سلام دوستان
ما یه خونه ی کلنگی داریم تو فکرمه خرابش کنیم!حالا موندیم چطور یه وام خوب بگیریم...
چند مدت قبل تو اخبار می گفت بانک مسکن وام 50 میلیونی به هر واحد می ده ؟ به نظرتون هنوز این وام هست یا نه؟
شرایطش چطوره؟
ممنونم![]()
سلام دوستان
ما یه خونه ی کلنگی داریم تو فکرمه خرابش کنیم!حالا موندیم چطور یه وام خوب بگیریم...
چند مدت قبل تو اخبار می گفت بانک مسکن وام 50 میلیونی به هر واحد می ده ؟ به نظرتون هنوز این وام هست یا نه؟
شرایطش چطوره؟
ممنونم![]()
دوستان، لطفاً یک بانک معرفی کنید که بالاترین نرخ روز شمار را داشته باشه
بانک مهر اقتصاد داره روز شمار 23 درصد منتها کف حسابش 1 میلیونه و عضو شتابم نیست
باک گردشگری من شنیدم سودهای خیلی بالایی داره میتونین به این بانک مراجعه کنین
کمترین مقدار موجودی در طول 24 ساعت را در تمام روزهایی که شما سپرده گزاری کردین محاسبه میکنن و تقسیم بر عدد مشخصی که میخوان وام بدن میکنند
مثلا میگن 4 ماه پول بزار همون قدر بهت میدیم با اقساط 24 ماهه
حالا شما مثلا میخوای 5 میلیون بگیری
یعنی شما باید 5 میلیون به طور میانگین در طی 120 روز در بانک بزارید یا مثلا (5*120= 600) برای یک روز 600 میلیون بزارید تو حساب میانگین حسابتون میشه همون 5 میلیون
بانک مهر اقتصاد میده منتها باید بپرسی از چند تا شعبه
شرایطش هر مقدار که بزاری مثلا 2 میلیون 4 برابر بهت وام میدن که میشه 8 میلیون منتها تا پرداخت آخرین قسط اون 2 میلیون خودت رو نمیدن
سودشم 15 درصد با بازپرداخت 36 تا 60 ماهه
سلام عزیز اگه 7 ت بزاریم 28 میده حالا 60 و 36 ماهه 15 % هر ماه چقد میشه واسه هر دوتا شون
ممنون
متاسفانه در ساعات اداری نمیتونم مراجعه کنم
خودم موسسه کوثر رو پیدا کرده بودم که سودش حدودا %25 بود.اینجوری باشه که سود مهر اقتصاد خیلی بهتره
حالا چقدر طول میکشه تا وام رو بدن؟فقط تا تکمیل مدارک هست؟
ضامن چجوری قبول میکنن؟کسر از حقوق بازنشستگی هم ضامن حساب میشه؟
ممنون
بستگی به شعبه داره که چجور رو شما حساب کنن ولی در کل اگه مدارکت کامل باشه همون نهایتش یک هفته
ضامن هم بستگی به شعبه داره ولی نهایتش یک ضامن کارمند با کسر از حقوق ولی احتمال داره کاسب معتبر هم قبول کنند
بازنشسته رو هم نمیدونم باید از خود شعبه بپرسی
خیر دوست عزیز نهایت مبلغش 20 میلیون هست
یعنی شما 5 میریزی 20 میلیون میگیری منتها اون 5 میلیون خودت رو نمیدن
سلام
موسسه کوثر که سود روزشمارش را کرده 24 درصد
آیا باید برویم بانک و حساب جدید باز کنیم؟
من چند ماهه سود 20 درصد ازش می گرفتم.
الان برم حساب روزشمار دوباره باز کنم برای 24؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)