبی نمیده
شفاهی نه شفایی
شاید بهتره واقعا دلیل خبر نداشتن از تاریخ امتحان ر و پیدا کنی اگر تو کلاس حضوری گفته و واقعا متوجه نشدی بگو بی دقتی کردم سر کلاس و متوجه نشدم همین. تقصیر تو هست نه برنامه و استاد و مسئولین دانشگاه و سر و صدای بچه ها
واقعا ایشان می دونه درسات خوبه؟ اگه نمی دونه بهتر بگو چرا لایق نمره بهتر و فرصت دیگری هستی
جای شما باشم ایمیل نمی زنم و face2face میگم که تاثیرش بیشتر باشه.(اگر شنبه حضوری می بینیشون)
تجربه ناقصم میگه اگر استاد تو دلش راضی بشه اگر درخواست معمولی هم بدید اوکی میده.
بگم چی ؟ استاد رضایی ؟ دکتر رضایی ؟اگر دکتر هست نگو آقای رضایی
بهانه نیست واقعیه ولی درست میفرماییدنگو من اصلا از تاریخ امتحان خبر نداشتم چون در برنامه امتحانی چیزی ننوشته بود چون بهانه هست(مخصوصا اگه استاد بایستی می نوشت که یعنی می خوای بگی تقصیر تو هست)
فیس تو فیس نمیبینمش متاسفانه
مطمئنی ؟! بقیه دوستان هم همین نظرو دارن ؟!علامت تعجب اصلا نگذار . علامت تعجب مخصوصا تو فارسی معنی خوبی نمیده
استاد منو میشناسه رابطه خوبی هم با هم داریم میدونم قبول میکنه 90 درصد ولی میخاستم درخاست خوبی باشه
ولی در کل نکته های خیلی خیلی خوبی بود ممنون وقت گذاشتی![]()
مثلا سلام و عرض ادب استاد گرامی..... داخل ایمیل هم میشه گفت جناب دکتر فلان قضیه بهمان شد.(اگه واقعا دکتر هست)
بله حتما بهانه نیست ولی مهم بینش و نگرش استاد به قضیه هست نه حقیقتی که رخ داده...
اگر واقعا تعجب کردنی هست و جالبه قرار بدید ولی اگر تعجب کردنی نباشه از دید مخاطب مخصوصا خواننده رسمیش ممکنه معنی تمسخر نیشخند و کنایه زدن بده. (احساس من اینه شاید اینطور نیست)
ایشالا مشکل تان به زودی و به خوبی تمام شه![]()
سلام
به نظرتون این جا افتاده که یک مشت شیرینی که اشغال هست ..همش چربی و قند و .... هست. میبرن خونه مردم درسته؟
به نظرتون بهتر نیست ادم 2 کیلو میوه ببره خونه مردم؟ چیه این قضیه زشت هست؟
الان همه قند و چربی دارن و اضافه وزن... این شیرینی ها یعنی خیلی خوب و با کلاس هست ؟
من نمی فهمم
یک چیزی ببریم به درد مردم بخوره.. این طوری که به سلامتی شون بدتر ضرر میرسه با این شیرینی ها
شدیدا موافقم با نبردن این شیریی های مضر به خانه مردم...چه چیزهای خوبی میشه جایگزین این شیرینی کردن به نظرتون؟
سلام؛
اول از همه باید خدمتتون عرض کنم که فعلا رسمی ترین چیز برای بردن به خونه ی مردم در مناسبت های مختلف شیرینی هست. در ضمن این اتفاق هرروز نمیافته مگر یه مناسبت خاصی باشه یا برای تبریک یک قضیه ای.
دوما شما برای طرف شیرینی میبری قرار نیست که همشو بشینه بخوره ... میاره و پذیرایی میکنه و خودشم یکی میخوره و بقیه رو میذاره یخچال ...
این مواد خوراکی صرفا برای تبریک و زمان خاصی خیلی جالب هستن. پس شما هم مراسم تولدتون کیک نخر. چون ضرر داره دیگه ... یا برای شب یلدا اصلا خوراکی های شیرین و چرب نخور. خب ضرر داره دیگه ...
پس قرار نیست این نوع مواد مصرف روزانه ما باشه ...
هویج و شلغم و چغندر و سیب و موز و اسفناج همه خیلی خیلی عالی و خوب هستند اما بی مناسبت. ( مگر برای عیادت مریضی بری و این هارو برای درمانش ببری )
Last edited by Demon King; 06-06-2015 at 17:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)