آموزش تکنیک ها و مهارت ها در PES 2012:
لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم:
21,839 KB
آموزش تکنیک ها و مهارت ها در PES 2012:
لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم:
21,839 KB
دوستان الان یه ویدیویی رو دانلود کردم که توش به گفته ی خودش آموزش چطور باز ی کردن آنلاین pes 12 رو به صورت رایگان گفتهحالا راست و دروغشو نمیدونم!
به این صورت که یه فایلی رو دانلود می کنی میریزی تو پوشه ی بازی منتهاش نفهمیدم از کجا باید دانلود کرد؟؟
حالا دوستانم این ویدیوی کوتاه رو یه نگاهی بندازن اگه فهمیدن ما رو هم بی خبر نزارن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by M E S S I; 09-07-2012 at 16:06.
سلام دوستان
من تازه این بازیو نصب کردم اگه میشه یه پیج خوب واسه این بازی بهم بدین تا بتونم دانلود کنم با حجم کم نقل و انتقالات باشه کافیه
ممنون
وایسا چند روز دیگه پچ جدید با نقل و انتقالات میاد که اونو دانلود کنی کامل تره . جیرود و پودولسکی هم به آرسنال اضافه میشن![]()
سلام وخسته نباشد از وقتی که من patch 3.4 , patch 3.5 رو نصب کردم به هیچ عنوان pesedit.exe اجرا نمیشه و ارور میده در صورتی که تو patch 3.3 مشکلی نداشت ویندوزم xp-sp3 آخرین ورژن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و direcx هم رو سیستم نصبه آنتی ویروسم با فایلها مشکلی نداره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید اینم error:
من موقعی که می خوام با یک سری از تیم ها بازی کنم از بازی می پره بیرون باید چیکار کنم؟
سلام وخسته نباشد از وقتی که من patch 3.4 , patch 3.5 رو نصب کردم به هیچ عنوان pesedit.exe اجرا نمیشه و ارور میده در صورتی که تو patch 3.3 مشکلی نداشت ویندوزم xp-sp3 آخرین ورژن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و direcx هم رو سیستم نصبه آنتی ویروسم با فایلها مشکلی نداره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید اینم error:
دوستان مشکلاتتون رو درمن موقعی که می خوام با یک سری از تیم ها بازی کنم از بازی می پره بیرون باید چیکار کنم؟
مطرح کنید تا زودتر به جواب برسید.
ممنون.
پچ جدید 3.5
این هم 3.5.1 که بعدش باید نصب کنید
دوستان جدید ترین پچ اینه؟
مطمئنه؟
کسی امتحان کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)