چرا شبا اینقدر رایگان بد شده
مخابرات باهام قهری![]()
چرا شبا اینقدر رایگان بد شده
مخابرات باهام قهری![]()
طرح ویژه همکار سطح 2 با دزدی فراوان از حجم!
یه روزی(چند سال پیش) اومدن محلمونو با نهرکن کندن بعد وقتی پرسیدم اینکار برای چیه گفتند داریم قیبر نوری وصل میکنیم برا محلتون منم از قبلش میدونستم فیبر نوری نسبت به اون کابل مسی بهتره و نمیدونم در هرثانیه چندهزار درخواست میتونه از یه رشته نازک بگذره و خلاصه از این حرفا اما بعد از یه مدت فهمیدم قصدشون پیشرفت محل ما نبوده بلکه واسه خاطر جیب خودشون اینکارو کردند
اندونزی یه کشور جهان سومه سرعتش اینترنتش چند برابر و قیمت ما نسبت به اونا 10 برابر
ینی خدا شاهده از این وضیعت خسته شدم دیگه اون از فیلترینگ بی برنامه و مزخرفشون که طرف چون رنگ قالب سایتت ارضاش نمیکنه میزنه فیلتر میکنه اینم از این سرعت اینترنت به خصوص خراسان رضوی که دیگه گندشو دراوردن به ابالفضل
سایت پیوندها(همونی که سایت های فیلتر به اونجا منتقل میشه) از نظر الکسا توی جایگاه 560 دنیا و 7 ایران در کنار تابناک و ابرسایت های ایرانی قرار گرفته ینی روزانه بایستی 100 هزار ای پی خالص به بالا داشته باشه که به این رتبه برسه ای خدا اخه اینارو به کی بگیم ما
بخدا میخواستم یه فایل 100 مگی رو اپلود کنم ریشم سفید شد تا اپلود بشه
بچه ها من مشهد نیستم(گناباد) دورادور پیگر اتفاقات این تاپیک هستم برای همین خواستم بگم اگه یه موقع قصد داشتین برین اعتراضی چیزی بکنین بنده رو بی خبر نزارین به هرحال در حد یه سیاهی لشکر که هستم
خیلی عجیبه اگه سرعت ارتباط با سرور های خارجی رو کم کردن پس چرا تو روز که از حجم کم میشه هیچ مشکلی نداره ارتباط با سرور های خارجی؟؟؟؟ این تست رو ببینید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amin1374; 04-07-2013 at 08:39.
اگه یه 10.20 تایی باشیم حله
یه نگاه بکنید به ارتباط داخلی و ارتباط خارجی .
TEHRAN
KANSAS
LOS ANGELES
![]()
میگم چه عجب کاره مثبت کرد این گلدنت حجمم تموم شده بود داشتم همین طور کانتر بازی می کردم بد نبود
تا حالا پینگ به این پایینی ندیده بودم پینگم حداگثر 17 و حداقل 3 بود
انگار می خوان یک سایتی چیزی باز کنند که بشه بازی های روز رو بدون اینکه از حجمت کم بشه دانلود کرد
خیلی حال میده این جوری
ولی با این حال هنوز حروم خورن![]()
جدی ؟
بدون حجم هم میشه بازی کرد ؟
به هر حال حالا زیاد هم ذوق نکنید.
چون در واقع اون میشه اینترانت ( شبکه داخلی ) واسه مشترکین خود مخابرات.
سلام دوستان می خواستم اول بدونم سرعت شب ها و روز هاتون چطوره؟ طرحتون چیه؟
سوال دومم هم اینه که این دوستان که سرعتشون به 4 یا حتی 5 رسیده چطوریه؟ یعنی چی از سرور خارجی استفاده می کنیم؟
میشه بیشتر توضیح بدید چطوری از سرور خارجی استفاده می کنید؟
خیلی ممنون
منظور اینه که مثلا از یه سایت خارجی ( مثلا گوگل , یاهو , اپل و... بازدید کنی ) یا هم که از سایت های خارجی دانلود کنی.
اینا اومدند مثلا سرعت ها رو ببرند بالا اومدند سرعت سایت های مخرفـــ ایرانی رو افزایش دادند ( با ملی کردن اینترنت ) و بعد سرعت ارتباط با خارج رو هم شدیدا کاهش دادند.
چه میشه کرد. 30یاست است دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)