تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 1849 اولاول ... 2252753153213223233243253263273283293353754258251325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه jackalag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ساعت 17 : 20 دقیقه مسیر Getway روسیه Ros Telecom به طور کلی از روی مخابرات قطع شد !! فقط مسیر آمریکا بدون مشکل است ! احتمال داره یکسری به علت کمبود Getway اصلا نتونن وصل شن !

دوباره tracer گرفتم مسیر telianet سوییس هم قطع شد ! و تایم اوت داره فقط من نمیدونم به چی مسیری وصلم !!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by jackalag; 24-08-2013 at 19:38.

2. این کاربر از jackalag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ساعت 17 : 20 دقیقه مسیر Getway روسیه Ros Telecom به طور کلی از روی مخابرات قطع شد !! فقط مسیر آمریکا بدون مشکل است ! احتمال داره یکسری به علت کمبود Getway اصلا نتونن وصل شن !

دوباره tracer گرفتم مسیر telianet سوییس هم قطع شد ! و تایم اوت داره فقط من نمیدونم به چی مسیری وصلم !!!!!!!!!!!!!!!!

مسیر شما الان انگلیس هست
    مشکل پهنای باند ندارین رو این مسیر؟؟

4. این کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jackalag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مسیر شما الان انگلیس هست
    مشکل پهنای باند ندارین رو این مسیر؟؟
    این tracer برای مخابرات هست برای های وب من تا 1 ساعت پیش تست کردم وضعیت وحشتناک بود الان پینگ روی مسیر newyork عالیه !

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پینگ رفته بالای 350
    واقعا کلافه کننده هست.....
    هر دو مسیر سوئیس و امریکا وضع همینه:

امروز چندین بار بخاطر ترافیک سنگین این مسیرا خیلی دیر کانکت شدم!

7. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز...

دوستان توجه کنیـــــــــــــــــد:

امروز روی تمامی سرویس های مخابرات و زیر ساخت به دلیل قطعی اکثر Gateway های خارجی شرکت زیر ساخت ایران مشکل جدی ایجاد شده....
    استانهای مثل مازندران، قم، کرمانشاه، همدان و لرستان و... این قضیه بیشتر واسشون محسوس هست و تمامی شرکت های ISP و PAP اوضاعشون همین هست.
    احمد جان حالا چه موقع قراره این مشکل حل بشه؟
    زیر ساخت زمانی مشخص نکرده؟

9. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

احمد جان حالا چه موقع قراره این مشکل حل بشه؟
    زیر ساخت زمانی مشخص نکرده؟
    '
    مهدی جان طبق معمول زمان ندادن ... بنا به گفته خودشون ممکنه تا فردا یا تا 2 ساعت دیگه ...
    البته ما لینکامون رو گذاشتیم روی لینک backup که مشکل کمتر احساس بشه به هر حال ..

11. 5 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

'
    مهدی جان طبق معمول زمان ندادن ... بنا به گفته خودشون ممکنه تا فردا یا تا 2 ساعت دیگه ...
    البته ما لینکامون رو گذاشتیم روی لینک backup که مشکل کمتر احساس بشه به هر حال ..
    ببینم فقط منم که یه علامت سوال گنده توی ذهنم شکل می گیره بعد از اینجور جواب ها؟!! یعنی واقعا عادیه برای شما؟!!‌ احمد جان برادر بزرگوار...! می دونم بسیار بی در و پیکر مملکت ما و مخصوصا شرکت ارتباطات زیرساخت ولی اصلا نمی تونم بپذیرم که به همین راحتی به شما بگن مشخص نیست!! شما بهشون پول می دین پهنای باند می گیرین. من متوجه نمی شم چرا اینجوریه داستان! باید پاسخ گو باشن حقی ندارن اینجوری جواب ملت رو بدن! دو روزه واقعا یه پیج ساده هم به سختی باز می شه. هر روز ما به امید بهتر شدن وضع نت می شینیم پای پی سی بعد می بینیم که به به! مشکلات دیروز که پابرجاست هیچ ۱۰تا مشکل دیگه هم هر روز اضافه می شه!!
    احمد جان تجربه ی شخصی ات و اطلاعاتی که داری بهت می گه که کی قراره این داستان گیت وی ها و... حل بشه؟ وضعیت پینگ تایم و پکت لاس رو من توی صحفه قبل تاپیک یه عکس گذاشتم شما یه نگاهی بهش بکن خواهشا! آخه 57٪ پکت لاس؟!! بابا قطعش کنن خیال خودشونو و ملت رو راحت کنن به خدا!
    این مشکل قم هم که ماشالا شما هر هفته میای میگی با x حرف زدیم با y جلسه داشتیم ولی همینجور هفته ها می گذره و خبری نیست!
    Last edited by Aryaeiboy; 24-08-2013 at 21:57.

13. 3 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

ببینم فقط منم که یه علامت سوال گنده توی ذهنم شکل می گیره بعد از اینجور جواب ها؟!! یعنی واقعا عادیه برای شما؟!!‌ احمد جان برادر بزرگوار...! می دونم بسیار بی در و پیکر مملکت ما و مخصوصا شرکت ارتباطات زیرساخت ولی اصلا نمی تونم بپذیرم که به همین راحتی به شما بگن مشخص نیست!! شما بهشون پول می دین پهنای باند می گیرین. من متوجه نمی شم چرا اینجوریه داستان! باید پاسخ گو باشن حقی ندارن اینجوری جواب ملت رو بدن! دو روزه واقعا یه پیج ساده هم به سختی باز می شه. هر روز ما به امید بهتر شدن وضع نت می شینیم پای پی سی بعد می بینیم که به به! مشکلات دیروز که پابرجاست هیچ ۱۰تا مشکل دیگه هم هر روز اضافه می شه!!
    احمد جان تجربه ی شخصی ات و اطلاعاتی که داری بهت می گه که کی قراره این داستان گیت وی ها و... حل بشه؟ وضعیت پینگ تایم و پکت لاس رو من توی صحفه قبل تاپیک یه عکس گذاشتم شما یه نگاهی بهش بکن خواهشا! آخه 57٪ پکتن لاس؟!! بابا قطعش کنن خیال خودشو و ملت رو راحت کنن به خدا!
    این مشکل قم هم که ماشالا شما هر هفته میای میگی با x حرف زدیم با y جلسه داشتیم ولی همینجور هفته ها می گذره و خبری نیست!
    سلام پسر ...
    اره اینجا ایرانه هنوز نمیدونی کجا زندگی میکنی ؟؟!
    ما پول دادیم ولی وقتی اونور دولت باشه تو حق هیچ حرف زدنی نداری !! بابا باورت نمیشه تجهیزات ما رو که نزدیک به 10 میلیون هست از یه مرکز در پیت که نگهبان نداره یا تبانی میکنه میدزدن و لی خسارت نمیتونیم بگیریمم.. میخندی نه !!! باورت نمیشه نه ؟؟؟!!

بازم من زنگ زدم قطعی همچنان هست... این لعنتی ها تو مسیر انتقال کرج تا تهرانشون هم که بستر خروجی gateway ها هست هم قطعی دارن و حتی backup هم ندارن!! وقتی میگم به طرف میگه ما فقط شرمنده ایم! این مسائل رو باید بالاسری ها توجه کنن و ما از طرف زیرساخت بهشون گفتیم! بله اینجا ایرانه! جائی که هیچ کسی جز خود افراد مهم نیستند ...

===========

در مورد قم هم عزیز من با مسخره بازی های اداری اشنایی داشته باشی تو همین باز ایران متوجه منظور من میشی... تا همین الانش در گیر مسائل اداری زیرساخت بودیم... الان هم بستر اماده شده و بچه ها دارن میرن ... تا همینجاشم به خدا با بدبختی جور کردیم!
    قبلا هم لینک زیرساخت درخواست داده بودیم ندادن این دفعه اما دادن... بابا ما هم به خدا دوست داریم شما راضی باشی بیشتر از ما سرویس بگیری بری معرفی کنی... قطعا نه من فقط بلکه مدیریت شرکت ... اما وقتی یه چیزهایی دست تو نیست دیگه ... ای بابا....
    چی بگم ؟؟!!!! ..

15. 5 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام پسر ...
    اره اینجا ایرانه هنوز نمیدونی کجا زندگی میکنی ؟؟!
    ما پول دادیم ولی وقتی اونور دولت باشه تو حق هیچ حرف زدنی نداری !! بابا باورت نمیشه تجهیزات ما رو که نزدیک به 10 میلیون هست از یه مرکز در پیت که نگهبان نداره یا تبانی میکنه میدزدن و لی خسارت نمیتونیم بگیریمم.. میخندی نه !!! باورت نمیشه نه ؟؟؟!!

بازم من زنگ زدم قطعی همچنان هست... این لعنتی ها تو مسیر انتقال کرج تا تهرانشون هم که بستر خروجی gateway ها هست هم قطعی دارن و حتی backup هم ندارن!! وقتی میگم به طرف میگه ما فقط شرمنده ایم! این مسائل رو باید بالاسری ها توجه کنن و ما از طرف زیرساخت بهشون گفتیم! بله اینجا ایرانه! جائی که هیچ کسی جز خود افراد مهم نیستند ...

===========

در مورد قم هم عزیز من با مسخره بازی های اداری اشنایی داشته باشی تو همین باز ایران متوجه منظور من میشی... تا همین الانش در گیر مسائل اداری زیرساخت بودیم... الان هم بستر اماده شده و بچه ها دارن میرن ... تا همینجاشم به خدا با بدبختی جور کردیم!
    قبلا هم لینک زیرساخت درخواست داده بودیم ندادن این دفعه اما دادن... بابا ما هم به خدا دوست داریم شما راضی باشی بیشتر از ما سرویس بگیری بری معرفی کنی... قطعا نه من فقط بلکه مدیریت شرکت ... اما وقتی یه چیزهایی دست تو نیست دیگه ... ای بابا....
    چی بگم ؟؟!!!! ..
    واقعا نمی دونم چی بگم. متاسفم که به اینجا رسیدیم توی همه مسائل. در مورد دزدی بله می دونم دقیقا. اینجا جاش نیست وگرنه من داستان هایی از این دزدی های نهادهای معتبر! برات می گفتم که شاخ در بیاری!
    این جمله دقیقا وضعیت الانه ماست:

اگر می خواهيد کشوری به مرز تباهی برسد، كارهای بزرگ را به آدم‌‌های كوچك بسپاريد و آدم‌های بزرگ را به كارهای كوچك واداريد!

17. 6 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

واقعا نمی دونم چی بگم. متاسفم که به اینجا رسیدیم توی همه مسائل. در مورد دزدی بله می دونم دقیقا. اینجا جاش نیست وگرنه من داستان هایی از این دزدی های نهادهای معتبر! برات می گفتم که شاخ در بیاری!
    این جمله دقیقا وضعیت الانه ماست:

اگر می خواهيد کشوری به مرز تباهی برسد، كارهای بزرگ را به آدم‌‌های كوچك بسپاريد و آدم‌های بزرگ را به كارهای كوچك واداريد!
    به خدا میدونم حیلی اعصابت داغونه ... میدونم ... ما هم اینجا داریم منفجر میشیم... فرض کن تو یکنفر داری اینجا به من میگی ... x نفر هی زنگ بزنن اینجا یا call center و دلیل بخوان...
    تو فنی ... اما بقیه حالا بیا توجیه کنن!! همین حرف رو به طرف تو زیرساخت زدم میگه آقا ما هم اینجا باید به یه عالمه ادم پاسخ بدیم! اینم شد عوض جواب درست!!

بله درسته

19. 3 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •