جایگاه فرانسه هم در نوع خودش بینظیره ... اگه یه خورده بیشتر تلاش کنن میتونن به ایران هم برسن!!!![]()
جایگاه فرانسه هم در نوع خودش بینظیره ... اگه یه خورده بیشتر تلاش کنن میتونن به ایران هم برسن!!!![]()
مسی: آرژانتین به سبک بارسا؟! احساس راحتی می کنم
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که از عملکرد خوب گروهی تیم ملی کشورش در دیدار دوستانه مقابل ایرلند بسیار راضی است.
این ستاره 23 ساله که از پکن به دوبلین سفر کرد تا در دیدار دوستانه تیم ملی کشورش که چهارشنبه شب برگزار شد، شرکت کند، در صحبتهایی اعلام کرد که آلبی سلسته عملکرد بسیار خوبی را به اجرا گذاشت.
لیونل مسی در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« بازی بسیار خوبی را مقابل تیمی بزرگ به اجرا گذاشتیم. ما سعی می کردیم تا توپ را از بازیکنان حریف بگیریم و توپ را در زمین پخش کرده و به خوبی از توپ بهره بردیم.مهمترین نکته این بود که در این دیدار به پیروزی رسیدیم، هرچند که ما از نظر فیزیکی در اوج آمادگی نبودیم و البته در ابتدای بازی هنوز در ریتم بازی قرار نگرفتیم که در انتها، پایان خوبی داشتیم.»
مسی ادامه داد:« اگر توجه کنید، با در نظر داشتن این نکته که مدت زیادی در کنار هم نبودیم، خیلی خوب بازی کردیم. ما سعی کردیم تا همان سیستم بازی بارسلونا را به نمایش بگذاریم و از همین بابت احساس راحتی زیادی می کردم.»
ستاره آرژانتینی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که به رغم تغییراتی که در کادر فنی آلبی سلسته ایجاد شده، بازیکنان تیم به خوبی یکدیگر را می شناسند و همین باعث امتداد روند موفقیت تیم خواهد شد.
مسی ادامه داد:« تیم ما در حال حاضر شرایط خوبی دارد؛ ما تیمی مشابه با جام جهانی داریم. ما یکدیگر را از تیم زیر 20 ساله ها و از رقابتهای المپیک به خوبی می شناسیم.تیم ما تیمی متحد و منسجم است و رو به جلو حرکت می کنیم. پیروزی تیم ما بسیار خوب است ولی نیازی نیست که بخواهیم سرخیو باتیستا را مورد آزمایش قرار دهیم؛ کاملا مشخص است که او چه مربی خوبی است»
2010/8/13کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سورپرایز ماتادورها: نمایش فیلم ویدئویی رائول در هواپیما
سایت گل- تیم ملی اسپانیا چهارشنبه شب در دیداری دوستانه مقابل مکزیک قرار گرفت. شاگردان دل بوسکه در مسیر بازگشت از مکزیک و در هواپیما با سورپرایزی عجیب روبرو شدند. در هواپیما فیلمی ویدئویی به نمایش در آمد که فیلمی مستند در مورد رائول گونسالس بلانکو بود. در این فیلم، بهترین لحظات فوتبالی رائول ، کاپیتان سابق تیم ملی اسپانیا و دومین بازیکن برتر تیم ملی به نمایش درآمد که در این میان، گلهای رائول در زمان حضورش در ترکیب ماتادورها در رقابتهای جام جهانی کره جنوبی نیز دیده می شد.
با پایان یافتن پخش این فیلم، بحث در میان تعدادی از بازیکنان و خبرنگاران حاضر در هواپیما بر سر عدم حضور در ترکیب ماتادورها از پیش از آغاز رقابتهای یورو 2008 بالا گرفت.این در حالی است که دل بوسکه رابطه خوبی با ستاره سابق باشگاه مادریدی دارد ولی هرگز نام او را در لیست بازیکنان فراخوانده شده به تیمش قرار نداده و به روند لوئیس آراگونس برای عدم دعوت از او ادامه داده است.از سوی دیگر بازیکنان تیم ملی اسپانیا همواره خود را از حاشیه های این ماجرا دور نگاه داشته اند .
2010/8/13کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورون: مارادونا از من خواست چابی تیم باشم ولی ...
ستاره آرژانتینی در صحبتهایی به انتقاد از دیه گو مارادونا پرداخت.
سایت گل - خوان سباستین ورون، در صحبتهایی به دفاع از لیونل مسی، ستاره جوان تیم ملی آرژانتین پرداخته و اعلام کرده که مسی در زمان حضور در اردوی آلبی سلسته با تمام توان برای موفقیت تیمش بازی می کند و به این نکته اشاره کرد که این ستاره جوان در دیدار مقابل آلمان که با شکست و حذف آرژانتین در رقابتهای جام جهانی همراه بود نیز با تمام وجود برای موفقیت آرژانتین تلاش کرد.
ورون در صحبتهایی در این رابطه گفت: «مسی اصلا عادت ندارد که به عقب و خط دفاعی بازگردد. بسیار سخت است که از او درخواست کنی او 50 متر را پا به توپ بدود و در دیدار مقابل آلمان مسی نهایت توانش را به کار گرفت ولی امور طبق برنامه ریزی ما پیش نرفت.»
