Last edited by |Arman|; 27-07-2012 at 20:54.
خب دوستان یخورده سطح پایین صحبت کنید ببینیم چی میگید
الان منظور شما از این عکسی که گزاشتید چی هست یعنی وضعیت خوبه ؟؟؟؟
یا بد هست؟؟؟؟؟
عالیه دوست عزیز!سرعت 0-3 کیلو بایت پینگ داخل 100-200 و پینگ خارج 300-400 با تایم اوت و پکت لاست بالا!واقعا توقع اینم مردم بیخودی بالا رفته همش ماهی 10-30 تومن میدن برای اینترنت پرسرعت 128-512!!!! تازه تا کمتر از یک دهم سرعت واقعی باشه قانونیه مشکلی نداره!!پینگ و تایم اوت و فیلتر و حجم محدود و ... که بماند!ب دوستان یخورده سطح پایین صحبت کنید ببینیم چی میگید
الان منظور شما از این عکسی که گزاشتید چی هست یعنی وضعیت خوبه ؟؟؟؟
یا بد هست؟؟؟؟؟
والا الان وضع همه همینه. من دوباره زنگ زدم پشتیبانی این دفعه گردن گرفتن که مشکل دارن ولی گفت معلوم نیست کی مشکل حل میشه.
دهنم سرویس شد نمیشه کاری کرد.. مثل یه ماه پیش شد که...
اِ پس مثل این که نت همه مشکل داره ...؟!
واسه من که 256 هست از حدودا 20 روز پیش مشکل داره،یا چراغ act مودم خاموش بود یا اگه روشن بود قطع و وصل میشد و نوسان بالا که میانگین سرعت رو 3 بود !
هفته پیش رفتم مخابرات گفت کابل نوری منطقه شما رو دزدیدن ! تا وصل کنن 2 روز طول می کشه یعنی 4 شنبه صبح وصله !
گفتم جهنم بدونم تا 2 روز دیگه وصله کاری باهاتون ندارم !!!
4 شنبه شد وصل نشد (می دونستم !)
5 شنبه دیگه وصل شد و کلی خوشحال بودم ولی فقط نیم ساعت خوشحال بودم وبعدش دوبراه هیمن جوری شد و تا الانم همینه
دیشب هم کلا قطع بود...
من بدبخت باید چیکار کنم ؟ به خدا باید رو پروژه کار کنم و همش نت لازمه...
دوستان شماره تماسی چیزی هست که پیگیری کنم / مخابرات هر منطقه بازرسی چیی نداره که برم به اونا شکایت ببرم ؟ (آخه بحث من با شما جداست چون من نزدیک 3 هفته هست که نتم ایراد داره !)
فقط تو ایرانه .که همچین اتفاقی می تونه بیفته !!!
مرسی
اشک شوق تو چشمام جمع شد!باورم نمیشه ساعت یک بعد از ظهره همه چی درسته!
[
با یک کانکشن حداقل 50KB میگیره.
یعنی میشه همینطور بمونه؟!
سلام
کسی توی منطقه سعادتمند تهران (021442) شاتل art128 داره اگه داره لطفا بگه خوبه و سرعت دانلودش چقدره من پارس انلاین دارم ولی اصلا خوب نیست ، جدیدن خیلی سرعت دانلود پایین اومده تقریبا 10 کیلوبایت/ثانیه تا 1 ماه پیش 50 کیلوبایت/ثانیه بود
من هم تست گرفتم. با سرور داخلی پینگم شد 69 و با خارجی (لندن، vodafone) شد 191.
جالبش اینجاس سرعت دانلودم از سرور داخلی 0.24 شد اما از سرور خارجی 0.25
آپلود داخلی 0.08 و خارجی 0.04![]()
Last edited by The Auditor; 28-07-2012 at 18:44.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)