من مي خواهم يك كانكشنم دايل آپ بسازم كه بتونم از اينترنت موبايلم استفاده كنم ولي ادمين ايجاد اين كانكشن را محدود كرده.
آيا راهي دارد كه اين كار را كرد؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
من مي خواهم يك كانكشنم دايل آپ بسازم كه بتونم از اينترنت موبايلم استفاده كنم ولي ادمين ايجاد اين كانكشن را محدود كرده.
آيا راهي دارد كه اين كار را كرد؟
تكراري شد ببخشيد
شما ميتونيد با ويندوز ديگري يك اكانت بسازيد و به ويندوز جديد منتقل كنيد، كافيه در درايو ويندوز مسير كانكشنها رو پيدا كنيد و كانكشن مورد نظر رو با notepadباز كنيد و محتويات رو كپي بگيريد، و در ويندوز جديد در يك فايل txt ذخيره و تغيير پسوند دهيد
شما ميتونيد با ويندوز ديگري يك اكانت بسازيد و به ويندوز جديد منتقل كنيد، كافيه در درايو ويندوز مسير كانكشنها رو پيدا كنيد و كانكشن مورد نظر رو با notepadباز كنيد و محتويات رو كپي بگيريد، و در ويندوز جديد در يك فايل txt ذخيره و تغيير پسوند دهيد
این یه فایل اجرایی هستش
.exe
چی هستش؟؟؟
ميشه كمي بيشتر توضيح بدهيد و اگر حمل بر پررويي نباشه و زحمتي نمي شود ميشه اينكار را براي من ايجاد كنيد؟
خيلي لازمه
ممنون ميشم
با تشكر فراوان
در مورد تجهیزاتی که isp ها استفاده می کنن اطلاعاتی دارین؟
چه سیستم عاملی استفاده می کنن.
در کل استانداری در این زمینه وجود داره .... فرضا تو ایران هم مشهور نباشه اما جهانی باشه....
با سلام خدمت دوستان گلم
یه سوال فنی دارم که تا به حال از چندین نفر پرسیدم ولی جواب درست رو پیدا نکردم. و نتونستن جواب درست بدن.
سوالش به نظر خیلی آسون میاد اما در ماهیت خیلی سخته. البته نه برای کسی که می دونه.
خب برم سراغ توضیح سوال:
1- من با یه نرم افزار جامع تحت شبکه داخلی دارم کار می کنم که توی سطح یه استان گسترده شده
2- این نرم افزار بهترین عملکردش روی اینترنت اکسپلورر 9 توی ویندوز 7 هستش
3- توی مجموعه ای که من هستم 6 کاربر هستیم که با این نرم افزار کار می کنیم
4- همه ما از ویندوز 7 اولتیمات 2009 ، SP1 استفاده می کنیم
5- در این مجموعه شش نفره فقط ویندوز من یه تنظیماتی داره که سرعت عمل رو بالا میبره
چه تنظیماتی؟ من هم نمی دونم!!! فقط توضیحش میدم.
ما توی این نرم افزار باید تعداد زیادی عکس با فرمت jpg اسکن و آپلود کنیم.
با هر بار انتخاب فایل و بروز کردن اون روی نرم افزار بار دیگر که فایل مرتبط را می خواهی به همین قسمت اضافه بکنی دقیقا از آخرین پوشه ای که عکس از اونجا آپلود کردی باز میشه...
ولی در سیستم همکاران من این قابلیت وجود نداره و با هر بار آپلود کردن برای بارگزاری فایل مرتبط دیگر از آخرین پوشه ای که عکس از اونجا آپلود شده پنجره بروز باز نمیشه و از روی مای دایکیومنت و یا دکستاپ صفحه بروز باز میشه...
می خوام ببینم چه تنظیماتی برای این قضیه وجود داره تا سیستم همکاران من هم مثل سیستم من بشه؟
در اکسپلورر و یا فولدرها و یا در پنجره بروز و یا در ...
ببخشید که طولانی شد و امیدوارم سوالم رو جای درستی پرسیده باشم.
اگه از اینترنت اکسپلوره 9 استفاده می کنید احتمالا به صورت پیش فرض همین طوری هست که می خواین. کافی تنظیمات مرورگر سیستم های همکارتون رو ریست کنید.
تو فایرفاکس هم پیش فرض همین طوره....
احتمالا گوگل کروم هم همین طور باشه....
اما این که این تنظیمات رو چه طوری می شه تغییر داد احتمالا انجمن قسمت مرور گر ها بهتر بتونن راهنماییتون کنن.
سلام
خسته نباشید و دمتون گرم بابت این بخش ان شالله هرچه زود تر خودش یه انجمن بشه. چون واقعا نیاز هست
من یه مودم وایرلس D-Link DSL-2730U دارم، یک چند وقتی هست که وقتی وصل هست ییهو چراغ اینترنت(کره زمین) قطع میشه ولی چراغ adsl روشن میمونه! اینترنت قطع میشه ولی شبکه داخلی مشکل نداره!و فقط با خاموش، مکث و روشن کردنش دوباره وصل میشه!
الآن مشکل می تونه از کجاباشه؟با تشکر
Last edited by mlk0000; 29-05-2015 at 15:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)