تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 405 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان والا حدود 30 - 40 صفحه از این تاپیک رو خوندم از لوله کش خونهخودم پرسیدم چند تا فروشگاه پرسیدم هر کی یه چیزی گفت واقعا گیج شدم ولی تجربه بهم ثابت کرده راهنمائی هایی که از طریق فروم ها به دست آوردم واقعا ارزشمندترین و مفیدترین بوده واسم
    برم سر اصل مطلب من یه آپارتمان دارم حدود 150 متره شهرم هم خیلی سردسیره ( اردبیل ) و حدود 7- 8 ماه از سال باید رادیاتورها رو روشن کرد
    ازتون راهنمائی میخواستم که از چه پکیجی استفاده کنم مهمترین چیز واسم اینه که صدای کمی داشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه چون اگه یه روز پکیج تو زمستون از کار بیفته باید یخ بزنی اینجا
    ممنون میشم راهنمائی کنید خودم بین پکیج بنسره پرو بوتان و چند تا پکیج دیگه گیج شدم لوله کش میگه الکی زیاد هزینه نکن یه مدل ایران رادیاتور L28FF بگیر مثل خارجیا واست کار میکنه ولی من نمیدونم چه انتحابی بکنم
    سلام
    درسته که ایرانی مثل خارجی برات کار میکنه و هر دوشون منزل شما را گرم میکنند
    ولی در صورتی که میخواید تا چند سال خرابی اصلا نداشته باشی و حداقل خرابی را داشته باشی پکیج های خارجی که تو شهر شما خدمات داره بخرید یکی از برند های زیر :
    ایمرگاس ، بیاسی ، بوش ، وایلانت ، سونیه دوال ، فرولی ، والترو ، آریستون و.....

2. این کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من تو خونه ام میخواستم از یکی از رادیاتورها یه لوله کشی البته نزدیک حدود یک متری بکنم برا یه رادیاتور جدید سه پر
    رادیاتور ما الومینیومی پره ای بوتانه
    در مورد این لوله کشی اطلاعات میخواستم
    ایا از قسمت سمت هواگیری لوله جدا کنم بهتره یا از سمت شیر و ورودی رادیاتور؟
    ممنون میشم کمکم کنین!

در آغاز فعالیت benyamilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خیلی ممنون ولی اینجا برندهای خارجی نه زیاد طرفدار داره نه خدمات و سرویس دهی خوبی دارن واسه همون مجبورم از ایرانی استفاده کنم
    میخواستم ببینم صدای این مدل ایران رادیاتور L28FF نسبت به مدل های قبلی کمتر شده یا نه چون اکثر کسانی که از ایران رادیاتور شاکی هستن علت اصلی رو صدای زیادش میدونن اگه تجربه ای در مورد این مدل دارین ممنون میشم راهنمائیم کنید
    یا اگه مدل بهتری سراغ دارید بهم بگید که 28000 باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید . من یه مشکل دارم واقعا خسته شدم از این پیکیج. پکیج خونه من مدا اپتیما هست. الان دو ماهه اومدم توی این خونه اول شوفاژ اب میداد که یه تعمیرکار اومد شیرش رو عوض کرد بعد با هماهنگی صاحبخونه رسوب گیری دستگاه رو هم انجام داد بعد از اون پکیج کامل خراب شد به جای اینکه بهتر بشه. آب مدام سرد و گرم می شد و درجه تنظیم فشار هم سریع به صفر می رسید اما اب هنوز سرد و گرم میشد و دستگاه خاموش نمی شد حتی اون تعمیرکار هم دیگه نتونست درستش کنه پول خودشو گرفت و رفت بعد نمایندگی بوتان اومد گفت تنظیماتش خرابه درجه تنظیم فشار رو درست کرد. اما هنوز فشار بعد از 1.5 روز به صفر میرسه و شوفاژ ها خیلی گرم نیستند . اما اب سرد و گرم نمیشه و مدام داغه. کمکم کنید صاحبخونه فکر میکنه عمدا دارم فیلم بازی میکنم که مدام هزینه بدم. بچه کوچیک دارم خونم هم خیلی گرم نمیشه

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید . من یه مشکل دارم واقعا خسته شدم از این پیکیج. پکیج خونه من مدا اپتیما هست. الان دو ماهه اومدم توی این خونه اول شوفاژ اب میداد که یه تعمیرکار اومد شیرش رو عوض کرد بعد با هماهنگی صاحبخونه رسوب گیری دستگاه رو هم انجام داد بعد از اون پکیج کامل خراب شد به جای اینکه بهتر بشه. آب مدام سرد و گرم می شد و درجه تنظیم فشار هم سریع به صفر می رسید اما اب هنوز سرد و گرم میشد و دستگاه خاموش نمی شد حتی اون تعمیرکار هم دیگه نتونست درستش کنه پول خودشو گرفت و رفت بعد نمایندگی بوتان اومد گفت تنظیماتش خرابه درجه تنظیم فشار رو درست کرد. اما هنوز فشار بعد از 1.5 روز به صفر میرسه و شوفاژ ها خیلی گرم نیستند . اما اب سرد و گرم نمیشه و مدام داغه. کمکم کنید صاحبخونه فکر میکنه عمدا دارم فیلم بازی میکنم که مدام هزینه بدم. بچه کوچیک دارم خونم هم خیلی گرم نمیشه
    سلام
    اینکه فشار میاد پاین از یه نشتی کوچک میتونه باشه

داره خودمونی میشه arreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Man's Land

پيش فرض

سلام
    جدیدا یک پکیج بوتان مدل پرلا نصب کرده ایم. بعد از مدتی رادیاتورها رو هم عوض کردیم. پس از عوض کردن رادیاتورها یکی از اونها هست که گرم میشه ولی نه به اندازه بقیه. نصاب میگه برای هواست و باید هواگیری کنی. من به اندازه یک تشت هواگیری کردم اما تاثیری نداشت. از این بدتر اینه که از وقتی رادیاتورها رو عوض کردیم پکیج صداهای زیادی مثل حرکت اب تو لوله یا کشیدن اب به داخل میده و داخل رادیاتور هم صداهای مشابهی میاد که خسته م کرده.
    کسی میتونه راهنمایی کنه که این صداها از چیه و مشکل اون رادیاتور چیه؟
    ممنون

در آغاز فعالیت benyamilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خیلی ممنون ولی اینجا برندهای خارجی نه زیاد طرفدار داره نه خدمات و سرویس دهی خوبی دارن واسه همون مجبورم از ایرانی استفاده کنم
    میخواستم ببینم صدای این مدل ایران رادیاتور L28FF نسبت به مدل های قبلی کمتر شده یا نه چون اکثر کسانی که از ایران رادیاتور شاکی هستن علت اصلی رو صدای زیادش میدونن اگه تجربه ای در مورد این مدل دارین ممنون میشم راهنمائیم کنید
    یا اگه مدل بهتری سراغ دارید بهم بگید که 28000 باشه
    تورو خدا راهنمائیم کنید
    من الان توی خونه ی خودم پکیج ری بایکان دارم که از صدا و کارکردش راضی هستم فقط میترسم یه پکیج بخرم سر و صداش اذیتم کنه ااگه کسی در مورد میزان صدای ایران رادیاتور L28FF اطلاعی داره بهم بگه از چند نفر شنیدم این سری L ایران رادیاتور صداش کمتر شده میخواستم ببینم در مقایسه با بایکان اگه صداش زیاد نباشه همینو بخرم اگه اطلاعی دارین ممنون میشم بهم کمک کنید واقعا احتیاج دارم به کمکتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام،

فقط میشه گفت اگر دستگاه ایرانی می خرید در همان حدود ازش انتظار داشته باشید.

تورو خدا راهنمائیم کنید
    من الان توی خونه ی خودم پکیج ری بایکان دارم که از صدا و کارکردش راضی هستم فقط میترسم یه پکیج بخرم سر و صداش اذیتم کنه ااگه کسی در مورد میزان صدای ایران رادیاتور L28FF اطلاعی داره بهم بگه از چند نفر شنیدم این سری L ایران رادیاتور صداش کمتر شده میخواستم ببینم در مقایسه با بایکان اگه صداش زیاد نباشه همینو بخرم اگه اطلاعی دارین ممنون میشم بهم کمک کنید واقعا احتیاج دارم به کمکتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

با سلام،

این رادیاتوری که میگید احتمالن دورترین رادیاتور به پکیج نیست؟ از آب بند بودن شیر رادیاتورها و اتصالاتشون تا چه حد مطمئن هستید؟

سلام
    جدیدا یک پکیج بوتان مدل پرلا نصب کرده ایم. بعد از مدتی رادیاتورها رو هم عوض کردیم. پس از عوض کردن رادیاتورها یکی از اونها هست که گرم میشه ولی نه به اندازه بقیه. نصاب میگه برای هواست و باید هواگیری کنی. من به اندازه یک تشت هواگیری کردم اما تاثیری نداشت. از این بدتر اینه که از وقتی رادیاتورها رو عوض کردیم پکیج صداهای زیادی مثل حرکت اب تو لوله یا کشیدن اب به داخل میده و داخل رادیاتور هم صداهای مشابهی میاد که خسته م کرده.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    ممنون
    سلام
    امکان تنظیم نبودن شیرهای برگشت که در پایین رادیاتور بسته شده میباشد
    رادیاتوری که گرم نمیشود ممکنه شیر پایین زیاد بسته باشه و رادیاتور هایی که صدای آب میده احتمالا باید یکم بسته شوند
    صدای توی پکیج امکان وجود هوا هست فشار را ببرید نزدیک 2 بار تا اگر هوا جایی هست از پمپ خارج بشه و مجدد رادیاتور ها را هواگیری کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •