سلام
رایتل 48 ساعت پیش سرعتشو باز گذاشته که تا 1 مگ هم من سرعت دارم
هم پای همراه اول
سرعتشون تا 700 در نوسان هست
دوستان در نظر داشته باشند که برای داشتن چنین سرعتی حتما باید از بسته ی 1 مگابیت رایتل استفاده کنند ( بسته های حرفه ای )
سلام
رایتل 48 ساعت پیش سرعتشو باز گذاشته که تا 1 مگ هم من سرعت دارم
هم پای همراه اول
سرعتشون تا 700 در نوسان هست
دوستان در نظر داشته باشند که برای داشتن چنین سرعتی حتما باید از بسته ی 1 مگابیت رایتل استفاده کنند ( بسته های حرفه ای )
اصلا به صرفه نیست باز هم چون مشکل اصلی جای دیگست که همون قیمت بسته هاست!
الان شما ببین همراه اول داره بسته 2.5گیگ 1ماهه رو میده 10تومن اونوقت رایتل داره 2گیگ 1ماهه رو میده 23تومن! چقدر اختلاف!
در ضمن برای فعال کردن بسته های حرفه ای رایتل م همونطور که در جریان هستید حتما باید مشترک یکی از مدارک خواسته شده توسط رایتل در سایتش بارگذاری کنه تا بتونه سرعت حرفه ای بگیره...
در کل هم استفاده از رایتل دیگه عقلانی و به صرفه نیست.
سلام
از لحاظ اقتصادی بله اما وقتی تنها گزینه باشه بهتر از GSM هست.
من استان گیلان شهرستان رودسر هستم قبلا مشترک چندساله اندیشه سبز بودم الان منزلو جابه جا کردیم متاسفانه تو رودسر نه همراه اول نه ایرانسل 3G نداره انتقال ADSLهم یک فهته طول کشیده هنوز انجام نشده فقط رایتل 3G داره اما گرونه متاسفانه اصلا نمیصرفه ولی مجبوری دارم استفاده میکنم
تنها گزینه بله که این داستان هم در سال 94 با پوشش دهی نسل سه و چهار اپراتورهای دیگه کاملا حل میشه و حتی از رایتل هم پیشی می گیرند.
یعنی الان سرعت رایتل تو کل کشور باز شده؟ من فعلا سیم رایتل ندارم امتحان کنم
سیگنال رایتل اینجا -87 dbm هست -91 dbm هست آنتن یکی کم میشه بعد دوباره پر میشه سرعت دانلود تا 45 کیلوبایت برثانیه هست
در تعجبم آخه چرا اونجا اینجوریه اینجا یه جور دیگه
حداقل برای بسته پایه مهچین داستانی می دونم که اتفاق نیفتاده تا به این لحظه.
زنگ زدم اپراتور میگن مشکل نداره حالا فردا میرم خونه رفیقم دکل رایتل هست تو خونش پیگیری میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)