این ستاره باتجربه آرژانتینی در ادامه صحبتهایش با انتقاد از دیه گو آرماندو مارادونا گفت: «مارادونا به من گفت که می خواهد من چابی (ستاره اسپانیایی) تیمش باشم و چنین دیدگاهی را در ذهن من ایجاد کرد ولی عملا اصلا از من استفاده نکرد. مارادونا به من گفت که به دنبال کارهایی است که من از پس آنها بر نمی آیم و این هنوزهم مرا اذیت می کند.»
ورون در بخش پایانی اش در مورد غیبتش در دیدار مقابل آلمان به این نکته اشاره کرد که با مارادونا صحبت کرده و طبق توضیحات مارادونا به عنوان سرمربی تیم، در مورد غیبت او در ترکیب آلبی سلسته در دیدار مقابل آلمان، دن دیه گو می خواسته ورون را برای مراحل بالاتر آماده و قبراق نگاه دارد
2010/8/14کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم کامبیاسو و زانتی نیستن....![]()
حیفه خاویر زانتی...نمیدونم چرا دعوتش نمیکنن.
به نظرم یه بازیکن کامله...ازهرنظر.
بی انصافها![]()
مارتین پالرمو، مهاجم بوکا جونیورز گفته که لیونل مسی هرگز نمیتواند مانند دیهگو مارادونا در سالهای 1986 و 1990 آرژانتین را یکتنه به موفقیت برساند. او همچنین گفته از این که مسی، سرخیو باتیستا را ستوده عصبانی است.
پالرمو دو ماه را در اردوی جام جهانی گذراند. او میگوید مسی بهترین بازیکن دنیاست، اما شخصیت قدرتمند الدیهگو را ندارد که آرژانتین را به دو فینال متوالی جام جهانی رساند: «مسی مارادونا نیست. از دید من، مسی ذهنیت مارادونا را ندارد. او نمیتواند بار تیم را روی دوش خود حمل کند یا نقش رهبر تیم را داشته باشد، چرا که به سیستم بارسلونا عادت کرده است.
لیو به روشی دیگر پرورش یافته و تجربیات کاملا متفاوتی دارد. او از 12 سالگی در بارسلونا زندگی کرده؛ میدانید دیهگو چطور بزرگ شده؟!» منظور پالرمو زندگی مارادونا در حومه کلبهنشین و بدنامن بوئنوس آیرس است.
مسی پس از بازی با ایرلند گفت که در سیستم باتیستا همان قدر راحت است که در بارسلونا است. پالرمو گفته این حرف مسی باعث ناراحتی او شده: «در حقیقت، ما تلاش میکنیم خیلی به او اهمیت ندهیم. با مسی لحظاتی بسیار عالی داشتیم. دیهگو با او بسیار صمیمی بود و من بر این باور هستم که حرفهای مسی بیشتر از جنبه فوتبالی، از جنبه انسانی آزاردهنده است. دیهگو با او مانند پسر خودش رفتار میکرد.»
پالرمو همچنین درباره خوان رومن ریکلمه، همتیمیاش در بوکا گفته است: «رومن بازیکنی با تجربه بالاست و میداند فوتبال بازی کردن در بوکا چه معنایی دارد. او با تنها یک حرکت خود شما را با دروازهبان حریف تک به تک میکند. این همان چیزی است که ما نیاز داریم.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راست گفته
مسي تار موي مارادونا هم نيست
تو اين جام جهاني به همه اين قضيه اثبات شد چون مسي كاري نتونست بكنه
نمی خوام بگم مسی توی این جام جهانی خوب بود قبول دارم در حد و اندازه های خودش ظاهر نشده اما من احاس می کنم اگر اون نبود آرژانتین شاید از گروهش هم نمی یومد بالا در تک تک گل ها شما می تونستید تاثیرش رو ببینید. خوب گل نزد اما خوب گل ساخت و دل بوسکه هم نظر جالبی در موردش داد.البته این هم قبول دارم در سطح ملی شاید به مارادونا نرسه اما در سطح باشگاهی به راحتی می توان گفت از مارادونا پر افتخار تر هست و می شود.
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
در کل هر دوتاشون عزیزند!![]()
قدیما یه سریال طنز سبکه 3 میزاشت به نام قطار ابدی!
یه قسمت بود که مجید صالحی در نقش رابین هود بود که نشون میداد از بالای درختها مثل تارزان داشت این ور اونور میپرید و از خودش تعریف میکرد که ناگهان دوربین میامد پایین و نشون میداد که جناب رابین هود خالی بند روی دوش فرهاد بشارتی (جان کوچیکه)سواره
عکس العمل جان کوچیکه نسبت به دروغ های رابین هود:چاخان نگو رابین هود هرجا رفتی جان کوچیکه با 100 نفر همرات بود
الان هم جناب مسی هر جا میری ژاوی+بهترین هافبک های جهان کنارته!
Last edited by H A M A S; 17-08-2010 at 17:57.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)